Merhaba herkese,
bir derdin çözümünü aramıyorum aslında - sadece şu an yaşadığım durumu paylaşmak istedim. Belki aranızda benim gibi benzer bir süreçten geçenler olmuştur.
10 aydır seviyeli ve güzel bir ilişki yaşıyorum sevgilimle. Ailelerimizle de tanıştık - düzenli görüşürüz - telefonlaşırız.
Son 3-4 aydır sevgilim ve ailesi annelerinin sağlık durumu ile ilgili çalkalandılar. Kadının piskolojik sorunları var ve tedavi etmek için memleketten yaşadığımız büyük şehire getirdiler. Sevgilimin 2 ablası var bu arada - birisi evli diğeri bekar. Anneleri de çok tatlı bir kadın - ben de hemen sevdim kendisini. Telefonda kendisiyle konuşurken çok huzur veriyor - çok içten ve sıcak bir his veriyor bana hep. Kısacası ailesini de sevdim gerçekten.
Şimdi sorun ne diyeceksiniz - Annesinin rahatsızlığından ötürü 3 kardeş üzülüyor ve çok strese giriyorlar. (Annesinin son 5 yıldır yaşadığı bir rahatsızlıkmış - dönem dönem daha da kötüleşiyormuş - uzun zamandır uğraşıyorlarmış yani).
Sevgilim bekar olduğu için sevgilime çok baskı uyguluyorlar. Morelleri bozulsa onu arayıp tüm negatif enerjilerini ona aktarıyorlar. En ufakları o ama herşeyi de onun çözmesini bekliyorlar. O da doğal olarak bir şey demiyor tabi ama kendisinin de morali çok bozuk ve herşeyin çok fazla geldiğinin farkında. Sevgilimin şu an işi ile ilgili de sorunları var - onların da üstesinden gelmeye çalışıyor. Yani her şey üstüste geldi biraz.
Ben ona her zaman her durumda destek olacağımı söyledim ama bu durumlar beni de etkilediğini fark ediyorum. Nasıl olacak, ne yapacağız diye düşünüyorum. Evlenmeye hazırlanıyorduk fakat şu an ertelendi tabi. Bunu sorun yapmıyorum aslında - en önemlisi sağlık sonuçta fakat geleceği de düşünmeden edemiyorum. Sevdiğin insanın yanında iyi günlerde de, kötü günlerde de olmak gerektiğini çok iyi biliyorum ama bu durumlar bizim ilişkimizi de, benim piskolojimi de etkilemey başladı. Sevgilimin piskolojisinden hiç bahsetmiyorum - çok kötü durumda - düzenli spor yaparak modunu yükseltmeye çalışıyor ama çok zor bir dönemden geçiyor. Tüm yükü ona yüklüyorlar ve o da altında eziliyor.
Önümüz çok belirsiz - Annesinin sağlık sorunu ve işindeki zorluklar bizim de evlenme tarihimiz erteleniyor aslında. Şu an çok belirsiz. Sevgilimden ayrılmak konu bile olamaz - Onu çok seviyorum ve hayat arkadaşım olmasını istiyorum. O da aynı şeyleri söylüyor. Yine de bu dönemi nasıl atlatacağız, ne kadar yıpranacağız - bunları düşünmeden edemiyorum.
Son haftalarda daha durgun ve üzgün olduğumu farkettim. Bunu değiştirmek istiyorum - spora gidiyorum zaten. Onun haricinde kendime ve arkadaşlarıma vakit ayırmayı planlıyorum.
Sevgilim dün bana 'ben nereye düştüm böyle' diye düşünüyorsundur kesin dedi. Ben de cevap veremedim sadece kafamı omzuna yasladım.