Boşanma durumu

Ne zaman doğum yaptınız bilmiyorum ama hamileyken soğudum falan yazmıştınız bi ara.Mutluyum eşimi çok seviyorum dediğiniz yorum ise yakın bir zamandı belki birkaç ay önce olabilir.
10 ay oldu. Olabilir ben duygularımı zaten çok yoğun yaşarım. Hayatımda bazı problemler var babam 57 yaşında bebek yaptı yaşı bana yakın biriyle evleniyor herkes konuşuyor. Annemle aram kötü işimi bıraktım ve iş konusunda yapılan bazı rekabet anlaşmalarını gördüm girerim dediğim yerlere alınmayacağıma dair. Yüksek lisansta derslerden kaldım. Kocamın bazı şeyleri batmaya başladı. Sürekli bebek konusunda kavga ediyoruz ve bu şehirde yaşamak istemiyorum. Bakınca mutsuz olmam için sebebim yok ilgili seven bi kocam var maddi durumumuz iyi. Dediğim gibi bunlar yine de bu düşünceye engel değil. Mutsuz değilim yine

Dava acmamismiydiniz ya
3 aylık hamikeyken avukatta protokolü hazırladık ama o boşanmak istemediğini söylemişti ben de istemiyordum. Şimdi kocam bile bilmiyo istediğimi. Ben anneme babama söyledim böyle bi planım var ama daha o bile bilmiyor diye

10 ay oldu. Olabilir ben duygularımı zaten çok yoğun yaşarım. Hayatımda bazı problemler var babam 57 yaşında bebek yaptı yaşı bana yakın biriyle evleniyor herkes konuşuyor. Annemle aram kötü işimi bıraktım ve iş konusunda yapılan bazı rekabet anlaşmalarını gördüm girerim dediğim yerlere alınmayacağıma dair. Yüksek lisansta derslerden kaldım. Kocamın bazı şeyleri batmaya başladı. Sürekli bebek konusunda kavga ediyoruz ve bu şehirde yaşamak istemiyorum. Bakınca mutsuz olmam için sebebim yok ilgili seven bi kocam var maddi durumumuz iyi. Dediğim gibi bunlar yine de bu düşünceye engel değil. Mutsuz değilim yine
Mutsuz olmanıza sebep olacak bir şey yokmuş zaten.Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin.Gönlünüze de ferahlık versin.

Mutsuz olmanıza sebep olacak bir şey yokmuş zaten.Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin.Gönlünüze de ferahlık versin.
Yapacak bir şey yok her şey sonsuza kadar sürmez bizim de vademiz doldu. Yakın zamanda kocamdan bekliyorum bu konuşmayı. Sadece bebek eli kolu bağlıyor

Evet memnunum ve mutluyum seviyorum onsuz kendimi de düşünemiyorum bakınca ben daha sorunluyumdur daha zor bi karakterim var. Bu boşanmak istemeye engel değil bence. Bilmiyorum ne zaman yazdım o yorumu 1 2 aydır bana batıyor. Eve gelsin vs istemiyorum bebek konusunda hep kavga ediyoruz
Eşinizden yana içinizde biriktirdiğiniz şeyler var belki. Ufak da olsa sorunlar birikince sonra sebepsiz soğumaya sebep olabiliyor. Tahminimce gün içerisinde çok boş vaktiniz var. Bir şeylerle meşgul olmaya çalışın. Eşinizle sürekli dip dibe olmayın. 1 haftalığına ailenizde kalın, onu özlemek için alan bırakın kendinize.

Eşinizden yana içinizde biriktirdiğiniz şeyler var belki. Ufak da olsa sorunlar birikince sonra sebepsiz soğumaya sebep olabiliyor. Tahminimce gün içerisinde çok boş vaktiniz var. Bir şeylerle meşgul olmaya çalışın. Eşinizle sürekli dip dibe olmayın. 1 haftalığına ailenizde kalın, onu özlemek için alan bırakın kendinize.
Onun daha çoktur biriktirdiği şeyler muhtemelen 🤣 10 aylık bebeğim var. Yüksek lisansa başladım ama yarısından kaldım. Ailem de olduğum şehirde ve annemle aram kötü babam da evleniyo

Onun daha çoktur biriktirdiği şeyler muhtemelen 🤣 10 aylık bebeğim var. Yüksek lisansa başladım ama yarısından kaldım. Ailem de olduğum şehirde ve annemle aram kötü babam da evleniyo
Sıkılmış, bunalmış olabilir misiniz? Hemen boşanmayı düşünmeyin derim çünkü sizin sorunlarınızın kaynağı eşiniz değil.

Bazen biz sıralamayı yanlış kuruyoruz. Örneğin depresifsek sanıyoruz ki biraz daha iyi hissetmeye başlayınca tekrar hayata karışacağız ve aktif olacağız. Hayır mekanizma öyle işlemiyor. Önce içinden gelmese de zor olsa da hayata karışırsın sonra iyi hissetme hali gelir. Cesaret etmek veya konfor alanından çıkmak konusunda da böyle bence. Sanıyorsunuz ki bekledikçe o cesaret bir gün gelecek ve bir adım atacağım/davayı açacağım. Hayır beklerseniz daha çok beklersiniz. Bazen gözünüzü karartıp adımı atarsınız/davayı açarsınız cesaret sonrasında gelir

Okurken içimden ‘ablaaa ne anlatıyon sen’ geçti.. terapi almayı deneyin bu kadar problemli ailen varken eşimde iyi diyip ne diye boşanmayı istiyorsun 😅 terapi almalısın bak çocuk zor zaten artık tek eş değil anne babasınız yeni sıfatlarınızı kaldıramamış olabilirsinizz. İlk 2 sene çok zor zaten bu 2 seneyi toparlayanlar kalıyor gerisi eleniyor

Okurken içimden ‘ablaaa ne anlatıyon sen’ geçti.. terapi almayı deneyin bu kadar problemli ailen varken eşimde iyi diyip ne diye boşanmayı istiyorsun 😅 terapi almalısın bak çocuk zor zaten artık tek eş değil anne babasınız yeni sıfatlarınızı kaldıramamış olabilirsinizz. İlk 2 sene çok zor zaten bu 2 seneyi toparlayanlar kalıyor gerisi eleniyor
Tek başıma da qnne olabilirim

3 aylık hamikeyken avukatta protokolü hazırladık ama o boşanmak istemediğini söylemişti ben de istemiyordum. Şimdi kocam bile bilmiyo istediğimi. Ben anneme babama söyledim böyle bi planım var ama daha o bile bilmiyor diye
Dogum sonrasında çoğu kadinda böyle bir düşünce olabiliyor. Bebekli bir hayata alışmak zor. Çocuklu hayatının bir düzene girmesi uzun sürüyor. Acaba ondan olabilir mu?

E peki 10 aylik bebekle ne yapacaksin gisla?
Annenle aran kotu baban evleniyor su an isin de yok
Mantikli dusun
Bazen olmaz yani
Bende de 2 cocuk var esimle yorgunluktan nerde uyudugumuzu bilmiyoruz
Eslik geri planda, anne babalik on planda
Duzelicez be haci vs diyoruz birbirimize
Bende isterdim hem herseye yetisen hem de romantizmi birakmayan ciftlerden olmayi ama hayat o kadar tozpembe degil
Bende sevmedigim bi yerde oturuyorum bunaliyorum bazen ama sonra dusunuyorum
Kendi konforum zevkim su an cocuklarimin konforundan ustün degil
Oyle kendimi telkin ediyorum
Öneririm

Evet memnunum ve mutluyum seviyorum onsuz kendimi de düşünemiyorum bakınca ben daha sorunluyumdur daha zor bi karakterim var. Bu boşanmak istemeye engel değil bence. Bilmiyorum ne zaman yazdım o yorumu 1 2 aydır bana batıyor. Eve gelsin vs istemiyorum bebek konusunda hep kavga ediyoruz
Hemen boşanmayı düşünmeyin,bebeğe bakmak sinirleri bozmuş olabilir birbirinize alan tanıyın o eve geldiğinde bebeğe baksın siz çıkın

İçinde bulunduğumuz düzenden kopmak insanı hep korkutmuştur. Sakin kafayla düşündüğünüzde sizin için en iyisinin boşanmak olduğunu düşünüyorsanız bunu yapın(korkmaktan korkmayın). Belirsizlik yüzünden korkabilşrsiniz ama hayatınız çıkmaz bir yola çıkmayacak, sadece yeni rota oluşturulacak ve eğer kararınızdan eminseniz çok daha güzel bir yoldan devam edersiniz belki de. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Bu nazik yorumunuz icin size cok tesekkur ediyorum. Ayni yolda gecmis kisilerin fikirlerini merak ettigim icin baslik acmistim. Cindirella kompleks diye bi teori var, belki okuyanlar olmustur. Oyle bi ruh haliydi. Tekrar tesekkur ederim

Bazı kadınlara cidden rahatlık batıyor.

Back
X