- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi yasemin010103
yaş 22 ama ergenlikten çıkamamışsın henüz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazini okuyunca yasadiklarim aklima geldi. Ayni durum benimde basima gelsi ben de internetten biriyle tanisip konusmaya baslamistik gunun her dakikasi konusuyorduk bu nedenle imsan ister istemez duruma alisiyor. Sonra beyefndiye yuz yuze goruselim dedigimde bahenler uretti. Sonrasinda yazmamaya basladi ne oluyor dedigimde ara verelim falan dedi sonra ben ara vermem durum buysa artik gorusmeyelim dedim kabul etti sonradan ogrendim ki o ara verelim dedigi donemde badka biriyle gorusuyormus. Yani sana demek istedigim erkeklere guven zaten olmuyor hele de net uzerinden yuzunun bile gormedigin adama guvenme derim kendini uzup de yazik etme dgersizlesturme kendini hic yazma ona yazarsan degerini dusurmus olursunMerhab arkadaşlar yaklasık 20 gün önce net uzerınde biriyle tanıstım çok sıcak bir başlangıc yaptım ama malesefe tam konustugumuz gün kendısı iş ıcın azerbayana gitti ve 2 ay orada kalacagını söyledi.Aslında durumu söyle işyerleri var orada 2 aylık vize alıp 15 gun turkiyede kalıp tekrar azerbaycana dönüyor hep bçyleymış durumu.Neyse biz birbirimizi görmedık ama hep konusuyorduk sabah akşam birde oda sivaslı bende aile yapılarımız cok yakın birbirine bana karşı bı art nıyeti olmadıgına eminim ben sana yanlış yapmam diyordu hep.Ama son bir kıaç gün cok degıstı geri adım attı.Nedenini soruncada birbirimizi görmeden çok hızlı konusuyoruz herseyi ben ona sana cok alıstım demıstım bunu kafasına takmıs ben geldiğimde ya olmazsak diye, bu durumumuzun seviyesini düşürmemiz lazım ben gelene kadar, hem senin hemde benm iyiliğim için dedi çok uzatmadım tamam dedim sen gelene kadar arada hal hatır sorarız birbirimzi yormayız geldikten sonrada ne olacağına karar veririz dedim.Uyar dedi.Şimdi 2 gün geçti üstünden hiç yazmadı.Ben napıcam bilemiyorum.Bi kaç gün sonra yazsam mı nasılsın diye.İlk onun yazmasınımı beklesem.Ya hiç yazmazsa diye düşünüyorum.Ya başka birini bulduysa benden sıkıldığı için kendinden uzaklaştırdıysa.Kızlar kafam çok karıştı napıcagımı bilemiyorum.Sadece sesimi çıkarmadan akışa mı bıraksam.Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
canım benim belki o an aynı yerde olmayabilirler bak arkadaşların çoğu aynı kanıda bencede öyle büyük ihtimal başkası var ve evli büyük ihtimal sen değil o seni merak etsin boşverOlabilir ama bilemeyiz geceleri hep konusuyorduk kamera felan acıyorduk eşi olsaydı sanmıyorum bu kadar rahat olurduk ama tabi kimseye güven olmaz gelince görüşürsek kimliğine bakıcam zaten
Kızlar şimdi anladim durumu yavsakligi görüyormusunuz kıza nasil yavsiyor yorumlarda.Üzülmedim ama cok sinirlendim anlatamam
Igrenc. Tiksindim resmen. Ucuz numaralarla netten kiz dusurmeye calisan muhtemelen de kart bir zamparaKızlar şimdi anladim durumu yavsakligi görüyormusunuz kıza nasil yavsiyor yorumlarda.Üzülmedim ama cok sinirlendim anlatamam