mrb arkadaşlar. ilişkim uzadıkça konuşmalar görüşmeler azalıyor. bazen bi farkediyorum ki hep ilk arayan ben olmuşum. gün geliyor bir günaydın mesajı bile unutuluyor. sevgisinden şüphem yok ama çok üzülüyorum bu duruma. birşeyler paylaşılmaz oldu aramızda, bana o kadar güveniyor ki saaterce cevap vermesem neden diye sorgulamıyor. kırıldığım için cevap vermiyorum ama o işim olduğunu müsait olmadığımı düşünüyor.. yan yanayken çok iyiyiz ama ayrıyken iki normal arkadaş gibi olduk. konuşarak halletmeye çalışıyorum birkaç gün düzeliyoruz sonra yine aynı ne yapabilirim?
ciddi anlamda tavrını koymazsan bişey olacağı yok.
diyosun ya yan yanayken sorun yok. yanındayken herkes herkesle iyi olur. sorun uzaktayken nasıl olduğu. güvenden başka sorunlarınız olabilir bence. kıskanmayan adam= sevmeyen adamnasıl yani canım ne yapabilirim ki biraz daha açar mısın rica etsem :)
yani sır ilgisiz davranmak mı ??Aramadı mı ,aramadım. Mesaj mı atmıyor ya da ilgisiz mi...Aynısını yaptım.
Aradığında evde olacağımı bildiği saatlerde ,dışarıda oldum.
Neden haber vermedin sorusuyla karşılaşınca , nasıl olduğunu gör dedim.
Yanyana gelince ilgileniyor ya , ben karşılık vermedim ilgisine .İlgisiz kaldım.
Hooop üstüne denk geldim ki eski sevgilisi mesaj atıp nasılsın diye soruyor.
Umursamadım.Umursamadım derken şöyle ki , anlaşıldı neden ilgisiz olduğun ..İyi madem tutan yok şeklinde takındım tavrımı. Yüzüne bakmadım.Aramalarına çıkmadım.
Sonra ne mi oldu ?
Eski sevgilisi olacak ****** boyunun ölçüsünü aldı.Ben de muradıma erdim
Nişanımıza birşey kalmadı ... Ve ilgisi alakası... Anlatamam ,maşallah diyim
Artık sır değil... İki kişinin bildiği sır değildir çünküyani sır ilgisiz davranmak mı ??
Nazar değmesinnn maşallah tütütü :) Çünkü ben ne zaman erkek arkadaşm hakknda birine bişey anlatsam ogün kavga ediyoruz nazardan korkar oldm artık :)Aramadı mı ,aramadım. Mesaj mı atmıyor ya da ilgisiz mi...Aynısını yaptım.
Aradığında evde olacağımı bildiği saatlerde ,dışarıda oldum.
Neden haber vermedin sorusuyla karşılaşınca , nasıl olduğunu gör dedim.
Yanyana gelince ilgileniyor ya , ben karşılık vermedim ilgisine .İlgisiz kaldım.
Hooop üstüne denk geldim ki eski sevgilisi mesaj atıp nasılsın diye soruyor.
Umursamadım.Umursamadım derken şöyle ki , anlaşıldı neden ilgisiz olduğun ..İyi madem tutan yok şeklinde takındım tavrımı. Yüzüne bakmadım.Aramalarına çıkmadım.
Sonra ne mi oldu ?
Eski sevgilisi olacak ****** boyunun ölçüsünü aldı.Ben de muradıma erdim
Nişanımıza birşey kalmadı ... Ve ilgisi alakası... Anlatamam ,maşallah diyim
Sana şöyle örnek veriyimm. Sevgilimle ilk başladığımız zamanlarda çok üstüne düşüyordum. O da kaçıyordu haliyle. ben üstüne gittikçe o ilgilenmiyodu yani. sonra baktım bu böyle olmuyo ben kaçmaya ilgisiz davranmaya başladm şuan benim sesimi duymadan 1 saati geçiremez. kaçan herzaman kovalanır bunu unutma tabi bıktırcak kadar da davranmamalısın. ona ben sensizde olabilirim korkusunu vermen yeterli. ben 1 hafta ayrılmıştm ondan o 1 hafta ona yetti mesela 1 hafta yalvardı şuanda hala o ilgi gösterir hep ben pek göstermem. biraz ilgiyi çek hemen gelir dize :)mrb arkadaşlar. ilişkim uzadıkça konuşmalar görüşmeler azalıyor. bazen bi farkediyorum ki hep ilk arayan ben olmuşum. gün geliyor bir günaydın mesajı bile unutuluyor. sevgisinden şüphem yok ama çok üzülüyorum bu duruma. birşeyler paylaşılmaz oldu aramızda, bana o kadar güveniyor ki saaterce cevap vermesem neden diye sorgulamıyor. kırıldığım için cevap vermiyorum ama o işim olduğunu müsait olmadığımı düşünüyor.. yan yanayken çok iyiyiz ama ayrıyken iki normal arkadaş gibi olduk. konuşarak halletmeye çalışıyorum birkaç gün düzeliyoruz sonra yine aynı ne yapabilirim?
Aynen katılıyorm ama çok ilgiyi çekncede gözleri başkasına kayıyor dengeyi tutmak lazm :)fazla üstüne düşmüyor izlenimi vermek bu işin sırrı sanırım.
ilgiyi çekince gözleri başkasına kayıyorsa, o hiçbir ilgiyi zaten haketmiyordur.Aynen katılıyorm ama çok ilgiyi çekncede gözleri başkasına kayıyor dengeyi tutmak lazm :)
Bence öyle düşünme ilgide önemli. çok fazla üstüne düşmemek gerek ama tamamen ilgiyi çekincede bi afallar. ben olsam soğuduğunu düşünürdmilgiyi çekince gözleri başkasına kayıyorsa, o hiçbir ilgiyi zaten haketmiyordur.
7/24 ilgi olucak diye bir şey yok, ilgi olmadığında o gözler kaymamalı başka yere. Güven önemli.Bence öyle düşünme ilgide önemli. çok fazla üstüne düşmemek gerek ama tamamen ilgiyi çekincede bi afallar. ben olsam soğuduğunu düşünürdm
Yanlış anladın canım ben 7/24 ilgi demiyorm zaten kendi ilişkimdede ben çok ilgi göstermem ama onu önemsemiyomuşum gibi düşündürmem. genel olarak ilişkiyi kasteddim ne çok ne az denge tutulmalı demek istedim. Benim erkek arkadaşm mesela 1 gün çok ilgilense diğer gün ilgisiz olsa 3 gün sonra tekrar ilgilense noluyo dengesizmisin sen derim sonuçta ciddi bişeyler paylaşıyorsam o kişiyle gelecek düşünemem dengesizliği sevmem çünkü. ayarında tutulmalı bence herşey.7/24 ilgi olucak diye bir şey yok, ilgi olmadığında o gözler kaymamalı başka yere. Güven önemli.
Anladım :) işin sırrı, iki tarafından önemsendiğini ve sevildiğini hissetmesi :)Yanlış anladın canım ben 7/24 ilgi demiyorm zaten kendi ilişkimdede ben çok ilgi göstermem ama onu önemsemiyomuşum gibi düşündürmem. genel olarak ilişkiyi kasteddim ne çok ne az denge tutulmalı demek istedim. Benim erkek arkadaşm mesela 1 gün çok ilgilense diğer gün ilgisiz olsa 3 gün sonra tekrar ilgilense noluyo dengesizmisin sen derim sonuçta ciddi bişeyler paylaşıyorsam o kişiyle gelecek düşünemem dengesizliği sevmem çünkü. ayarında tutulmalı bence herşey.
Evet işin sırrı tam olarak bu sanırım çok güzel özetledinn :)Anladım :) işin sırrı, iki tarafından önemsendiğini ve sevildiğini hissetmesi :)
Nazardan biz de çekiniyoruz en çok da sevdiceğim çekiniyor. Sürekli dua okuyorNazar değmesinnn maşallah tütütü :) Çünkü ben ne zaman erkek arkadaşm hakknda birine bişey anlatsam ogün kavga ediyoruz nazardan korkar oldm artık :)
Amin inşallah herkesi nazardan korusunn :)Nazardan biz de çekiniyoruz en çok da sevdiceğim çekiniyor. Sürekli dua okuyor
Bu da beni çok mutlu ediyr..Rabbim nazarlardan korusun epimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?