- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Olmaz o iş
Boşuna birbirinizi oyalamayın.Çok çatışırsınız.Çok yorulursunuz.
Annesiyle siz nasıl iletişim kuracaksınız önce bunu bir düşünün..
İnsanlar daha kaynanasıyla aynı dilde anlaşamıyor.
Yorumlariniza bayılıyorumBahçede gezinerek ne bulursa yemeye alışmış bir tavukla, kutusundan hiç çıkmadan hazır yemle beslenmiş bir tavuğu aynı ortama koyduk geçen, tutunamadılar.
Sakın bulaşma her şeyi geçtim ailesine bağımlı insandan uzak dur.
Valla anne baba düşkünlüğü duydum mu korkuyorum artık
Maalesef bazen okumak zihniyeti gelistirmeyebiliyor.
Bunu en iyi siz gözlemlersiniz
Kültürel farklilik evlilikte asiri onemli zira.
Bizim esimle ayni cografi bolge olmasina ragmen ' taban tabana zıttır ailelerimiz. Bazen ortak paydada birlestiremiyoruz, bazi planlar havada asılı kalıyor, bazi konular yanlis anlaşılabiliyor vs vs.
Olmaz zaten akli basinda bir insansiniz ve goruyorsunuz , is ciddiye binmeden ayrilin
Bu arada bunu etnik koken , sehir farkliligindan dolayi soylemiyorum , aile sozunden disari cilmadigi icin soyliyorum
Size abla nasihati yol yakinken ayrilin
Yok guzel kardesim, oyle olmuyor. Egitimli bir ciftiz, ama esimin ailesi hala daha dar bir bakis acisina sahip, kimi zaman bir cumle ile etki altina alabiliyorlar okumuş adami. Çünkü bunun okumayla alakasi yok, aileye asiri duskun erkek evliliği tam algilayamiyor. Bazen evine alacagi bardagi bile annesine soran erkekleri duyuyoruz. Ben bunu kastediyorumAilesine aşırı bağımlı mı bilmiyorum bunun düzeyini kestiremiyorum açıkçası. Ama aileye bağımlılık bana kötü bişey olarak gelmiyordu. Bazen düşünüyorum evlilikten sonra annesini saymayıp karısını sayan bi adam daha sonra da karısını da başka bi kadın için önemsemez gibi. Aile kavramına saygı yok çünkü.
Yani bu işlerde denge önemliymiş gibi geldiği için ailesine olan değeri filan bana kötü gelmemişti. Mesela ben de annemle eşim arasında denge kuracağım. böyle düşünüyorum. ama tabi burda evli arkadaşlar çok daha deneyimlidir bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?