İlişkiden 50 gün sonra ultrasonda hamilelik belli olur mu?

Niisaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2023
111
-1
11
Bugün kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim. Hamilelik şüphem yok, yani şüpheli ilişki üstüne bir kaç kez adet gördüm ama yinede sorayım. Kasıklarıma ve göbek deliğime kadar(pelvik) ultrasonla baktılar. Hamile olsaydım çıkar mıydı? İdrar kesem boştu çünkü idrar testi istediler ve ilk onu vermem gerekti.

🤦‍♀️ iliski üstünden 3 hafta geçtiğinde varsa gebelik görünür. Siz nerdeyse 2 aydan bahsediyorsunuz..

Hamile olsaydınız , değil gebelik kesesi ,baya baya kollu bacaklı hareket eden bebeği görürdünüz 🤦‍♀️
Merhaba benimde bu tarz ilişkim oldu ama şöyle 23 temmuzda oldu ben 26 agustosta kan verdim genede böyle bi ihtimal varmı kan sonucum 0.1 cıktı

Merhaba benimde bu tarz ilişkim oldu ama şöyle 23 temmuzda oldu ben 26 agustosta kan verdim genede böyle bi ihtimal varmı kan sonucum 0.1 cıktı
Hayır ben bu konularda profesyonelleştim artık söyleyin iki iki buçuk hafta sonra bile sonuç çıkar yani kesinlikle net sonuç.

Bugün kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim. Hamilelik şüphem yok, yani şüpheli ilişki üstüne bir kaç kez adet gördüm ama yinede sorayım. Kasıklarıma ve göbek deliğime kadar(pelvik) ultrasonla baktılar. Hamile olsaydım çıkar mıydı? İdrar kesem boştu çünkü idrar testi istediler ve ilk onu vermem gerekti.
Keşke bogazinizdan da baktirsaydiniz orda da olabilir ben gerçekten artık böyle mesajları bilinçli yapıldığını düşünüyorum yaaa

Back
X