- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
evet evet biliyorum o sozubır soz geldı aklıma
tok ne anlar açın halinden
sarkı sozumuydu bu ya :)

ne yapalimk sikcaz disimizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet biliyorum o sozubır soz geldı aklıma
tok ne anlar açın halinden
sarkı sozumuydu bu ya :)
hayır ilk evliliğim ve devam ediyor çok şükür.burada şöyle bir durum var boşandıktan sonra başka biriyle beraber oldunmu
bende ironu yapiyorum mesajiniza katiliyorum sizin gibi dusunuyorum bende :)Bu çok derin ve tartışılır bir konu. Ben evlenmeden önce yaşamayı desteklemiyorum. Eşim de bu mantıkta biri yani önem verirdi bazı şeylere. Bekar kızların nasıl yaşayacağı ya da yaşamyacağı şeklinde ya da yaşamalı şeklinde bir dayatmam yok yanlış anlaşılıp yön vermek istemem. Ben sadece bu tür mantısızlığa ironi yapıyorum. Yoksa sonsuz özgürlük cinsellikte desteklediğim bir durum değil evlilik öncesi.
bence kısıye bırakılmalı hersey kısılerde mantık cercevesınde hareket etmelı bireyi ne kadar cok sıkarsak o kadar cok yasak elmayı yemek tatlı gelecektır,ben oyle bırsey yazdım bakmayın bende ewlıyımmBu çok derin ve tartışılır bir konu. Ben evlenmeden önce yaşamayı desteklemiyorum. Eşim de bu mantıkta biri yani önem verirdi bazı şeylere. Bekar kızların nasıl yaşayacağı ya da yaşamyacağı şeklinde ya da yaşamalı şeklinde bir dayatmam yok yanlış anlaşılıp yön vermek istemem. Ben sadece bu tür mantısızlığa ironi yapıyorum. Yoksa sonsuz özgürlük cinsellikte desteklediğim bir durum değil evlilik öncesi.
evet benim de bazı tabularım var bu konuda ama konu sahibi gibi erkek bu ihtiyacı var gidersin gelsin diye bakamam olaya.bende ironu yapiyorum mesajiniza katiliyorum sizin gibi dusunuyorum bende :)
nereye başka konu mu var manşettenişanlının dünyanın en şanslı erkeği diyerekten gidiyorum artık bu konudan.![]()
hayır ilk evliliğim ve devam ediyor çok şükür.
bu soruya ben cewap vereyım benım ıkıncı ewlılıgım ve ılk ewlılıgım bıttıkten sonra ılıskılerım olduburada şöyle bir durum var boşandıktan sonra başka biriyle beraber oldunmu
herkesle herseyı yasar erkekler sonra karsısındakı ınsana anlayıs gostermezleraynen oyle cıftler bıle bırbırını dusunmez hale gelmıs
ılk evlılıgın ndn bıttı canım ?bu soruya ben cewap vereyım benım ıkıncı ewlılıgım ve ılk ewlılıgım bıttıkten sonra ılıskılerım oldu
:)olsa nolcak alıp napacaksın kımde var o cesaretevet evet biliyorum o sozu
ne yapalimk sikcaz disimizisisme kadin var ama sisme erkek bile yok.. yoksa varmi ?
![]()
benim asil takildigim bayanin sucu kendinde gormesi yani bana oyle geldi.. uzaktayiz 3 ayda bi gorusuyoruz o yuzden ihtiyaclarini baska kadinlarla gideriyor dedigi icin ben oyle anladim..evet benim de bazı tabularım var bu konuda ama konu sahibi gibi erkek bu ihtiyacı var gidersin gelsin diye bakamam olaya.
olmadı yurumedı anlasamadıkılk evlılıgın ndn bıttı canım ?
yok merak ettdim:)olsa nolcak alıp napacaksın kımde var o cesaret
Bu yetiştirme olayı, ama tamamen doğru doğrularla yetiştirme ve kişinin kendisini geliştirip farkında olma olayı.bence kısıye bırakılmalı hersey kısılerde mantık cercevesınde hareket etmelı bireyi ne kadar cok sıkarsak o kadar cok yasak elmayı yemek tatlı gelecektır,ben oyle bırsey yazdım bakmayın bende ewlıyımm
Tabi zaten öyle suçu kendisinde görüyor. ve kendi tabularında. Kendine göre engeli olmasaydı o giderirdi ihtiyaçları. Nasıl olsa evlenecekler.benim asil takildigim bayanin sucu kendinde gormesi yani bana oyle geldi.. uzaktayiz 3 ayda bi gorusuyoruz o yuzden ihtiyaclarini baska kadinlarla gideriyor dedigi icin ben oyle anladim..
kendi topiğimde hatunlarla sohbetteyiz elde çay sen anca bdv de takılnereye başka konu mu var manşette![]()
yanlış anlşadınhani bakireler için soruyorlar ya kaç kişiyle öpüştün boşanmış bayanlara ise boşandıktan sonra başkası ile beraber oldunmu diye soruyorlarhayır ilk evliliğim ve devam ediyor çok şükür.
ya bugün baktım ben ona da. Arkadaşlarımın aktivitelerinde görünmüyordu.kendi topiğimde hatunlarla sohbetteyiz elde çay sen anca bdv de takılçay var çay geeel
![]()
haklarinda hayirlisi..Tabi zaten öyle suçu kendisinde görüyor. ve kendi tabularında. Kendine göre engeli olmasaydı o giderirdi ihtiyaçları. Nasıl olsa evlenecekler.
Zaten bir adım atmış bu yönde. Gerisi gelir.