Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee hani senden vazgeçmemişti, buluşmuştunuz
siz de pek naziksiniz maşallah.![]()
kolay mi öyle yollari ayirmaksonucta 3sene oldu ve okadar seye gögüs gerdik ama simdi burda takilip kaldik.. cok seviyroum nasil yapcam ki onsuz?? oda öyle dedi ilerde bitmesindense simdi bitsin dedi ama kabullenemiyorum.. bütün gece uyumadim.. düsünüyorum nasil yapcam onsuz..
hayatimda birsey eksik olcak sonucta.. bazilari cok kolay bitsin gitsin diyo ama söylendigi kadar kolay olmuyo ki malesef..
ama kabul etcem ayrilmayi.. cok aci ceksemde napiyim.. cok baglanmisim ona fark etmemistim..![]()
haklısın küfür etmez kibarca saygı çerçevesi içersinde döver...illa ayıracaksınız kızı.bence ayrılmana gerek yok.sen ona ilişkide saygının önemini anlat ve bir daha küfür etmeyelim de ve sen asla etme.o da seni istiyrsa bunu kabul edecektir.biraz da ağız alışkanlığıdır küfür.ağıza yapıştı mı zor gider ama dikkat ve özenle olmayacak şey değil.ilişkiler ve eşler her zaman özen ister diye düşünüyorum.![]()
illa ayıracaksınız kızı.bence ayrılmana gerek yok.sen ona ilişkide saygının önemini anlat ve bir daha küfür etmeyelim de ve sen asla etme.o da seni istiyrsa bunu kabul edecektir.biraz da ağız alışkanlığıdır küfür.ağıza yapıştı mı zor gider ama dikkat ve özenle olmayacak şey değil.ilişkiler ve eşler her zaman özen ister diye düşünüyorum.![]()
kendinde söylüyorsun ki küfürü sen başlatmışsın.yanlış yapmışsın.bir bayanın ağzına asla küfür,kaba söz yakışmaz.hele ki erkekler bunu asla kaldıramaz.
onlar söyler size hakaret etmiş olurlar,kaba olurlar ama ;
bir bayan bunu yaptığı zaman: sonuçta o bayandır.bayan dediğin kibardır,naziktir,kırılgandır.ama o kadının ağızında küfürler gırla giderse o erkeğin gözünde onun hiçbir değeri kalmaz.ağzı bozuk kaba saba bir ŞEY gibi görür onu.böylece onunda ona saygısı kalmaz.
bunun için elbette ilişki bitmez,bunlar düzeltilmeyecek meseleler değildir.tek gerekli olan senin kendine hakim olman.ve eğer sevgilinin saygısını kaybettiğini düşünüyorsan onu boğmadan sıkboğaz etmeden bunu geri kazanman lazım.kitaplar oku,kelime hazneni genişlet,kafanı yeni şeylerle meşgul et.böylece küfürü aklına getirmemiş olursun.sonuçta bu bir ağız alışkanlığı insan alıştıklarından 5 dk'da vazgeçemez.söylemeyeceğim dese de insanın dilinin ucuna gelir.sevgilinden özür dilemişsin zaten.sana değer verdiği için oda bu durumu düzeltmeye çabalar.seninde çabaladığını görürse yoluna girer her şey bence.
Insallah bida sorun yasamazsiniz canim sevindim adina![]()
Ben bida kufur edersen bitiririm uzulsemde dedim kendisine.. Soven bir koca istemiyorum seninle de vakit gecirmek icin bi iliski yasamadigima gore cabalamanin bi anlami yok dedim. Konuyu bole kapattim su an kedi gibibakalim kendisi bilir artik ne diyim 1 yildir ugrasiyorum. Bence istersen sende bole bi sans ver katiyen istemedigini soyleyerek ama. Evlilige goturulmek isteniyosa bir iliski iki kisi de caba harcamak zorunda zaten evlilik de bu degil mi bi yerde. hosgoru, saygi, anlayis olmadan nasil olur bilmiyorum.. O cabalasin artik oyle degil mi ama?
![]()