İlişkiden sonra..

Kac kisisiniz bilmiyorum. Biz 2 kisiyiz, cocuk yok. Camasir biriktimi makinayi aciyorum hic banyoda yiginla camasir dagi oluşmuyor.
Bana pek misafir gelmez. Ben carsaflari kapilara bile asiyorum. :)) zaten 1 en fazla 1,5 gunde kuruyor icerde.
2 kisiyiz ama ben cok sık camasir yikiyorum. Bide cogu seyi ayri yikadigim icin makinem surekli calisiyo

2 kisiyiz ama ben cok sık camasir yikiyorum. Bide cogu seyi ayri yikadigim icin makinem surekli calisiyo

Ayri yikanacak sey var yikanmayacak sey var. O kadar camasir ayirmaya özen gosteren insan ayni carsafi 2 kere kullanmasin yani. :/ bu kadar sorun oluyorsa bir arkadasin dedigi gibi tek kullanimlik altlik kullanin en iyisi.

Babannemler beyaz küçük bez gibi birşey kullanıyormuşsun kuruması da kolay olur.Bende küçük bir çarşaf parçası kullanıyorum.Aynı çarşafı Öyle döndürüp durmuyorsundur umarım.2 tane olsun haftalık yıka

Ya bu ne biçim konu

Evlenmeden seviştiğimiz için, bizim yazılar sizleri kusturur

Ama noktasına varana kadar açık yazdığınız koca karı görevi normaldir.

Sevişmek için çarşaf hazırlığı yapmak,
Mesela; benim tüm hevesim kaçar, uykum gelir, istemem, onun için de kolay olmaz, davet edilmemek. Aynı acıyı o da hisseder.

Kendi kendinizi baltalıyorsunuz kocakarı olarak

...

Gercekten okuduklarima inanamadım...yatagi ac katla topla carsafi ser falan ev isi yapiyo gibi sonra sevişme moduna nasil giriyosunuz tebrikler ..libido meselesi galiba bizimki dusuk demek ben o kadar hazırlığa uyurum horuldarim bile ...yaw biz o anı yakaladık yakaladık ne hazirligi amaninnnn

Ne oncesinde bir sey sererim ne de sonrasinda gecenin bir yarisi hoopp yatak döşek kaldiririm.
Bizden baska biri yatmiyor sonucta. Birbirimizin her yerine dokunuyoruz da çarşaftan mi rahatsiz olucam
Hic bana gore olan seyler degil, o yuzden yorum bile yapamıyorum bu konu hakkinda.
Sadece bazen somut olarak kirleniyor, o zaman mecbur.

Küçük bez parcasi carsaf parcasi falan kullananlara da şaşirdim nasil yani carsafi ortalayip pozisyonu alip bekleniyormu durum bu kadar sakin ve kurallar çercevesinde nasil ilerliyor cok erotik olmamak kaydiyla yazarmisiniz:))))

Ayy evet dur ortala da batmasın çarşaf :)))
Sex'den soğurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…