İlişkiden 2 gün sonra şiddetli bel ağrısı

Umut Annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
24
4
1
25
Merhaba hanımlar Son adet tarihi 10 Ağustos
24 Ağustos yumurtlama gününde geri çekilme ile ilişki yaşadık ve 2 gün sonra belimde çok kötü ağrı oldu 1 gün sürdü sonra geçti şuan adete 2 gün var ve beyaz akıntım var sizce hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum günümü beklesem daha iyi olucak diye düşünüyorum

24 Ağustos yumurtlama gününde geri çekilme ile ilişki yaşadık ve 2 gün sonra belimde çok kötü ağrı oldu 1 gün sürdü sonra geçti şuan adete 2 gün var ve beyaz akıntım var sizce hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum günümü beklesem daha iyi olucak diye düşünüyorum
Gününüzün geçmesini bekleyin bencede adet önceside bazen öyle akıntılar olabiliyor

Bide grip oldum öksürdükce sağ kasığımda bir ağrı saplanıyor adeti bekliyicem hayırlısı olsun

Şu anda test yapsanız bence kesin bir sonuç alırsınız.
Geri çekilmeyle de hamile kalma ihtimali var. Bence 2 gün daha bekleyin zaten az kalmış

Bekliyicem inşallah sabretmek çok zor bir tane evladım var Rabbime şükür olursa bu ikinci olucak ben istiyorum eşim istemiyor ama doğru düzgün de korunmuyor hemen hemen her ay bende bu karmaşık durumları yaşıyorum

Merhaba hanımlar bugün tam günümde adet oldum bilgi amaçlı yazayım dedim hepimizin hakkında hayırlısı

Back
X