Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle 9 agustostan 14 üne kan geldi ama yerleşme falan dediker daha sonea 23 agustosta gene kan geldi anlayamadım bu sefer korkup gidip 3 kere kan verdimSon adet tarihiniz?
Ve ilişkim sadece 23 temmuzda olduSon adet tarihiniz?
Adetlerin düzensiz sanırım. Çünkü benim 28 temmuz sat, 24 Ağustos bat. Tam 28 gün. Normal şartlarda reglinin çoktan gelmiş olması gerekiyor.İlişkim 23 temmzda oldu ve ben 26 28 30 agustosta 2 gün arayla hcg me baktırdım üçüde sırayla <2.30 cıkıyo sadece bu yazıyor hamile olma ihtimalım varmıdır
Reglm 8 eylül gözüküyorAdetlerin düzensiz sanırım. Çünkü benim 28 temmuz sat, 24 Ağustos sat. Tam 28 gün. Normal şartlarda reglinin çoktan gelmiş olması gerekiyor.
Son adet tarihim 28 i değil bu arada ben tam 9 agustostan 14 ğne kadar kanamam olduAdetlerin düzensiz sanırım. Çünkü benim 28 temmuz sat, 24 Ağustos sat. Tam 28 gün. Normal şartlarda reglinin çoktan gelmiş olması gerekiyor.
Ay cok saol korktum bilerek ikişer gün kan verdim bu seferde briisi bana reglna daha ver erken bermissin dedi ama benim ilişkimden nerden baksan 35 gün geçtiHamile degilsiniz adet olmuşsunuz ve kanda cikmamis yerlesme falan degil o hamile değilsiniz
Hayatım bildiğin adet kanaması o. Yerlesmede max bir ped dolar dolmaz. 6 gün sürmez yerleşme kanamasıSon adet tarihim 28 i değil bu arada ben tam 9 agustostan 14 ğne kadar kanamam oldu
Burda okudugum şeyler delirtti canım beni bide 23 ğnde kan gelince hepten korktum 1 2 damlalık kandı kimi yerleşme dedi kimi yumurta atmıssındır dedi bir sürü şeyHayatım bildiğin adet kanaması o. Yerlesmede max bir ped dolar dolmaz. 6 gün sürmez yerleşme kanaması
Kimi usg de baktır dış gebeliktir kanda cıkmıyodur dedi ve ben 4 5 tane idrar testide yaptım hepsi tam negatifHayatım bildiğin adet kanaması o. Yerlesmede max bir ped dolar dolmaz. 6 gün sürmez yerleşme kanaması
Vallahi şu son bir yıldır prof oldum araştırmaktan. Dış gebelikte de hcg artar, kimyasalda da artar. Ama sen müsterih ol hamile değilsin. Ayrıca yumurta atmışsın ne demek anlamadım. Zaten dollenmeyen yumurtanın atılmasına adet diyoruz.Kimi usg de baktır dış gebeliktir kanda cıkmıyodur dedi ve ben 4 5 tane idrar testide yaptım hepsi tam negatif
Bende anlamadımki hepsinide acilde güzelce yaptırdım ama korkuyorum hala çünkü reglm 8 eylül ya bazıları erken kan vermissin dedi ama benim ilişkim sadece 23 temmuzda oldu olsa geç bile döllense bu güne kadar cıkması lazımdo şüpheden ölcrmVallahi şu son bir yıldır prof oldum araştırmaktan. Dış gebelikte de hcg artar, kimyasalda da artar. Ama sen müsterih ol hamile değilsin. Ayrıca yumurta atmışsın ne demek anlamadım. Zaten dollenmeyen yumurtanın atılmasına adet diyoruz.
Canım biraz mahrem bir konu biliyorum ama ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullandiysan o da düzensizliğe neden olabiliyormuşBende anlamadımki hepsinide acilde güzelce yaptırdım ama korkuyorum hala çünkü reglm 8 eylül ya bazıları erken kan vermissin dedi ama benim ilişkim sadece 23 temmuzda oldu olsa geç bile döllense bu güne kadar cıkması lazımdo şüpheden ölcrm
Kullanamdım boşluğuma geldi ve suan cocuk asla istemiyorum bu yğzden korkudan kan verip duruyorumCanım biraz mahrem bir konu biliyorum ama ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullandiysan o da düzensizliğe neden olabiliyormuş
Anladım canım. 23 temmuzda olan ilişkiden gebe kalsaydın kesin çıkardı kanda. İçin rahat olsun.Ku
Kullanamdım boşluğuma geldi ve suan cocuk asla istemiyorum bu yğzden korkudan kan verip duruyorum
Bana anlamsız mesaj gelince korkudan öldüm istemiyorum zorla bşde kabullenmekte istemedim ama sanki sğrekli kasığım ağrıyo bimlemle anlamadım gitti daha kan vermeme gerek yok sanırımAnladım canım. 23 temmuzda olan ilişkiden gebe kalsaydın kesin çıkardı kanda. İçin rahat olsun.
İzin verirsen sana özelden birşey yazmak istiyorum.Bana anlamsız mesaj gelince korkudan öldüm istemiyorum zorla bşde kabullenmekte istemedim ama sanki sğrekli kasığım ağrıyo bimlemle anlamadım gitti daha kan vermeme gerek yok sanırım
Canım biraz mahrem bir konu biliyorum ama ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullandiysan o da düzensizliğe neden olabiliyormuş
Yaz tabi hiç sprun yokİzin verirsen sana özelden birşey yazmak istiyorum.