iliskide mesafe

Cnm birbirimizi anlamıyoz galiba ne değini anlamadım cidden. Gidersin demiyorm ki ben...nefsne hakim olsun arkadaş

Onun ihtiyacını yerim ben. İhtiyaçmış. Evet, erkekler biyolojik olarak daha sık istiyorlar/ihtiyaç duyuyorlar ancak onu da dayanamıyorsa bi zahmet evlenene kadar eliyle falan gidersin. Ne demek başka kadın? Aldatılıyorsunuz farkında mısınız?

Hayır normal değil.

Normal olanı; Sen varken de başka kızlarla 'ihtiyaç' sebebiyle görüşüyor olması. Sen yokken görüş, sen varken görüşme olmaz öyle. Hep görüşsün o, sen de peçete kolonya tutarsın işleri bitince.

Dua edin o ihtiyaç evlendikten sonra alışkanlık haline dönüşmesin. Ben sevdiğimi başkasıyla paylaşamam,midem kaldırmaz. Sözlünüzün davranışı normal değil sizin ki hiç değil...Tepkinizi koymalısınız.

Ben böyle bişeyi kabul edemem..
Başkasına dokunması, ona başkasının dokunması, birliktelikleri, sadece baksa bile deli olurum..
Bi an düşündümde deliririm.. içim bile acıdı..
Elimle kimseye sunamam sevgilimi..
Gitsin video izlesin kendi kendine halletsin. Başkasını karıştırmasın..
Bence normal değil hiç normal değil hemde..
Sen normal misin demicem :) Çünkü benimde böyle düşünen arkadaşlarım vardı :)
Ama erkek arkadaşınızın mantığı bence aşka, sevgiye, sadakata, güvene en önemlisi sana ihanet..
Özetle bence; Böyle adamlar gerçek sevgiyi haketmiyorlar.. Nerde onların türevinden bi kadın varsa başlarına onlardan gelsin..

Ultra modern...
Canım güzelim, resmen kandırılıyorsun.
Sen de ona dedin mi benim de birtakım ihtiyaçlarımdan bazı erkeklerle görüşüyorum diye?
Desene bir,bişey deniycez?

Saftirikliğin böylesi!
Allah'ım sen kimseyi bu duruma düşürme.
Bu kadar gözü kapalı yapma.
Bu kadar at gözlüğü ile baktırma hayata!
İğrendim şu an kafa yapından.
Rezillik bu. Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…