İlişkideki Tavırlarınız?

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Kızlar uzun uzun anlatacağım büyük bir derdim yok;
ama bir konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Konu ilişkilerle ilgili.
ilişkide adım atan taraf olurmusunuz?
veya biriyle flört ederken çekinmeden msj atarmısınız yoksa ilk mesajı sürekli ondan mı beklersiniz?
Duygularınızı içinizden geldiğince ifade edermisiniz, yoksa kendinizemi saklarsınız karşı taraf kendini birşey sanmasın diye?
Kısacası ilişkiler konusunda nasılsınız? Her yönden yorum yapıp fikir verebilirsiniz.

Benim ilişkilerim uzun sürmüyor mesela. Başlarda herşey güzel gidiyor ama en fazla 2 hafta sonra bozulmaya başlıyor yavaştan, ilgi eksikliği oluyor. Ben yapım gereği zaten ilgi gösterebilen biri değilim.

Nerde hata yaptığımı bulabilmek için, sizin ilişkideki yada flört aşamasındaki tavırlarnızı sorayım dedim :26:

Son düzenleme:
Evet ilk mesajı ondan beklerim.
İlgi manyağıyım.
Sürekli üzerimde mucuk mucuk olsun isterim.
Aslında benim dönemim çok geride kaldı belki de. Şimdiki gençler daha hızlı.
Ama ben hala geri kafalıyım bu konuda.
İlk etapta ışığı yakarım,ondan sonrası ve ilişki boyunca ilginin %70i ondan gelsin isterim.
Çok nazlıyımdır,hemen herşeye trip atabilirim. Çiçeklerle,böceklerle gönlüm alınsın isterim.

ilk 1 ay burnum kaf dağındaymış gibi dururum:17:
ama 2. aydan itibaren kim aramış kim sormuş ilk mesajı o mu atmış ben mi atmışım belli olmaz
1 yıl dolmasına az kaldı aklımdan geçeni söylüyorum... hiç içimde tutamam:)
çok gereksiz konuşurken seni çok seviyorumda diyorum yada daha önce kızdığım bişey olmuştur o anda üsteleyememişimdir bak adam bunu yapmıştın bi daha yapmada diyorum:1:

ama günün ilk mesajı hep ondan gelir benden daha erken uyanıyor:1:

Evet ilk mesajı ondan beklerim.
İlgi manyağıyım.
Sürekli üzerimde mucuk mucuk olsun isterim.
Aslında benim dönemim çok geride kaldı belki de. Şimdiki gençler daha hızlı.
Ama ben hala geri kafalıyım bu konuda.
İlk etapta ışığı yakarım,ondan sonrası ve ilişki boyunca ilginin %70i ondan gelsin isterim.
Çok nazlıyımdır,hemen herşeye trip atabilirim. Çiçeklerle,böceklerle gönlüm alınsın isterim.

Peki hepsini karşılayabilen biri var mi bu dünyada:)

bu da benim ilk mesajım olsun :) bugune kadar hoşalnıpta elde edemediğim kimse olmadı zaten su 3. ilişkim nasipse mayısta nişanım var.onceki iki ilişkimde biri 4 yıl diğeri 3 yıl sürmüştü genelde uzundu benim ilişkilerim. Hepsinde de hoşlanmalar karsılıklı olmustu ama ben bir iki cümlede olsa sinyal verdim hep onların bana gelmesi daha kolay oldu .Sonrada oyle nazlı biri değilimdir istediğim şeyleri beklentilerimi acık acık soylerim hoşlanmadıgım şeyleri de bana boyle yaparsan boyle tepki alırsın boyle yaparsan da boyle gibi su an karsımdaki sevgilim mustakbel nişanlım bunların hepsine dikkat etti cok hassas biridir bu nedenle 1 bck senedir birlikteyiz ve daha hiç tartısmamız olmadı Allahta bozmasın ben de boyle davranırım işte 2 dk once cok sevdiğimi belli edip 2 dk sonra terk edicekmiş gibi :D

çok kasmam ve hislerimi dile getirmekten çekinmem. aramaktan da. ama karşımdaki olumsuz yaklaşıyorsa tabii ki zorlamam. bir karşılık varsa kendimi naza çekmem.

İlişkinin başında nasıldık unuttum
Fakat şuan haksız da olsam,ilk adımı ondan beklerim.
İlgi,alakayı her şeyi ondan beklerim.
Bana göre kadın şımartılmalı el üstünde tutulmalı.
Bu demek değil ki sende sevmeyeceksin ilgi göstermeyeceksin
Tabi ki göstereceksin.
Ama hani vardırya aşık olmak erkeğe yakışır kadın zaten aşktır aynen öyle

Kızlar uzun uzun anlatacağım büyük bir derdim yok;
ama bir konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Konu ilişkilerle ilgili.
ilişkide adım atan taraf olurmusunuz?
veya biriyle flört ederken çekinmeden msj atarmısınız yoksa ilk mesajı sürekli ondan mı beklersiniz?
Duygularınızı içinizden geldiğince ifade edermisiniz, yoksa kendinizemi saklarsınız karşı taraf kendini birşey sanmasın diye?
Kısacası ilişkiler konusunda nasılsınız? Her yönden yorum yapıp fikir verebilirsiniz.

Benim ilişkilerim uzun sürmüyor mesela. Başlarda herşey güzel gidiyor ama en fazla 2 hafta sonra bozulmaya başlıyor yavaştan, ilgi eksikliği oluyor. Ben yapım gereği zaten ilgi gösterebilen biri değilim ben.

Nerde hata yaptığımı bulabilmek için, sizin ilişkideki yada flört aşamasındaki tavırlarnızı sorayım dedim :26:

İcinden geldigi gibi yasayanlardanim aslinda ama bide su var er kisi cok ilgiliyse bende tik yoksa hep ondan beklerim ve boyleleri daha bi beni istemistir ki ben birakmisimdir kendilerini.bide benim istedigim varki 2kez yasadim ikiside terketti beni ;( sanirim ben sevince abartiyorum ve kaciriyorum ;(

Eğer aşkımız devam edecekse 1000 adım da atarım 1 değil. Ben şefkatli olurum, kimi zaman çocuğum gibi severim yanaklarını, kollarını sıkarım, burnunu ısırırım. Eşimin göbeği vardı hafif eritince üzüldüm mesela ben onun üstüne yatmayı seviyordum dedim her kusuru kabulümdür :16:

Ve ilişkimiz için ilk adımı atan da bendim zaten "Ben size aşık oldum." demiştim ama teklif falan etmemiştim o gecesi mesaj geldi zaten :27:

bayağı zaman geçti nasıl davrandıgımı unuttum:1: ama şuanki aklımla
ilk ondan beklerdim tabi mesaj atmasını.
ama sürekli de ilk o atmalı diye bir durum olmamalı

kavga aşamasında ben genelde susarım buz kesilirim hiç konuşmam(benim huyum böyle)
öyle yapınca tabi konuşmak için cok uğraşır elinden geleni yapar. haksız da olsanız o özür diler :27:
ama illa kavga edeceğim diye sürekli kız mesaj atarsa erkek bıkıyor barışacagı varsa da barışmıyor.
biraz ağırdan satmak gerek yani :ssz:

sıkıntısı oldugu zamanlarda yanında olun, ona destek verdiğinizi gösterin çok da şımartmamak kaydıyla.:51:

ilk başlarda her şeyi sorgulamayın, şikayetçi olmayın her şeyden. tek tük yoklayın ama.
zaten ilişki oturunca ayrıntıı sorguya alırsınız :24: ama başlarda bunu yapmak olmaz :6:

hmmm sonraa :6:
sizin neye kızacagınızı bilsin. kızacagınız bir hareketi olursa tekrar yapmaması için dile getirin hatta burnunu sürtün
zaten önemli nokta bu. neye nasıl davranması gerektiğini gösterirseniz pek kavga da olmaz.
tabi aynı şekilde siz de onun kızacagı şeyleri yapmayın:31:

ha bir de asla yalan söylemeyin, onun da söylemesine izin vermeyin

aklıma gelenler bunlar :6::1::1:

Benim iliskilerim de uzun olur. Cok kiskanc degilim. Karsi tarafin dusuncelerine hep saygili olmusumdur. Hayata dair bi plani varsa ve bunu istiyorsa desteklemisimdir hep. Sonra arkadaslarina ailesine karsi iyiyimdir. Benle sohbet etmekten buyuk keyif aldiklarini soylerlerdi. Genelde pohpohlanan taraf ben olurum. Gerci en son kocam terketti ama neyse istisnalar kaideyi bozmaz:)
Ammmmaaaaa huysuz olabiliyor muyum evetttt ozellikle de regli oncesi kuduz gibi olurum. Dik kafali miyim evetttt. Bir seyi istemezsem kimse yaptiramaz. Fakat ikna edilirsem o baska. Eyvallahim pek olmaz güçlü dururum. Ama cok da pis aşık olurum. Uc kez oldum bu yasima kadar anlatsam ne yaptiklarimi akliniz sasar. Deli tarafim da var.

6 sene oldu eşimle, hiç inatçı olamadım beraberliğimizin başından beri, eşim de aksine biraz inatçıdır :17: il adımı atmaktan hiçbir zaman çekinmedim.. ilk zamanlarımızda çok kavga çıkarırdım, sonra kendi kendime yine barışırdım :37: çünkü benim saçmalamalarım yüzünden boşu boşuna canımız sıkılırdı.. benim eşim gerçekten hatalı olduğunda genelde aradan zaman geçtikten sonra anlar ve özür diler.. çok uzun zamandır da öyle pek şiddetli tartışmamız falan olmadığı için genelde ikimiz de alttan alan taraf oluyoruz, şiddetlenme olacağını anladığımız zaman ya o yumuşuyor ya da ben.. böylece tartışmamış oluyoruz :16: bence kilit nokta işi inada bindirmemek..:16:

Duygusal yakınlık kurduğum/hoşlandığım erkeklere genelde ters ve kötü davranırım. :44: Içten içe hareketlerini,konuşmalarını gözlemlerim.Ben tam bir stalkerım galiba.Gördüklerim hoşuma giderse ileriye yönelik adım atarım.Gitmezse kestirip atarım.Bağlanmam için zaman lazım.Ooooo aşkım,çiçeğim,balım yapamam hemen.Mıç mıçtan hoşlanmam.Karşı taraf böyle yaparsa cıvık olduğunu düşünüp soğurum.Rengarenk pantolonlar da giyiyorsa bağrıma taş basarım.:19: Böyle şeyler zaman ister,hemen olmaz.Ama sevip ilişkiye başlarız,zaman geçer,ilişki oturursa işte o zaman o adamı dünyanın en şanslı adamı gibi hissettirir,kedi gibi uysal olurum :27:

Son düzenleme:
Iliskinin en basinda ilk adimi karsimdakinden beklerim. Ilk 'seni seviyorum' u onun soylemesini beklerim..bulusmak, mesaj, arama ilk ondan gelir baslarda.Iliskim ilerledikten sonra, onun beni sevdigine ve deger verdigine emin oldugum noktada, ve ben de sevmeye basladigimda daha rahat davranirim, ilk adimi ondan beklemem..ama baktim ki ilgisi azaliyor o zaman kendimi geri cekerim. Gelecege dair konusmalarin ilk ondan gelmesini beklerim. Yani iliskide daha cok uzerine dusulen taraf ben olurum ve hareketlerimi buna gore dengelerim.

Onun disinda kiskanclik pek yapmam, guven duydugumu hissettiririm.bana da yapmasina, kisitlamasina izin vermem. Dusuncelerine deger veririm, zor anlarinda yaninda olurum, elimden geleni yaparim. Asla hakaret etmem, ettirmem de. Sevgimi belli ederim, sevdigimi soylerim. Kizdigimda tavir yaparim maalesef, ama eskisi kadar degil..abartili tripler yapmam, olaylari uzatmamaya calisirim.

:)) Sevgilimi resmen tavladım. Kalabalık bir ortamda tanıştık. İlk ben kur yaptım. Yazık alışık değil tabi Türk kızlarından ilk adımın gelmesine anlayamadı şaşırdı. Sonra tekrar karşılaştığımızda yan yana oturuyorduk. Baktım o da benden hoşlanıyor belli ilk elini ben tuttum:) Niye bilmiyorum ilk karşılaştığımız günden beri hiç çekinmedim, utanmadım, aman ilk adımı o atsın diye beklemedim. İçimden ne geliyorsa hiç çekinmeden yaptım. Uzun süredir birlikteyiz ve çok mutluyuz:) :nazar: Tabi bu biraz karşıdaki insana bağlı. Başkası olsa belki çok yanlış anlayacak algılayacaktı...

cok ilgilenirim ama ondanda ayni sekilde karsilik gorurum kizgin oldugumda ilk mesaji o atsin diye illa beklemem bende de varsa hata bende mesaj atarim hersey karsilikli canim

Erkekler evlilik düşünmedikleri kızlarla ilgilenmezler.
Evlilik düşünmeleri sadece kıza bağlı değil tabi. Erkeğin olgunluğuna bağlıdır.

Back
X