2 kisiyiz ama ben cok sık camasir yikiyorum. Bide cogu seyi ayri yikadigim icin makinem surekli calisiyoKac kisisiniz bilmiyorum. Biz 2 kisiyiz, cocuk yok. Camasir biriktimi makinayi aciyorum hic banyoda yiginla camasir dagi oluşmuyor.
Bana pek misafir gelmez. Ben carsaflari kapilara bile asiyorum. :)) zaten 1 en fazla 1,5 gunde kuruyor icerde.
2 kisiyiz ama ben cok sık camasir yikiyorum. Bide cogu seyi ayri yikadigim icin makinem surekli calisiyo
Ya bu ne biçim konu
Evlenmeden seviştiğimiz için, bizim yazılar sizleri kusturur
Ama noktasına varana kadar açık yazdığınız koca karı görevi normaldir.
Sevişmek için çarşaf hazırlığı yapmak,
Mesela; benim tüm hevesim kaçar, uykum gelir, istemem, onun için de kolay olmaz, davet edilmemek. Aynı acıyı o da hisseder.
Kendi kendinizi baltalıyorsunuz kocakarı olarak
Küçük bez parcasi carsaf parcasi falan kullananlara da şaşirdim nasil yani carsafi ortalayip pozisyonu alip bekleniyormu durum bu kadar sakin ve kurallar çercevesinde nasil ilerliyor cok erotik olmamak kaydiyla yazarmisiniz:))))
iliskiden sonra 3 gun yikanmayan uye mi :) gercekten mi :)İlişkiden sonra 3 gün yıkanmayan üye konusunu okuyunca bu normal geldi şu an.
ben bu kadarini her seferinde yapsam iliskiden sogurum yahu :)Yatagin ustundeki herseyi baska bi yere alip çift katli nevresimi seriyorum yani sadece o oluyor yatakta. Sonra da o nevresimi yikiyorum. Carsaf yatak koruyucu yada yastiklar kirlenmemis oluyor
Yatak hazır artık sevişebiliriz mi diyorsunuz öyle ne anlamı kalır ki yahu bu kadar disiplinli olmayın sabah toplar yıkarsınız.Evet en ustteki cift katli zaten alta bişey gecirmiyor
Evet trend konuların gerilerinde olması gerek konununiliskiden sonra 3 gun yikanmayan uye mi :) gercekten mi :)
Ter felan oluyor demekCarsaf niye degisiyor anlamadim
bence baska bisey oluyodurTer felan oluyor demek
Küçük bez parcasi carsaf parcasi falan kullananlara da şaşirdim nasil yani carsafi ortalayip pozisyonu alip bekleniyormu durum bu kadar sakin ve kurallar çercevesinde nasil ilerliyor cok erotik olmamak kaydiyla yazarmisiniz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?