• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide mesafeyi ayarlayamadım sanırım :S

Valla gerçek hayatta bende isterim daha sağlıklı oluyor ama artık umudu kestim çevreden.Çok sosyal bir hayatım yok e üniverstedende mezun olduk iş hayatım var iş hayatındada cevremden yine kımse yok tek umudumuz internet oluyor bu yüzden.Kısmet tabi bu işler hep hayırlısı için dua ediyorum

yinede internetteki insanlara güvenme. Erkek milleti yüzyüze iken bile neler yapabiliyor. Kurslara gidebilirsin. Arkadaşlarınla sosyal aktivitelere katılabilirsin. zaten nasiptir bu işler illa olsun diye zorlamaya gerek var mı ?

yinede internetteki insanlara güvenme. Erkek milleti yüzyüze iken bile neler yapabiliyor. Kurslara gidebilirsin. Arkadaşlarınla sosyal aktivitelere katılabilirsin. zaten nasiptir bu işler illa olsun diye zorlamaya gerek var mı ?

Haklısınız zorlamaya gerek yok bende bu saatten sonra kafama takmayı bırakıcam akışa bırakıyorum.Zaten derler ya
kısmetse gelir yemen'den değilse ne gelir elden...

bence aklınızdan silip. daha dogru düzgün.
hatta ilk tanışmanızı yüzyüze yaptıgınız biriyle görüşseniz daha saglıklı olur.
sonrasında eşi falan basar sizi mazallah:KK14:

ben sana yanlış yapmam diyen adam o yanlışları yapar. yoksa niye belirtme gereği duysun? seni değil kendini ikna etmeye çalışıyor. demek ki potansiyeli var.

bence aklınızdan silip. daha dogru düzgün.
hatta ilk tanışmanızı yüzyüze yaptıgınız biriyle görüşseniz daha saglıklı olur.
sonrasında eşi falan basar sizi mazallah:KK14:
Olabilir ama bilemeyiz geceleri hep konusuyorduk kamera felan acıyorduk eşi olsaydı sanmıyorum bu kadar rahat olurduk ama tabi kimseye güven olmaz gelince görüşürsek kimliğine bakıcam zaten

Bence o arayana kadar arama.Hem yüz yüze görüşmeden ne kadar alışabilirsin ki.Sadece telefon trafiği senin hoşuna gitmiş bağımlılık yapmış olmalı.Belki de buluştuğunda beğenmeyen taraf sen olacaksın.Böyle de düşün.O yüzden fazla yüz verme adamın ne mal olduğunu öğrenmeden.Evli olabilir hatta çocuğu bile olabilir vs vs.

2 ay netten yazistiginiz biri hakkinda fazla duygu yüklü degil misiniz? Adam evli olabilir. Ki bana öyle geldi.
Internetten hadi tanistin tamam ama hic yüzyüze görüşme olmamış. Adam resmen sizi terslemis gibi olmus. Adam korkmus resmen.
Insanlara neden bu kadar çabuk guveniyorsunuz?

Olabilir ama bilemeyiz geceleri hep konusuyorduk kamera felan acıyorduk eşi olsaydı sanmıyorum bu kadar rahat olurduk ama tabi kimseye güven olmaz gelince görüşürsek kimliğine bakıcam zaten
ama şuanda konuşamıyosunuz.
uzaklaştırdı sizi.
şu hayatta bilirsinki herşey mümkün.
sakın mesajda atma. mesajı atan kişi sen olma.

Birbirinizi hiç görmemişsiniz 2 aydır konuşuyorsunuz ne güveni bu cidden? O yazsa bile sen yazma sanal falan gereksiz şeyler.

Merhab arkadaşlar yaklasık 20 gün önce net uzerınde biriyle tanıstım çok sıcak bir başlangıc yaptım ama malesefe tam konustugumuz gün kendısı iş ıcın azerbayana gitti ve 2 ay orada kalacagını söyledi.Aslında durumu söyle işyerleri var orada 2 aylık vize alıp 15 gun turkiyede kalıp tekrar azerbaycana dönüyor hep bçyleymış durumu.Neyse biz birbirimizi görmedık ama hep konusuyorduk sabah akşam birde oda sivaslı bende aile yapılarımız cok yakın birbirine bana karşı bı art nıyeti olmadıgına eminim ben sana yanlış yapmam diyordu hep.Ama son bir kıaç gün cok degıstı geri adım attı.Nedenini soruncada birbirimizi görmeden çok hızlı konusuyoruz herseyi ben ona sana cok alıstım demıstım bunu kafasına takmıs ben geldiğimde ya olmazsak diye, bu durumumuzun seviyesini düşürmemiz lazım ben gelene kadar, hem senin hemde benm iyiliğim için dedi çok uzatmadım tamam dedim sen gelene kadar arada hal hatır sorarız birbirimzi yormayız geldikten sonrada ne olacağına karar veririz dedim.Uyar dedi.Şimdi 2 gün geçti üstünden hiç yazmadı.Ben napıcam bilemiyorum.Bi kaç gün sonra yazsam mı nasılsın diye.İlk onun yazmasınımı beklesem.Ya hiç yazmazsa diye düşünüyorum.Ya başka birini bulduysa benden sıkıldığı için kendinden uzaklaştırdıysa.Kızlar kafam çok karıştı napıcagımı bilemiyorum.Sadece sesimi çıkarmadan akışa mı bıraksam.Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

yazma hiç, üzerinde durma. iki gündür yazmamış adam bide doğru yani görünce belki sen ısınmayacaksın belki o... temkinli olmakta fayda var...

Kizlar neden evlilikten bahseden her erkege guvenip baglaniyorlar hayal kuruyorlar :D evlilik dendimi beyin duruyor o derece :D azicik silkelen bence

netten tanıyorsunuz iki ay omuş ve size art niyeti olmadığınızdan eminsiniz, karşınızdaki sizden daha mantıklı düşünüyor, bence bu ilişkiden bişey beklemeyin, ucu açık bi ilişki,azerbaycana falan gidiyormuş belkide evlidir,yazmayın hiç bence ve de bu kadar 2 aylık ve de çok iyi tanımadan kaptırmayın kimseye kendinizi,
Sadece 20 gündür tanışıyorlarmış . 2 ay da değil. Kadın olduğum halde sadece 20 gündür tanıdığım bir adam, ben sana çok bağlandım dese, bu beni de korkutur; geri adım atarım.
Konu sahibi yazmayın sakın; akışına bırakın. Evlenme meraklısı olduğunuz için böyle yakın davrandığınızı düşünmesin. Adam anlattığınız kadarıyla mantıklı birine benziyor. İnşallah yüzyüze görüşürsünüz ve hayırlı olur bu iş.

Sadece 20 gündür tanışıyorlarmış . 2 ay da değil. Kadın olduğum halde sadece 20 gündür tanıdığım bir adam, ben sana çok bağlandım dese, bu beni de korkutur; geri adım atarım.
Konu sahibi yazmayın sakın; akışına bırakın. Evlenme meraklısı olduğunuz için böyle yakın davrandığınızı düşünmesin. Adam anlattığınız kadarıyla mantıklı birine benziyor. İnşallah yüzyüze görüşürsünüz ve hayırlı olur bu iş.
Teşekkür ederim evet mantıklı biri bencede ama ben cok duygusalım bana duyguları biraz içinde daha çok erken demişti....

Hayretler icinde okuyorum. 20 gunluk bi'tanisma var ortada ve sen netteki adama evlilik konusu mu actin. Sonra da burada konu aciyosunuz iste simdi bu adam senle dalgasini gecse nasil kizacaksin? Adam resmen abartma dur bismillah, agirdan al kendini biraz demis.
Bastan sona sacma ve hizli.

Ayrica daha 22 yasindaymissin cevreden umidi kesecek ne yasamis olabilirsin ki? Cevrene guvenmezken 20gunluk adama evlilik muhabbeti yapacak kadar nasil guvenebildin? Bence duygusal bosluktasin ya da uzgunum ama safsin: /

Back
X