İlişkide sohbet

Deryamer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
8
1
1
25
Merhaba 1.5 yıllık bir ilişkim var. Kafalarımız çok uyuştuğunu farkederek tanıştık. Yani ortak çok yönümüz var. Fakat ben kendimi bir konuda kötü hissediyorum. Hayatımız rutin olduğundan ve doğal olarak farklı şeyler yaşamadığımız için her gün sohbet konusunda bazen eksik kalabiliyoruz. Karşı taraftan hiç böyle hissetmedim veya bana bir şey demedi fakat ben kendimi kötü hissediyorum. Acaba sıkılıyor mudur acaba ne düşünüyor diye kuruntu yapıyorum. Sevgililer her gün ne yapıyor ne konuşuyor diye düşünüyorum. Her gün roman dizi siyasette konuşamayız ki

Ben sevgilimi dedikoduya ( iyi birşey değil biliyorum) kendi hobilerime voleybol gibi özellikle milli maçlar başladı birde Türk filmi çok severim onu da aşıladım . O yüzden genelde birşey konuşmak için aramıyoruz zaten kendiliğinden oluyor :)

Doga grup yuruyisleri var çıkın ani biriktirin imkanınız varsa .farklı illeri gezin. ordan ordan konuşmalar birikir .beraber kursa yazılın

Merhaba 1.5 yıllık bir ilişkim var. Kafalarımız çok uyuştuğunu farkederek tanıştık. Yani ortak çok yönümüz var. Fakat ben kendimi bir konuda kötü hissediyorum. Hayatımız rutin olduğundan ve doğal olarak farklı şeyler yaşamadığımız için her gün sohbet konusunda bazen eksik kalabiliyoruz. Karşı taraftan hiç böyle hissetmedim veya bana bir şey demedi fakat ben kendimi kötü hissediyorum. Acaba sıkılıyor mudur acaba ne düşünüyor diye kuruntu yapıyorum. Sevgililer her gün ne yapıyor ne konuşuyor diye düşünüyorum. Her gün roman dizi siyasette konuşamayız ki
Karşı tarafında bu rahatlığı size vermesi lazım her konuda rahatlıkla konusabilmelisiniz yoksa normal arkadaşlıktan ne farkı kalir

Ben sevgilimi dedikoduya ( iyi birşey değil biliyorum) kendi hobilerime voleybol gibi özellikle milli maçlar başladı birde Türk filmi çok severim onu da aşıladım . O yüzden genelde birşey konuşmak için aramıyoruz zaten kendiliğinden oluyor :)
Çok yerinde bir tespit, konu halkasını dedikodu olusturuyor kesinlikle :KK48:

biz aynı iş yerindeyiz günde 8-9 saat görüşüyoruz o yüzden, vize bekliyoruz onu konuşuyoruz, izin günlerinde nereye gidelim muhabbeti, günübirlik ya da bir gecelik tatil planları, yüzmeye gitme, masaja gitme, ingilizce çalışma gibi vs. konuşacak çok şeyimiz oluyor.

çevreniz ortak olunca daha fazla vakit geçirip konuşacak şey oluyor

Ben konuşmayı çok severim , hiç konunun bittiği olmadı. Elbet konu konuyu acar ya, olmadi ortak yeni bir şeye baslayin. Başlangıç aşaması , kurs, kurstakiler, falanlar filanlar yeni konuşma konunuz olur

Uzak mesafe ilişkisiyse konu bulmak zor. Yani gün içinde atraksiyonlu birşeyler yapmıyorsanız tıkanır.

Dedikodu tabiki sjdjdj
Hic ne sohbet etsek dedigim olmadı, zaten islerimizden konusmaya baslarsak özellikle ben 1 ay hic susmadan konusurum heralde. Sonra arkadaslarımızın dedikodusu. Ailelerle alakalı vsvs

Benim de hiç ne sohbet etsek diye düşündüğüm olmadı ya. Yan yanaysak zaten yaşadığımız şeylerden bahsediyoruz. Uzaksak ikimiz de gün içinde yaşadıklarından bahsediyor. Öyle akıyor gidiyor :)

Back
X