İlişkiden 7 gün sonra erken gebelik testi

aalesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
584
371
103
31
Merhabalar.
yumurtanın çatlamasından sonraki 7. Günde erken gebelik testi yaptım (salı günü). Cuma günüde memlekete gidecektim o yüzden biraz erken yaptım varsa uzun yol olduğu için iptal edecektim. Belirtilerimde olunca yaptım testi.
Erken gebelik testi days comfort olan. Bugünde artı med normal testi yaptım. İkiside ilk anda belirgin oldu. Kimyasal gebeliklerimde hep 10. Günden sonra çok az belirgin oluyordu bunlar bariz belli. Şüphelenmeye miyim inanmalımıyım bilemedim.

Merhabalar.
yumurtanın çatlamasından sonraki 7. Günde erken gebelik testi yaptım (salı günü). Cuma günüde memlekete gidecektim o yüzden biraz erken yaptım varsa uzun yol olduğu için iptal edecektim. Belirtilerimde olunca yaptım testi.
Erken gebelik testi days comfort olan. Bugünde artı med normal testi yaptım. İkiside ilk anda belirgin oldu. Kimyasal gebeliklerimde hep 10. Günden sonra çok az belirgin oluyordu bunlar bariz belli. Şüphelenmeye miyim inanmalımıyım bilemedim.
İkisinede guvenme albi varsa kaset onla dene benim değerim 10 du pozitif gördüm silik döllenen 7 ve 12 günde tamamlanır zaten

Fotografların kalitesi çok düşmüş ama daha belirgin pembeler

Eklentiler

• 1000083161.webp
    1000083161.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000082979.webp
    1000082979.webp
    68 KB · Görüntüleme: 24
İkisinede guvenme albi varsa kaset onla dene benim değerim 10 du pozitif gördüm silik döllenen 7 ve 12 günde tamamlanır zaten
Teşekkür ederim laboquick test sipariş vermiştim. Bugün yarın elime ulaşır. Onunla takip edicem. Kimyasal gebeliklerim olduğu içinde sevinemiyorum bile var mı yok mu diye

Teşekkür ederim laboquick test sipariş vermiştim. Bugün yarın elime ulaşır. Onunla takip edicem. Kimyasal gebeliklerim olduğu içinde sevinemiyorum bile var mı yok mu diye
İnsllah bu hayırlısı ile gelir Dr gitin mi bu konu için bir yerde sağlıksizlil var sperm olabilir yumurta olabilir

Değeriniz 10 olduğunda yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçmişti?
Yumurtlama yapmadım ben en son ilişkim 23 temmizdu ama 21 22si ovulasyon yapasik geldi içimden tesperilerim dürttü koyuydu 25 inde yeni testim geldi yaptım silikti ben gebelik sandim ilk regl 10 gün kala koyu çıkınca tam 12 gün 10 çıktı değer

İnsllah bu hayırlısı ile gelir Dr gitin mi bu konu için bir yerde sağlıksizlil var sperm olabilir yumurta olabilir

7.gün çok erken aslında ama testleriniz belirgin bir şekilde pozitif kan verin bence

Laboquick testtim geldi hemen yaptım o da pozitif gösterdi. Burda kalite acayip düşüyor. Rengi daha belirgin pembe. 1 hafta daha idrar testiyle takip edicem sonra da dra gitmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• 1000083266.webp
    1000083266.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 18
Back
X