İlişkii

cgtytuce1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
46
5
1
22
İlişkim 23 temmzda oldu ve ben 26 28 30 agustosta 2 gün arayla hcg me baktırdım üçüde sırayla <2.30 cıkıyo sadece bu yazıyor hamile olma ihtimalım varmıdır

İlişkim 23 temmzda oldu ve ben 26 28 30 agustosta 2 gün arayla hcg me baktırdım üçüde sırayla <2.30 cıkıyo sadece bu yazıyor hamile olma ihtimalım varmıdır
Adetlerin düzensiz sanırım. Çünkü benim 28 temmuz sat, 24 Ağustos bat. Tam 28 gün. Normal şartlarda reglinin çoktan gelmiş olması gerekiyor.

Hayatım bildiğin adet kanaması o. Yerlesmede max bir ped dolar dolmaz. 6 gün sürmez yerleşme kanaması
Burda okudugum şeyler delirtti canım beni bide 23 ğnde kan gelince hepten korktum 1 2 damlalık kandı kimi yerleşme dedi kimi yumurta atmıssındır dedi bir sürü şey

Hayatım bildiğin adet kanaması o. Yerlesmede max bir ped dolar dolmaz. 6 gün sürmez yerleşme kanaması
Kimi usg de baktır dış gebeliktir kanda cıkmıyodur dedi ve ben 4 5 tane idrar testide yaptım hepsi tam negatif

Eklentiler

• 6DC3B8A1-347A-4B41-8578-246C6DC1FB0E.webp
    6DC3B8A1-347A-4B41-8578-246C6DC1FB0E.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 32
Kimi usg de baktır dış gebeliktir kanda cıkmıyodur dedi ve ben 4 5 tane idrar testide yaptım hepsi tam negatif
Vallahi şu son bir yıldır prof oldum araştırmaktan. Dış gebelikte de hcg artar, kimyasalda da artar. Ama sen müsterih ol hamile değilsin. Ayrıca yumurta atmışsın ne demek anlamadım. Zaten dollenmeyen yumurtanın atılmasına adet diyoruz.

Vallahi şu son bir yıldır prof oldum araştırmaktan. Dış gebelikte de hcg artar, kimyasalda da artar. Ama sen müsterih ol hamile değilsin. Ayrıca yumurta atmışsın ne demek anlamadım. Zaten dollenmeyen yumurtanın atılmasına adet diyoruz.
Bende anlamadımki hepsinide acilde güzelce yaptırdım ama korkuyorum hala çünkü reglm 8 eylül ya bazıları erken kan vermissin dedi ama benim ilişkim sadece 23 temmuzda oldu olsa geç bile döllense bu güne kadar cıkması lazımdo şüpheden ölcrm

Bende anlamadımki hepsinide acilde güzelce yaptırdım ama korkuyorum hala çünkü reglm 8 eylül ya bazıları erken kan vermissin dedi ama benim ilişkim sadece 23 temmuzda oldu olsa geç bile döllense bu güne kadar cıkması lazımdo şüpheden ölcrm
Canım biraz mahrem bir konu biliyorum ama ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullandiysan o da düzensizliğe neden olabiliyormuş

Anladım canım. 23 temmuzda olan ilişkiden gebe kalsaydın kesin çıkardı kanda. İçin rahat olsun.
Bana anlamsız mesaj gelince korkudan öldüm istemiyorum zorla bşde kabullenmekte istemedim ama sanki sğrekli kasığım ağrıyo bimlemle anlamadım gitti daha kan vermeme gerek yok sanırım

Back
X