İlişkide ki bu farklılıklar ilerde sorun olur mu :((

Cerenimou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
51
11
3
30
Meraba arkadaşlar. 2 haftadır bir çocukla konuşuyorum. Ben 20 o ise 25 yaşında. Evet 5 yaş normal. Ama büyük gösteriyor. Ben 19 gibi duruyorum oda 27 gibi falan duruyor. Ciddi düşünen biri, bir ilişkiye baslarsak ve olursa benim ailem istemez diye düşünüyorum. Mesela o daha rahat biri, annesi falan da açık giyinen, rahat biri. Benim Annem ise kapalı. Ailem daha muhafazakar. İlerde sorun olabileceğini düşünüyorum. Birde benden 5 yaş büyük olmasına rağmen daha fazlaymis gibi duruyor yanımda. Napmaliyim bilmiyorum. Yol yakınken dönsem mi? Tıp olarak bana çok hitap etmedi. Ya tipi, yaşı falan geçtim aile yapılarımız çok farklı. Napmaliyim bilmiyorum?
 
Bence zaten sen bu çocuğa ısınamamışsın,kendi kafanda olmaması bir sebep yaratmaya çalışıyorsun. Çok etkilensen zaten bunu düşünmezsin bile. Bence bahsettiğin ailelerin giyim kuşamı, küçük göstermesi büyük göstermesi bir sorun değildir.
 
Pek seviyor gibi değilsin.Bütün olumsuzlukları kendin dile getirmişsin.Bence ayrıl yol yakınken
 
25 ve 27 yaşlarındaki iki erkek karşımda dursa yaşlarını ayırt edemem. Ha 25 görünsün ha 27 ne fark eder ki?

Sen daha çocuksun, olgunlaşmamışsın malesef. O yüzden girme bu işlerin içine, biraz daha bekle. Zamanı gelince, karşına seveceğin biri çıkınca başlarsın bir ilişkiye. Şimdi ve bu adamla değil.
 

19 ve 27 yaş arası bile fazla değil bence. Bu bir bahane. Annelerin inancı hayat tarzı falan kimseyi ilgilendirmez. Keza kayınvalidem gayet dekolteyle gezen biriyken ben başörtülüyüm. Tip olarakta hitap etmemesi zaten sizin ondan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Bence daha fazla kimseye vakit kaybettirmeyin.
 
Ya sevgisi ilgisi şefkati çok hoşuma gitti üzmek istemiyorum biyandan bi şans vermek istiyorum biyandan da yapma diyorum. Zaten 2 haftadır konuşuyoruz sadece. Bu çocuk ciddi düşünüyor. Onunda vaktini almak falan istemiyorum.
 
Zaten 2 haftadır konuşuyoruz sadece. Tanımaya çalışıyoruz. Yani vaktini aldığım falan yok. Konuşuyoruz sadece.
 
Haklısın ne diyim. Evet 19 yaşında bi çocuğum ben daha.
 

Bu cocukla neden basladin konusmaya. Hic bir ozelligi seni cezbetmemis aksine ondan sogumak icin bir suru bahane buluyorsun. Seven insan ayrilmamak icin bahaneler yaratir, sevmeyen insan sogumak icin. Bence de yol yakinken don.
 

için almamış senin belli, o yüzden eksiklerini görüyorsun fiziki olarak, uzatmanın bir anlamı yok bence
 
Bu cocukla neden basladin konusmaya. Hic bir ozelligi seni cezbetmemis aksine ondan sogumak icin bir suru bahane buluyorsun. Seven insan ayrilmamak icin bahaneler yaratir, sevmeyen insan sogumak icin. Bence de yol yakinken don.
Konuşmaya başladık derken. Sevgili faln değiliz. Tanımaya çalışıyoruz. Yani bir şeye başlamadim. İlgisi şefkati sevgisi çok hoşuma gitti ama görünce kalbim atmiyor. Zaten ben mesafeli duruyorum. O çok yakın.
 

Sen olmayacak , o olacak gozuyle bakiyor. Karsindakine bosuna umut veriyorsun. Tam tersi durumda olsaydiniz, sen ne hissederdin.
 
İçine sinmeyen bir ilişkiye, sırf ilgi ve şefkat var diye başlarsan, hem kendini hem karşındakini kandırır, haksızlık edersin. Bence bu işe hiç girişme ve tipini, görüntüsünü umursamayacağın derecede ruhuna ve karakterine çarpılacağın bir insanla karşılaşana kadar da bekle.
 
eski sevgilimle 6 yas fark vardi aramizda. ama goraen 15 yas buyukmus gibi duruyordu. yas farkindan ziyade nasil gorundugu onemli. o farki kapatabiliyor mu yoksa artririyor mu? ben sogudum ayrildim. sevseydim belki aciklamam bu sekilde olmazdi. ozet olarak sevemedim. yas farki da batti.
 
Bırak sen bu çocuğu. Çok rahatlarmış ya sana gelmez bu aile. Zaten sadece ilgisini sevmişsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…