• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide mesafe

İlk üyelik. Nedense ciddiye almıyorum. Eğer gerçeksen, bunu burda yazana kadar gidip nişanlından hesap sor, nasıl bir miden var, bir de normal mi diyorsun?

Bu tür durumlar için değil zaten canım.
Yani TR de ilk evlenecek insanların maalesef zihniyeti genelde bu şekilde.
Ama insanın beyninde bitiyor namus. Henüz o noktada değiliz layığıyla.
biliyorum canım pay çıkarıyorum kendime :)

Öyle yani..
Toplumda böyle değil midir? Bakış açısı...
Kız evlenene kadar anasının dizinin dibinden ayrılmayan namus abidesi ama erkek erkektir yapacak, bunu da cümle alem bilir. Aslında ikisi de aynı fizyoloji. Biri konu sahibi gibi baskılanmış ama merak eden, diğeri de ihtiyaç adı altında her haltı yiyen. Sonrasında en namuslu kadınla evlenmek isteyen erkek.

İlk üyelik. Nedense ciddiye almıyorum. Eğer gerçeksen, bunu burda yazana kadar gidip nişanlından hesap sor, nasıl bir miden var, bir de normal mi diyorsun?
şekerim kimse umursamıyor zaten konu sahibesi ortada yok geyik yapıyoruz bizde :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Öyle yani..
Toplumda böyle değil midir? Bakış açısı...
Kız evlenene kadar anasının dizinin dibinden ayrılmayan namus abidesi ama erkek erkektir yapacak, bunu da cümle alem bilir. Aslında ikisi de aynı fizyoloji. Biri konu sahibi gibi baskılanmış ama merak eden, diğeri de ihtiyaç adı altında her haltı yiyen. Sonrasında en namuslu kadınla evlenmek isteyen erkek.
ay canım ben yanlıs anladım senı bırden haklısın bende senın gbı dusunuyorum

biliyorum canım pay çıkarıyorum kendime :)
Yoo yani ikinci evlilik yapan insanlar bence ilk evliliklerini yapacaklardan bir tık ötede bu konuda. En azından namus sorularına maruz kalmazlar. Yani evlendiği için her şeyi yaşadığını bilir ve kabul eder. Ancak diğerinde bilir ama kabul edemez. Bilse başına kalkar, vurur başına "benden önce kaç kişiyle öpüştün" der. Yani hem kendini hem karşısındakini mutsuz eder.
Ben bu tipler için kundaktan niyetine girsinler diyorum.

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?

bence normal
,nsanın bu kadar relaks ve anlayış abidesi bir nişanlısı varsa
gayet normal

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?

bunun ihtiyacı mı olur.siz göz yumduğunuza göre normaldir.

bır soz geldı aklıma
tok ne anlar açın halinden
sarkı sozumuydu bu ya :)
Bu çok derin ve tartışılır bir konu. Ben evlenmeden önce yaşamayı desteklemiyorum. Eşim de bu mantıkta biri yani önem verirdi bazı şeylere. Bekar kızların nasıl yaşayacağı ya da yaşamyacağı şeklinde ya da yaşamalı şeklinde bir dayatmam yok yanlış anlaşılıp yön vermek istemem. Ben sadece bu tür mantısızlığa ironi yapıyorum. Yoksa sonsuz özgürlük cinsellikte desteklediğim bir durum değil evlilik öncesi.

Yoo yani ikinci evlilik yapan insanlar bence ilk evliliklerini yapacaklardan bir tık ötede bu konuda. En azından namus sorularına maruz kalmazlar. Yani evlendiği için her şeyi yaşadığını bilir ve kabul eder. Ancak diğerinde bilir ama kabul edemez. Bilse başına kalkar, vurur başına "benden önce kaç kişiyle öpüştün" der. Yani hem kendini hem karşısındakini mutsuz eder.
Ben bu tipler için kundaktan niyetine girsinler diyorum.
burada şöyle bir durum var boşandıktan sonra başka biriyle beraber oldunmu

Back
X