ilişkiden sonra..

Ben ne zaman stresi bırakıp bebek düşüncesini aklımdan çıkardım o zaman hamile kaldım oğluma stres herşeyi etkiliyor belliki kasmissin hem o kadarda bekleme bence benim duyduğumda idrara çıkarsanız ilişki sonrası bir nevi idrar yolu enfeksiyonlarindan daha uzak kalirsin

Kızlar ilişkiden sonra sırtıma yastık koyup beklerken öksürdüğümde çok kötü karnıma ağrı girdi neyse 1 saat civarı öyle bekledikten sonra normal uzandığımda karnımda ağrı oldu tabi geçti 1 dk sonra falan sizce nedeni ne olabilir

İlişki sonrası bende de oluyordu bir dönem.. nedeni gaz mış :) usuttugum bir zamana denk gelmiş..

Kolay hamile kalanlar cok kolay yorum yapıyo yok iki dkda olur yok yastiga ne gerek bebek yapmak zormu bilmem ne ewt bazilarimiz icin cok hemde cok zor. bende hamile kalana kadar hep belime yastık koydum ewt olacagi varsa oluyor ama duydugumuz seyleri bi umutla deniyoruz arti dua et bol bol. Bide esinle sorunun varmis bence cocuktan once ewlilik duzenli olmali arti ilişki sırasında da ağrı olduysa bi dr git iltihaplanma da olabilir.

Ya bende hatirladim yorumları okuyunca iki gün önce yazmıştın kızıyorsun ama bi yerde haklilar bu kadar cabuk affetmen senin zararına diye söylüyorlar bence es senin evlilik senin ne yaparsan yap tabi hani iki gun önce öyle yazıp bu gün böyle yazman şaşırtıcı arti iyiyseniz ne güzel inşallah bidaha öyle seyler yasamazsınız.

İyi de spermler içinize girdikten sonra yatıp beklemenize gerek yok ki. 1 saat ne diye yatıyorsunuz.

Yastık, ayakları havaya dikme vs hepsi hurafe. Sperm eğer gitmek isterse varış yerini çok iyi biliyor boşuna eziyet etmeyin kendinize (doktor kelamıdır)

Fitik olmus olabilirsin. Benim aklima ilk bu geldi sahsen.

2 gün önce kocam karnıma vurdu diye konu açan bir kadının, bugün hamile kalmak için bu kadar uğraşmasına bırakın da bir zahmet şaşıralım. Ne dememizi istiyorsunuz? Kocandır döver de sever de, sen boşver bebek yap, yine karnına vursun mu diyelim.

Usutmus olabilirsiniz.yada tuhaf pozisyonlarda sevisirseniz icinize havada girmis olabilir.bende oyle oluyodu en azindan.genede bi doktora gorunun.anladigim kadariyla bebek istiyosunuz.eger bi intihap felan varsa bebekten once halletmekte fayda var.dusuk riski olmasin sonra..

Yastık, ayakları havaya dikme vs hepsi hurafe. Sperm eğer gitmek isterse varış yerini çok iyi biliyor boşuna eziyet etmeyin kendinize (doktor kelamıdır)
ozaman drlarda hurafelerle hareket ediyo ben iki kere aşılama yaptirdim hemde en iyi yerde dr belime yastık koydu ve 45 dk yatırdı. Demekki biyerde ise yarıyor hem ne zararı varki.

Canım benim esine kahve için sert olsun.sende hayit suyu ic 10 gün boyunca ayrıca esine adetten sonra ceviz fındık bal her akşam yeson.sende ye usenme doğan suyu ic.ilişkiyi yastık koyarak yap spermlerin hepsi içine girsin yarım saat yeter yatman.yıkanma sabah yiknirsin.ilişki sonrası hemen sag tarafına yat uyu.Ben bu sekil hamis kaldım 5 yıl sonra hemde.
Dene bence insallah gelir bebek

Back
X