Gebeliğe Hazırlık İliskiden sonra ne kadar beklemeliyiz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Merhaba 4,5 aydır gebelik düşünüyorum ama olmadı. Farkettim ki iliskiden hemen sonra kalkıp icimdekileri boşaltıyorum. Doktor kontrollerine falan gittik sorun görünmüyor. Acaba bundan sebep olmuyor olabilir mi? Ne kadar süre beklemeliyim iliskiden sonra?

Merhaba 4,5 aydır gebelik düşünüyorum ama olmadı. Farkettim ki iliskiden hemen sonra kalkıp icimdekileri boşaltıyorum. Doktor kontrollerine falan gittik sorun görünmüyor. Acaba bundan sebep olmuyor olabilir mi? Ne kadar süre beklemeliyim iliskiden sonra?
Ayaginizin altina yastik koyabilirsiniz yarim saat o sekil yatin

Belinize yastık koyun ilişkiden sonra 1 saat kadar uzanın

Ben de denedim çok bekledim yarım sa ayaklarımı kaldırdım falan olmadı. Soğan kürü yaptım olmadı. o tarz şeylere inanmıyorum. Olacağı varsa oluyor. Tek inandığım tıp. Eşim ameliyat oldu, bir ay sonra ben hamile kaldım.umarım siz de en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız🙏🏼

Eşiniz sperm testi verdi mi veya siz smear testi verdiniz mi ?

Sperm testinde likefikasyon süresi veya sıvılaşma süresi diye bir değer var. O değere göre yatıyor olmakta fayda var.

Back
X