İlişkiden 7 gün sonra erken gebelik testi

Sen bilin canım ben bu sefer en başında öğrendim ve Dr gittim benim durumum farklı diyabet var bende ilki şekerden sağlıksız oldu düşük yaptım bakalım insllah bunu nasip eder
Merhaba bende tip 1 diyabetim ikinci çocuk istiyorum boş gebelik yaşadım şekerle alakası yok dediler sizin nasıl olmuştu acaba forumlarda çok yazı yok bakiyorum kendim gibi biriyle konuşmak daha iyi gelecek

Merhaba bende tip 1 diyabetim ikinci çocuk istiyorum boş gebelik yaşadım şekerle alakası yok dediler sizin nasıl olmuştu acaba forumlarda çok yazı yok bakiyorum kendim gibi biriyle konuşmak daha iyi gelecek
Kese büyümedi bebek gelişmedi canım diyabetten dedi Dr sağlıksız oldu

Durumunuz nedir gebelik var mı

merhaba hamılelılık ne durumda sızı merak ettım

Benim de 7. Gün silik çıkmıştı var mıymış kan testi verdiniz mi?

Durumunuz nedir gebelik var mı

evet kızlar hamileyim. En son Dr a gittiğimde 5+3 günlük hamileydim. Kese görünmüştü. Kanda 4 binler civarı çıkmıştı. Şuan 7 haftalık olduk. Hafta içi kontrolüm var kalp atışlarını duymak için.

Ay çok sevindim sağlıkla devam inşaallah gebeliğiniz sağlıkla kavuşursunuz

Amin ben de kimyasal gebelik geçirdim inşaallah bu ay bende sağlıkli bir gebelik haberi alırım
İnaşşah canım. Bende kendimi kimyasalları o kadar alıştırmıştım ki bu seferde öyle olur sanıyordum. Ama keseyi görünce içim rahatladı. Zaten mide bulantılarımda başladı. Hem seviniyorum gebelik sağlıklı ilerliyor diye hemde çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…