Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.

Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
10 ocak 2010 tanışma,3 gün sonra evlilik teklifi,20 Şubat nişan,17 eylül 2010 düğün

Biraz da kısmet bu işler. Eşim biz ilk sevgili olduğumuzda benle evlenmek istedi ben üniversite idim ozaman evlilik olamazdı son senemdi. Okulun bitmesine 15 gün kala evlencem ben senle dedi ne evlilik teklifi ne bişey. Eee tanı bnde çok aşığım gözüm bişey görmüyor. Tamm dedm evlwncz. Bu konuşmadan 3 ay sonra istemeye geldiler söz Nisan düğün filan biz evlendik. :))

Biraz da kısmet bu işler. Eşim biz ilk sevgili olduğumuzda benle evlenmek istedi ben üniversite idim ozaman evlilik olamazdı son senemdi. Okulun bitmesine 15 gün kala evlencem ben senle dedi ne evlilik teklifi ne bişey. Eee tanı bnde çok aşığım gözüm bişey görmüyor. Tamm dedm evlwncz. Bu konuşmadan 3 ay sonra istemeye geldiler söz Nisan düğün filan biz evlendik. :))
Bebeğiniz hayırlı olsun.konunuzu okumuştum.kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ,uzun ömürler versin

bazı erkeklere ılk bastan ciddi dusunuyorum dedıgımde kacıorlar vallaha. sorumluluk almak ıstemıyorlar. artık kıımseye demıorum akısına bırakıorum . sonuc: bekarım :)

10 yıl flört ettik 2 yıla yakın nişanlı kaldık.evlendik.memnunmuyum?
annesi ölünce eskisi gibi mutlu olcam

Back
X