- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.505
- 333
Bana biraz algı ölçmeye çalışıyorsunuz gibi geliyor. Nitekim önceki konularınızdan da hatırladığım kadarıyla; hayatınızdaki kişiye her türlü kötü muameleyi yapmayı ve hatta sizin tabirinizle süründürmeyi reva görüyorsunuz. Fakat her nasıl oluyorsa siz tüm o kapris ve sitemlerinize rağmen; yine de beyfendi her koşulda sizin kulunuz ve köleniz olmalı size göre.Sizi böyle düşündüren nedir?
Evet arkadaşlık ilişkisi olsun ya da bir beraberlik olsun; ikili ilişkiler her zaman özveri gerektirir. Nitekim insan emek verdiği şeyi sever ve sevdiği şey için de emek harcar, mutluluğu olduğu gibi zoru da paylaşmalıdır. Ama sizin açtığınız başlıklarda bu durum hep tek taraflı beklenti şeklinde seyrediyor. Elbette ki anlattığınız kadarı ile ilişkinize hakimiz ama burada anlattıklarınız kadarıyla tam olarak böyle bir izlenim uyandırdınız bende. Yani siz hayatınızdaki beyfendiyi kapınızda ağlatırken, ondan siz sigara alamıyorsunuz diye cep telefonu hassasiyeti göstermesini beklemeniz ve yine de haklıyım demeniz hayatın olağan akışına aykırı geliyor bana. O yüzden inanamıyorum size.
Şunu da ekleyeyim; ben hiçbir zaman ikili ilişkilerimde sizin gibi davranmayı beceremedim ve şu an yalnızım. Bilmem. Belki de sizin tavrınız “yapılması gerekendir”. Böyle yapınca daha kıymetli olunuyordur belki de..