ilişkide tahriş

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

julietofIzmir

Ziyaretçi
kızlar, ben 2 yıllık evliyim, ilk zamanlar vaji sorunum oldu 8 ay şimdi geçti ama şimdi de ilişki de arada canım acıyor, çok tahriş oluyor ve bu da sistite neden oluyor :1no2: zaten orgazm falan hiç yok, doktora gidicem ama eşim bu nedenle doktora gitmemi saçma bulacak, bana hiç yardımcı olmuyor kayganlaştırıcı krem falan alsam işe yarar mı acaba?

geçmiş olsun, tahriş orgazm olamadığın için vajinandaki kuruluktan oluyordura.s
mutlaka bir jel almalısın Gleitgelen adında bir jel var onu alabilirsin
:teselli:

çok teşekkürlerr jel ismi içinnn. a.s. inşallah işe yarar

geçmiş olsun, tahriş orgazm olamadığın için vajinandaki kuruluktan oluyordura.s
mutlaka bir jel almalısın Gleitgelen adında bir jel var onu alabilirsin
:teselli:

Uyarı olunca zaten kayganlık kendiliğinden olur,uyarıcı kremler var bence onlardan kullan.

Canım ilişkiye tam hazır olmadığından dolayı,kendini verememenden kaynaklanıyor sorunun.Böyle bir durumda zaten orgazm olamazsın.Eşinle bu konuda konuşarak daha güzel bir cinsel yaşam için uzmandan yardım almanız yerinde olur.Bu işler ertelemeye gelmez,geçmiş olsun canım.

kız cana yakın benim avatarımı çalmışın taman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Uyarı olunca zaten kayganlık kendiliğinden olur,uyarıcı kremler var bence onlardan kullan.

canım ben kullandım femore, ama hiç bi şe yaramadı :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:

canayakıncım çok haklısın, ancak pek konuşamıyorum ben eşimle bu konularda, hemen kavgaya dönüşüyor, ne dersem diyeyim bozuluyor değil gidip bir uzmana danışmak.. önerin için çok teşekkürler canım a.s.

bnce eşini dr a gitmeye gitmeye ikna etmelisin
başka bişiyin habercisi olabilir bu
baştan önlemini alırsın

evet ama hpv de olabilir
bendede ilk böyle olmuştu
sonra hpv yi kaptığımı öğrendim

yok ya hpv siğil gibi bişi değil mi, yok ki öyle çıkıntı falan :1no2: bir de biz ilikşide prezervatif kullanıyoruz korunma yöntemi olarak..

aynı şeyleri birebir yaşadım canım bende vajiydim :çok üzgünüm:

vijiyi yendim bu seferde ilişkiye girdim ama canım acıyordu zevkte yoktu kayganlaştırıcıda aldım çok farketmedi,tahriş oluyordu aynen suya değince alev alev yanıyordu bide mantar oluyordum üstüne ama vajiden sonra 2 ayda olayı çözdüm:lepi:

tek yapacağın şey rahat ol kendini kasma tadını çıkar ,zaten bunuda öğreneceksin her seferinde yaptığın hatalara dikkat et onları tekrarlama benim tek hatam kendimi hala hafiften kasıyor olmamdı

bigün dedim nolucak ya nolucak bırak kendini kasmazsam bundan daha çok acımayacak dedim ve o geceden sonra herşey süperdi ,mantar yok ,tahriş yok zevk desen süper hem eşim hem benim için o gece bambaşkaydı :asigim:bu güne kadar bişey yaşamamışım

hayttaki en güzel şeylerden biri sevdiğin adamla doruğa ulaşmak tadını çıkar

biraz açık bi mesaj oldu ama seni anlıyorum ve bişeyleri gör istedim canım:teselli:a.s.

Son düzenleme:

canım ya çok teşekkür ederim cevabın için, ama ben bir türlü beceremiyorum kasılmamayı deliricem Çok üzgünüm çoook

Bencede belki mantar olabilir ama kayganlaştırıcı kullanın yine olursa doktora git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…