Prezervatifle korunuyoruz ama. Yani carsafa bisey bulasmiyorAyni carsafi (iliski icin) 2. Kez kullanmak igrenc bence. Titizlik hastasi degilim ama bunu yapmam.
Bir gunde kuruyor ayrica peteklerden dolayi. Acik degilse petekleri acin.
Prezervatifle korunuyoruz ama. Yani carsafa bisey bulasmiyor
Yatagin ustundeki herseyi baska bi yere alip çift katli nevresimi seriyorum yani sadece o oluyor yatakta. Sonra da o nevresimi yikiyorum. Carsaf yatak koruyucu yada yastiklar kirlenmemis oluyorbiz direk banyoya dalıyoruz canım
yatakta olursa da yatagın içine gitmiyoruz yatak örtüsünü yıkamak daha kolay
Yatagin ustundeki herseyi baska bi yere alip çift katli nevresimi seriyorum yani sadece o oluyor yatakta. Sonra da o nevresimi yikiyorum. Carsaf yatak koruyucu yada yastiklar kirlenmemis oluyor
Bende kullanmıyorum cogu zaman. Ama bazen camasirligim full dolu oluyor. Cok misafirim geldigi icin icerde de kurutamiyorum ama eziyet geliyor artik cunku onu ayri yikiyorumEsinizin carsafi yikamasi gerekmiyor illa tovbe ya konusturucaksin.Bitaraflariniz degiyor hep, ter olur nebiliyim, ondan degil sizden gelen sürünür, değer. Daha fazla birsey yazmayayim illa gozle gorunur derecede batmasi gerekmiyor bana göre. Ben 2.ye kullanmam.
Evet en ustteki cift katli zaten alta bişey gecirmiyoro zaman en üstteki çarşafı yıkıyorsunuz alttaki zaten temizmi
MantikliBebeklerin tek kullanimlik alt degistirme ortulerinden kullan atarsin carsafi degistirmene gerek kalmaz zaten korunuyormussunuz.
Evet en ustteki cift katli zaten alta bişey gecirmiyor
Evet.tamam o halde sorun yok
siz en üstteki çarşafı yıkamaktanmı bıktınız
Bende kullanmıyorum cogu zaman. Ama bazen camasirligim full dolu oluyor. Cok misafirim geldigi icin icerde de kurutamiyorum ama eziyet geliyor artik cunku onu ayri yikiyorum
Yatagin ustunde sadece o nevresim kaliyor ama diğerlerini dolaba kaldiriyorumHer seferinde komple yıka her şeyi, ne olacak... Evde kurumuyorsa bir çamaşır kurutma makinesi alabilirsiniz. Çamaşır yükünü çok azaltıyor kurutma makineleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?