• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide telefon saklama konusu

siz benim için cinsel ilişkinin ne ifade ettiğini biliyor musunuz da çekinip çekinmediğimi ölçebilesiniz? sizin için büyük anlam ifade ediyorsa benim için etmiyor demekki, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama önce aklınızı başınıza alıp saygınızı takının. çekinecek bir şey yapmadığımı belirttim, çekiniyor olsam burada o detayı da yazmazdım. kimine göre telefona bakmak normaldir, kimine göre değildir, bakmak istedim diye "40 yıllık karısı" moduna geçmiyorum. bana göre normal demekki açıp gösteririm. üslubunuz çok yanlış. ayrıca sakinliğim, sessizliğim de size kalmasın bir zahmet :)

son derece saygılı yazmıştım eh içimdeki canavarı uyandırdın..
al sana üslup o zaman..
kiminle nerde nasıl ne sebeple yatarsan yat.. ne halt yersen ye.. kimsenin cinsel organının bekçiliğini yapmıyoruz burda.. cinsel ilişkiyi de yerlerde süründür ya da göklere çıkar çok da fifi.. yazdıklarımızdan gereksiz duyarlar kasacaksan git ötede oyna..
2 haftadır sosyal medyadan tanığın ve orta halli ünlü birine gidip cinsel ilişki yaşıyorsun, adamın dm sinde yüzlerce mesaj ve yazışmaya devam ediyor, demek ki adamın tıyneti bu eh yaşadıklarını da sonuna kadar hak etmişsin demek ki..
müstehak..
böyle devam et..

Back