İlişkiden sonra sermlerin geri gelmesi

jansela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
92
1
86
44
İstanbul
Arkadaşlar bende bebek istiyorum İlişkiden sonra yarım saat yada bir saat bacaklarımı dikerek sırt üstü yatmama rağmen kalkar kakmaz geri geliyor spermler bazen havayla birlikde geri geliyor sizce bu nedir bu yüzdenmi hamila kalamıyorum aranızda böyle sorun yaşayan varmı yada bu bir sorunmu hiç kalkmayıp yatıp uyusam bile ertesi gün geliyor bu şekilde hamile kalanlar varmı :50:

canım orda milyonlarca döl var hepsinin içerde kalmasını beklemen yanlış. sadece bir tanesi yumurtanı dölleyecek diğerleri tabi ki bir şekilde dıuşarı atılacak. ayrıca spermler 72 saat canlılığını koruyabilir içerde.. yani içerde kalmış olanlar döllenme için yeterlidir. endişe etme..

ee canım normal olanı o zaten hepsı kalmıyokı ıcımızde dölleyecek sperm yumurtasını bulur merak etme :34:

ee canım normal olanı o zaten hepsı kalmıyokı ıcımızde dölleyecek sperm yumurtasını bulur merak etme :34:

slm bayanlar ben geldim herkese mrb.ben kapkalın bir yastık koyuyorum ama yınede çıkıyolar dsarı:Dbende üzülüyorum bu duruma...ya bide antıbıyotık içtım dunle bugun hamıle kalırsam etkısı ne olur ne olurrr yardımmmm

canım benımde öyle oluyodu bende sizin dedıklerınız hepsını yaptım ama hiç dikkat etmedıgım bır ayda hamiş kalmısım . nasip işte birde gecmıstekı kullandıgın ılacın bır zararı olmaz canım

Eşimde sperm azlığı var korkum bu yüzden sanki içerde kalanlar azalıyor ve şansımda azalıyor gibi geliyor

peki kızlar ilişki sonrası içimizde spermi bekletmesek hemen dışarı çıkarsak yinede hamile kalma ihtimalimiz varmı acaba..

peki kızlar ilişki sonrası içimizde spermi bekletmesek hemen dışarı çıkarsak yinede hamile kalma ihtimalimiz varmı acaba..

tabi ki var..!
bu cevap konu sahibi arkadaşa da gelsin.
erkekten gelen sıvının içinde sadece sperm yok..
protein, vitamin, enzim vb. de var.
dışarı akan sıvıda da bunlar oluyor.
yarım saat bekliyorum diyorsun.
spermler çoktan yola çıkmış oluyorlar.
hiç merak etme canım.:34:

birak iliskide iceri bosalmayi vajinanin disina bosalsa bile hamile kalma ihtimali oluyor canim.
sorunun cevabi kesinlikle evet yani:34:

konu sahibi arkadasim sen hic merak etme spermler icine bosalir bosalmaz birbirleriyle yarisa basliyor yumurtayi bulup döllemek icin.

benımde senın gibi adetimden 7 gün geçti ama ben özellikle senın gibi içimde tutup beklemdım hiç plan yapmadık yani cnm bnmde kaç gndür çok sık küçük idrara çıkmak akıntı uyku halı var 2kez test yaptım negatf çıktı ama nedense sanki içimden bişi bana hamlesın diyo çok tuhaf..kan testi yapmkta istmyrm orda sonç kesın çnkü negatfte olblr ben bırazdaha beklemeyı terch ettım sizce bende hamıle olblrmyrım? bide kaç gündr yemedğm şey kalmadı iştahım açıktı zaten ama su aralar fecı mide çöplük gib ne olsa yiyiyrum :)

benımde senın gibi adetimden 7 gün geçti ama ben özellikle senın gibi içimde tutup beklemdım hiç plan yapmadık yani cnm bnmde kaç gndür çok sık küçük idrara çıkmak akıntı uyku halı var 2kez test yaptım negatf çıktı ama nedense sanki içimden bişi bana hamlesın diyo çok tuhaf..kan testi yapmkta istmyrm orda sonç kesın çnkü negatfte olblr ben bırazdaha beklemeyı terch ettım sizce bende hamıle olblrmyrım? bide kaç gündr yemedğm şey kalmadı iştahım açıktı zaten ama su aralar fecı mide çöplük gib ne olsa yiyiyrum :)

içeri boşalma olduğu için olması muhtemel.. ama adet ve gebeliğin bazı belirtileri aynı.
bebeği istiyor musunuz bilmiyorum ama hamilelik olmayadabilir.
bir an önce test yaptırın bence.

cevaplarınız için teşk ederim..bebek istyrdum eşim erken diyordu bnde içten içe kızyrdum ona erken dedi die şimdi o istiyor bni korku sardı emın değilim sanki korkuyorum tuhaf bi duygu ama negatf çıkıncada üzülyrum sanırsam ben dengesizim galıba kendime çok kzııyorum bu kadar tutarsızlık olurmu diye

Canım 7 gün geçmiş nasıl dayanıyorsun ben meraktan çatlardım neyi bekliyorsun test yap bence hiç buu kadar geciktimi?

yok cnm hiç bu kadar gecikmedi en fazla 2 gün gecıkırdı arada sırada ilk kez oldu...bnde meraktayım azdaha bekliyim olmazsa kan testi yapacm cnm

bütün sıvının içinizde kalması imkansız canım kör kuyumuki bu hepsini yutsun :1: dışarı akması normal ne yaparsan yap dışarı akacak :34: ama spermler coktan yola cıkmıştır bir damla bile olsa milyonlarcası rahim yolunda koşuya başlamış olur :1: sen hiç merak etme :34:

Back
X