Merhaba kızlar,
Bu ay ovulasyon günlerinde eşimle ilişkiye girdik. İlişkiden sonra iki uc gün beyaz akıntım oldu aldiris etmedim ama bugün 5 gün oldu ve sabah uyandığımdan beri kramplar karin ağrıları yaşıyorum biraz şişkinlik de var. Daha önce böyle bisey yasamamistim. Görüşlerinizi almak istiyorum.
Korunmayı yeni bıraktıysan oluyor canım, yani şöyle yıllardır full korunuyorduk biz. 10 aydır korunmuyoruz ilk aylar o ağrıyı baya hissediyordum. Şimdi de arada daha hafif hissediyorum. Rahim sperme alışıyor sanırım :)
Korunmayı yeni bıraktıysan oluyor canım, yani şöyle yıllardır full korunuyorduk biz. 10 aydır korunmuyoruz ilk aylar o ağrıyı baya hissediyordum. Şimdi de arada daha hafif hissediyorum. Rahim sperme alışıyor sanırım :
Olabilir yani korunmayı yeni bırakmadık ama 6 aydır filan pek ilişkiye giremiyorduk ikimizde ağır hastalıklar atlattık bu ay denedik ama pek umutlu olmasam da insan düşünmeden edemiyor
Geçmiş olsun evet ya düşünmemenin imkanı yok. Her ay diyorum ama salıcam bu ay, regl yaklaştıkça acaba mı oluyorum. Reglim günüm yarın mesela dayanamadım yine test yaptım negatif. Ona rağmen acaba mı diyorum En azından ben artık belirti aramıyorum
Geçmiş olsun evet ya düşünmemenin imkanı yok. Her ay diyorum ama salıcam bu ay, regl yaklaştıkça acaba mı oluyorum. Reglim günüm yarın mesela dayanamadım yine test yaptım negatif. Ona rağmen acaba mı diyorum En azından ben artık belirti aramıyorum