Değil tabi ki...benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
Sizinle birlikte olduğu halde yokluğunuzda başka kızlarla mı görüşüyor?benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
Tabi ki normal. Ilerde evlenince hamilelikte yapamadığınız zaman falan da gidip başkasıyla yapacak bunlar cok normal. Tövbe tövbeee. Allah nefis vermişse iki tane de el vermiş gitsin ihtiyacını öyle gidersin. Olay normal değil Dr bunu bu kadar rahat sorduğunuza göre sizde normal değilsiniz o yuzden sıkıntı yokbenim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?