ilişkide sabır..nereye kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hawana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hawana

Ziyaretçi
arkadaşlar bi konuda fikirlerinizi merak ediyorum...
bazı bayanlar wardır gerçekten sabır taşıdır ilişkilerde,bazıları wardır en ufak olumsuzluklarda çekip giderler...kendimden örnek wereyim...
sewgilimle 1 yıldır çıkıoruz,birbirimizi gerçekten çok sewiyoruz...tartıştığımızda genelde alttan alan taraf ben oluorum çünkü bu ara işiyle ilgili çok problemleri var,maddi yönden de baya sorunlu ona destek olmam lazım diye düşünüorum...o da alttan almasını iyi bilir tabi ki ama diyelim ki 10 kawga olmuşsa 6 sında ben alttan alırım,ben sakinleştiririm...
bazen bunalacak gibi oluorum sewgilimi idare etmekten,sürekli anlayış göstermekten...peki bana kim anlayış gösterecek?beni kim idare edecek?ben de insanım sonuçta benim de sabrım bir yere kadar...ewet yorumlarınızı bekliyorum...

canım benimm bende öleyim sevgilim var ve şuan asker biz allaha şükür kavga etmeyiz arada tartışma gibi knşuruz ama 10 dakikada çözülür olay ben genelde susarım.
bence bunaltma kendini sevgilinle knş deki ben seni idare ediorum altan alıorum biliorum bunalıosun sende sorunların var ama ilişkimiizi yıpratmayalım faln de yine tatlı bi dille.inşalah düzelir tatlım öpüorum

wala konuştum hep anlatmaya çalıştım bi süre düzelio sonra yine aynı canım bilmiorum napacağımı hayırlısı diyorum şimdilik... :Saruboceq:

umudun bitene kadar canim.. artik bundan bana adam olmaz dedigin anda sabretmeyeceksin...

hawana ßizde de tam tersi.. sevkiLim cok anLayı$Lıdırr.. ߀n geneLde pek oLmam.. ama $imdi yava$ yava$ mecßuriyetten anLayı$ ve saßır gösteriyorum.. Arada ßi tökezLiyoruz ama ağır ßi durumdayız $uan.. ßu yüzden en mantıkLısı sakin, anLayı$Lı ve fedakar oLmakk....ßenım coookk zor oLuyor ama ßaşka çare yokk.. SevgiLin de ßunu yapmaLıı eger gercektenn seninLe ßeraßer oLmak istiyorsa.......

Ben asla sabır taşı olmadım anında patlarım kızınca bu da kötü olur tabi ..insan yavas yavas öğreniyorum aslında agır hareket etmek lazım anlayış sabır sart...tabiki karşılıklı..

teşekkür ederim arkadaşlar...
hani sewgilim de odun bir insan değil tabi ama sinirleri bozulunca kendi içine kapanıyor hep...halbuki insanın böyle durumlarda tek tesellisinin sewgilisi,duygusal anlamda birşeyler paylaştığı insan olması gerekmez mi..üzüldüğün zaman sewdiğinin omzuna başını dayayıp huzur bulabilmelisin bence....söylediğim zaman da senin yapabileceğin bişey olsa zaten senden yardım isterim ama ben herşeyi kendi başıma halletmeye alışmışım o yüzden kimseyle paylaşmıyorum diyor...bana da susmak we sadece sabretmek düşüyor...
o içine kapanınca doğal olarak ben de içime kapanıyorum moralim bozuluyor...sonra da neden bana soğuk dawranıyorsun diyor...kaynağının kendisi olduğunu bilmiyor ki malesef.
:bbo:

valla duruma göre değişir.ben genelde pek sabırlı değilimdir eşim çok sabırlıdır.ama dedim ya duruma göre haksızsam alttan almayı,susmayı,özür dilemeyi de bilirim.

arnavut damarım tutunca öldürseler alttan almam genelde alttan alan eşim oluyor ama keşke bu kadar inadım olmasaydı

ben de hıc sabredemem susamm duramam
benı bırının cekmesı lazım cok nadır susarım sabrederım sonra gene patlarım
10da 6 ıyı skor, patladıgın yere kdr devam et derım.
baska ne yapabıleceksın kı zaten?

ben sabrederim haklı olsamda .....ne demişler sabrın sonu selamet............

bazen o ıyı sabır gosterır bazen ben ama sanırım benım sabrım taşmak üzere ..

ben alttan alırım ama yerine göre sevdiceğim alttan alır::)

ama ciddi bi kavgada hep ben alttan alırım işte duruma bağlı oluyo:)örneğine göre en ufak bi

olumsuzlukta çekip giden

değilim yani....

üfff bilmiorum benim doğamda war sanırım sabır taşı olmak...
ama istemiorum böyle olmasını gerektiğinde wurdumduymaz olabiliorum ewet ama yeterli gelmiyor... :)

bence bu ilşkiden ilişkşye değişen bişeydir.bizim ilşkidede ben alttan alırım hep.aşkımın siniri cok kötüdür susmazsam ve alttan almazsam daha bi çıkılmaz hal alıyo bizim kavgalar.artık öğrendm.susacaksın sonunda kazanan sen oluyosun:)))))))))

vaalah benim çok kötü huyum var ben tartışmaya gelemıyorum,susyorum,benden çit çikmıyornaniknanik,eşim buna çok bozuluyor,ruh gibi geziyorum:jeyyar:,o telefondan ararsa açmam,vea açip kapatırım onu kontörun gider:jeyyar:,eşim çildırır bu harekete,dır dır etmem ne gerek var nefesimi boşa harcamayınaniknanik,o bir kaç saat sonra dayanamyor yanıma geliyor kendi dır dır etmeyi başliyoyerimsenibenr,ben surat biraz asıyorum,sonra o üzürdileyip barışıyoruzŞeniz

aynı ben

ah ah kadınlık zor zanaat anacım:1no2:

hep alttan almakla geçer mi canım ömür.hele şimdi sadece çıkıyosun.asıl onun alttan alması lazım.evliyken bunun on katını düşün sen.
canım düzeltmeye çalış olmadı başkasını dene ya.uğraşmayın bekarken böyle adamlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…