Siz olsanız affeder miydiniz?

H
Konuyu baştan sona kadar okudum ama elle tutulur bir mevzu bulamadım. Özet olarak okul için başka şehire gitmek zorunda kalmışsınız, sevgiliniz bir süre sonra aramaları ve mesajları azaltmış sizde sürekli trip atıp ağır konuşmuşsunuz. Şimdi de yanında olduğunuz için sizden bir şans daha istiyor ama siz güvenmiyorsunuz.

Eski sevgiliniz sürekli sana kendimi affettireceğim diye peşinizde dolaşıyormuş ama ben neyi affettirmek için bu kadar uğraştığını anlamadım o ayrı. Siz ilk ayrılık da bu hale geliyorsanız bence hiç şartları zorlamayın 15-20 gün sonra okula dönünce yine aynısı olacak.
Haklisiniz teşekkür ederim

Kusura bakmayın hem konu çok uzun hemde çok yorgunum. Sıkıcı ve uzun oldu o yüzden. Kısacası sevgilimle yüzyüzeyken herşey çok güzeldi. Mükemmel bir sevgilim yaşattı bana. Buna rağmen benim hatalarım oldu ve uzaklaştıktan sonra sorunlar olmaya başladı. Gittikçe ilgisi azaldı ve ayrıldık. Şimdi tekrar geldim ve barışmak için surekli özür diliyo. Araya ortak arkadaşlarımızı katıyor. En azından bir kere dinle diyo. Ve bende yine aynısının olmasından korkuyorum. Ayrildigimizda çok üzüldüm ve guvenemiyorum. Ne yapmam lazım ben mi suçluyum , şans vermeli miyim?

Güveniyorsan dene
Güven yoksa üzülürsün
Tabii sen bilirsin
Ama ben tekrar denemezdim

Affet bir sans ver.
Ama sen de her dakka mesaj bekleme.

Adam musait olamiyor demek ki her zaman
Gercekten öyle biri değilim. Gittim bir iki hafta gayet güzeldi. Sonra günde bir kere ya aradi ya aramadı sabah günaydın öğlen napiyosun yazmaya başladı sadece. Yani ergenler gibi. 24 saat konuşalım diyen biri olmadım hiç ama o da aşırı derecede ilgisizlesmye başladı her geçen gün

Kusura bakmayın hem konu çok uzun hemde çok yorgunum. Sıkıcı ve uzun oldu o yüzden. Kısacası sevgilimle yüzyüzeyken herşey çok güzeldi. Mükemmel bir sevgilim yaşattı bana. Buna rağmen benim hatalarım oldu ve uzaklaştıktan sonra sorunlar olmaya başladı. Gittikçe ilgisi azaldı ve ayrıldık. Şimdi tekrar geldim ve barışmak için surekli özür diliyo. Araya ortak arkadaşlarımızı katıyor. En azından bir kere dinle diyo. Ve bende yine aynısının olmasından korkuyorum. Ayrildigimizda çok üzüldüm ve guvenemiyorum. Ne yapmam lazım ben mi suçluyum , şans vermeli miyim?

Eğer bir ilişkide ayrılık yaşandıysa o ilişkinin asla toparlanmayacağına inananlardanım. Yıprandınız, ayrıldınız, üzüldünüz, konsantrasyonunuz dağıldı, toparlanmaya çalıştınız ve toparlandınız. Bu yaşananları sil baştan yaşamayı tekrar göze alıyorsanız yarım kalan ilişkinizi devam ettirin. Ayrıca "aynısının olmasından korkuyorum" demişsiniz. Aynısı olmaz tabi ki, iki kat daha zorlayacak deneyimler yaşarsınız. Ayrılmak laçkalaştırır ilişkiyi, neden izlediğiniz bir filmi tekrar izleyesiniz ki? Ha izlenir, tadı damakta kaldıysa, vaktiniz bolsa izlenir.

Eğer bir ilişkide ayrılık yaşandıysa o ilişkinin asla toparlanmayacağına inananlardanım. Yıprandınız, ayrıldınız, üzüldünüz, konsantrasyonunuz dağıldı, toparlanmaya çalıştınız ve toparlandınız. Bu yaşananları sil baştan yaşamayı tekrar göze alıyorsanız yarım kalan ilişkinizi devam ettirin. Ayrıca "aynısının olmasından korkuyorum" demişsiniz. Aynısı olmaz tabi ki, iki kat daha zorlayacak deneyimler yaşarsınız. Ayrılmak laçkalaştırır ilişkiyi, neden izlediğiniz bir filmi tekrar izleyesiniz ki? Ha izlenir, tadı damakta kaldıysa, vaktiniz bolsa izlenir.
Haklısınız bende kesinlikle ikinci kez denenmemesi gerektiğini düşünen biriydim. Ama merak ettiğim acaba , o gerçekten beni sevdi de benim hatalarım yüzünden mi bu hale geldi? Eğer öyleyse belki kurtarılır diye düşündüm. Çünkü kim haklı kim haksız işin içinden çıkamıyorum

Çocuğun geleceği için affetme.
O ne öyle sürekli mesaj beklemek vs.
Herşeyi dozunda bırakmak lazım.
Cendereye almaya çalışmışsınız.
Sevgiler

Canım bence sürekli mesaj bekleme bu birincisi. Çünkü gerçekten iş hayatı yoğun olabiliyor hem özlem de artar böylelikle. Bir şans daha ver ama kesinlikle bu ilk ve son şans olsun. Kendisine de söyle bir daha şans vermeyeceğini vs. Eğer tekrarlanırsa yollarını ayır. Ama lütfen bu kadar mesaj bekleme. seni anlıyorum ilgisi azaldı diyorsun o zaman bunu öyle belirt. mesaj atmıyorsun diye değil de ilginin azaldığını hissediyorum diye belirt. Çünkü bazen tek bir mesaj atar içten ve güzel. tüm gün yazmasa bile olur. Aradığının bu ilgi olduğunu belirtip bir şans daha ver. baktın olmuyor ayır yollarını. Sevgiler.

Canım bence sürekli mesaj bekleme bu birincisi. Çünkü gerçekten iş hayatı yoğun olabiliyor hem özlem de artar böylelikle. Bir şans daha ver ama kesinlikle bu ilk ve son şans olsun. Kendisine de söyle bir daha şans vermeyeceğini vs. Eğer tekrarlanırsa yollarını ayır. Ama lütfen bu kadar mesaj bekleme. seni anlıyorum ilgisi azaldı diyorsun o zaman bunu öyle belirt. mesaj atmıyorsun diye değil de ilginin azaldığını hissediyorum diye belirt. Çünkü bazen tek bir mesaj atar içten ve güzel. tüm gün yazmasa bile olur. Aradığının bu ilgi olduğunu belirtip bir şans daha ver. baktın olmuyor ayır yollarını. Sevgiler.
Çok teşekkür ederim Yorumunuz çok iyi geldi. Tekrar konuştuk ve baristik . Senin güvenini tekrar kazanicam dedi. Yeni bir sayfa açalım dedi. Bakalım nasıl olacak şimdilik güzel gidiyor. Ben yine eskisi kadar güvenmiyorum olmazsa da o kadar çok üzülmem. Dediginiz gibi çok mesaj beklemiyicem kesinlikle

Biraz uzun olacak kusura bakmayın
Bundan iki ay once sevgilimden ayrilmistim. İlişki sürecinde hiç bir sorun yoktu. Gerçekten mükemmel bir ilişki yasatmisti bana . Çalıştığım yerde tanışmıştım . Tüm gün beraberdik.

Normalde öğrenciyim.Okullar açılınca okuduğum sehire gittim. gittikten sonra aramızda sorunlar olmaya başladı .
(Bu arada aramızda ilerde olmasına engel olan bir kaç ailevi sorun vardı ve ben bunları ona ilk sevgili olduğumuz gün söyledim. Daha sonra bu konu tekrar açıldı ben hep ilerde olmiycagini vurguladim. Ama o bırakmak istemedi elimizden geleni yaparız . Olmazsa da kızmam sana sen kendini üzme vs dedi. )
Ben okula gittikten sonra ilk başlarda çok güzeldi herşey ama sonra sorunlar çıkmaya başladı . Daha az ilgilenmeye başladı bende üzerine gittim . Ama her seferinde alttan aldı özür diledi . Atamıyorum senin istediğin kadar mesaj dedi vs. Ama gün geçtikce ben üstüne gittikçe daha az atmaya başladı o az attikca ben daha çok üzerine gittim, alttan alıyordu ama mesajları azaldı ve ben en son ayrildim.
Ayrıldıktan sonra tekrar konustuk düzelir gibi olduk ama olmadı bir kaç gün içinde tekrar ayrıldık. Ve bu sefer o istedi ben senin istediğin gibi olamıyorum seni üzemem dedi ve öyle bitti.
Bir süre geçti sürekli ortak arkadaşlarımıza beni sormaya başladı ama konuşmadık hiç. şimdi ara tatil olduğu için memleketime geldim ve bı kaç haftalığına aynı yerde çalışmaya başladım.

Daha gelmeden yine arkadaşlarımıza ne zaman gelicek vs şeyler demeye başlamış. Geldigimde ilk başlarda yüzüme bakamıyodu. Bende bakmiyodum. Daha sonra neden benle konuşmuyosun ne yapmam lazım konuşman için dedi hiç cevap vermedim ya da bisey yapma dedim.
ortak arkadaslarimiz hatta neredeyse butun çalışanlar sürekli onu affetmemi çok pişman olduğunu söylüyor. Hayır diyorum her seferinde. Ama sürekli konu açılıyor. O da sürekli yanına çağırıyor lütfen bir kere konuşalım diyor. Hep hayır dedim daha sonra bahaneler buldum çıkamam vs dedim. Bari durağa gidene kadar yanında geleyim lütfen dinle dedi hayır dedim. Mesaj attı istemiyorum sana guvenemem bidaha dedim. Ne yapmam lazım diyor sürekli. Ne gerekiyosa yaparım yeter ki izin ver bana az da olsa umut ver diyor. Her seferinde hayır dedim. Ama normal konuşuyorum gulumsuyorum.
Bugün yanıma geldi tekrar ne yapmam lazım dedi bişey yapma artık olmaz ben seni sevemem eskisi gibi dedim. Olsun ben ona da razıyım dedi. Ben gittiğimde yine aynısini yapicaksin dedim. Ben mesaj atamıyorum senin istediğin kadar dedi. O konuda eğer üzüleceksen tamam olmasın dedi. Bir süre sustuk tekrar sordu. Lütfen bişey şöyle hiç mi istemiyorsun dedi kafamı salladım hayır gibisinden . Bişey demedi .

Daha sonra onun yanında çalışan bir arkadaşı var çok guvendigim ona anlattım. böyle böyle diyor diye. Onla da ilk defa konuştum. ( Diğer arkadaşları hep bizim barismamiz için birşeyler diyo çok inanmıyorum ama bu çocuğa çok güveniyorum cidden samimi birisi)
Sen gittikten sonra çok kötüydü dedi. Bir süre kendine gelemedi saçma sapan davranmaya başladı dedi. En iyi ben biliyorum ben tanıyorum ve hep benim yanımda dedi. Sürekli üzgündü ben yanımda istiyorum özlüyorum diyodu dedi. Daha sonra saçma sapan hareket etmeye başladı kafayı yemiş gibiydi dedi.. bir süre bana anlatmadi hiç bişey telefona hiç bakmadığında sordum ayrıldığınızi söyledi dedi. Ben sürekli söyledim ama sabredemedi dedi. Kavga bile edicektik benim için kolay mı saniyosun ama olmuyo. Hem orda derslerini mi düşünucek benim mesaj atmami bekliyicek daha çok üzülücek demiş. Ayrıldıktan sonra da hiç yüzü gülmedi dedi. Ki normalde ne kadar gulen biri biliyosun ben hep uğraştım güldürmek için dedi. Hiç kimseye inanmiyosan bana inan yanında hep ben vardım dedi. En azından bir kere dinle, ya da zamana bırakın belki düzelir vs dedi. Mesaj konusunda da görmüyor musun bazen hiç telefona bakamıyoruz dedi. ( Ama insan yemek yerken bile atar diye düşünüyorum ben , ben zaten 24 saat konuşalım diyen biri değilim ama son zamanlar sadece günaydın mesajı atmaya başlamıştı.)

Yani şimdi soruyorum sizce affedilir mi? Ben mi hatalı davranmisim? Yoksa nolursa olsun affedilmez mi? Benim hatam aramizdaki o ilerde olmasına engel olacak şeyi çok soylememdi onu da çok kafasına takmış. Ve ilk başlarda hiç sabretmedim. Ilgilenmedigi zaman çok üzerine gittim.
Cidden merak ediyorum. Olaya dışardan sizin bakmanizi istiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın
Bu mesajı okuyanın sabrını tebrik ediyorum

Bende bu ara hep bunu dusunuyorum bi sekilde ayrilan sevgili pisman olup geri döndüğünde affedilir mi yine güvenilir mi herkes ikinci bi sansi hakeder mi yoksa tarih tekerrürden ibaret midir?? kafamda deli sorular:halay: siz barismissiniz ya insallah bu sefer güzel olur sizin icin herşey:KK68:

Bende bu ara hep bunu dusunuyorum bi sekilde ayrilan sevgili pisman olup geri döndüğünde affedilir mi yine güvenilir mi herkes ikinci bi sansi hakeder mi yoksa tarih tekerrürden ibaret midir?? kafamda deli sorular:halay: siz barismissiniz ya insallah bu sefer güzel olur sizin icin herşey:KK68:
Teşekkür ederim. :) Darısı tüm isteyenlerin başına. :KK200: Ben affedilmemeli diye düşünüyordum .hala da öyle dusunuyorum ama burada benim de hatalarım vardı bu yüzden belki benim hatalarım olmasaydi bitmezdi diye düşünüyorum. Ama yine de eskisi gibi güvenmiyorum . Umarım hayırlısı olur

Back
X