• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

Sağol canım.
Ama öncelikle beni evliliğe ısındıracak arkadaşlar lazım çevremde.
Ya da adam o kadar sabırlı olmalı ve stratejik davranmalı ki elinden kaçırmamalı beni.
Sevgililerimin hep dediği bu insanın hayatında her an gidecekmişsin gibi duruyorsun derler
Valla ben artık herkesin bir olmadığını olamayacağını kabullendim. Tek tip tanımlamalar yanlış. Öyle biri karşına çıkıyorki ne olduğunu anlamıyorsun işte. Cidden kısmet işi. Bu arada her an gidecekmişsin görüntüsü korkutucu geliyor ama karşındaki aslında sınırlarını öğrenince kaybetme korkusunu hep hissetmesi iyi bir şey:KK70:

Kesinlikle evlilik dusunmuyorum, o sorumlulugu alamam, isim olmaz, evlilik insani degilim aile kurmak falan bence cok absurd dedim.
40 gunde evlenme teklifi aldim.
Yuzuk takilana kadar bize dair bir cop almadim da aldirmadim ya. 3 ayda da soz nisan yaptik.
Yildonumumuzde evlendik. (Sureci bilerek uzun tuttuk)

Esim iliskinin bastaki gaziyla birakirim onu diye korkmus. Ben de gaza gelip kabul etmistim zaten.

Evlendigimize hala inanamiyorum. Nerdeyse bir senedir ayni evdeyiz hala durup dururken "ya biz evli miyiz aheey" diye sariliyorum adama.

% 100 calisiyor.

aynı hikayede bende :) ilk tanıştıdığımız gün evlenme teklıfı aldım ve hiç evlılık aklımda yokken ve hiç tanımadan evet diyebildim 3 ay içine aile tanısması söz nişan oldu :) 9 ay içerisinde evlendik...ALLAH ıma binlerce şükürler olsun 21 aylık çok güzel mutlu aşk dolu evin içinde el el gezen bir karı koca olduk :)

Ben o "evet evlenmeliyim" cesareti nereden geliyor hep bunu merak ediyorum.
Asla kimse icin bunu diyemeyecekmisim gibi, evlenirsem de hani buraya kadar geldik bu isler boyle yuruyor iyi madem evlenelim diyecekmisim gibi geliyor.

bi gün ben ülkenin bi ucunda o bi ucunda çalışırken
evlensek mi biz yaa dedik
o güne kadar evliliği cidden düşünmemiştim
5 gün sonrasında evlendik

Biz de eşimle tanıştık 6ay sonra nişan 1.5yılda da düğün oldu eşim şehirdışında olduğu için yıllık izninde nişan yaptık ve nişanlandıktan sonra aileler hep problem çıkardı aileler yüzünden bizde tartışır olduk düğünü 2sene sonra yapıcaktık baktık uzadıkça daha kötü oluyor bizde beklemedik evlendik hemen ailelerde uzak şuan ve burda daha huzurluyuz şükür..Uzaması ilişkiyi bitiriyor bana göre Çünkü herkes nişanlısıyla gezerken ben sevgili olarak gezdiğim Zaman zoruma giderdi kız arkadaşım diye tanıştırması ve Eşime söyleyince o da hak verdi evleniverdik:)

bi gün ben ülkenin bi ucunda o bi ucunda çalışırken
evlensek mi biz yaa dedik
o güne kadar evliliği cidden düşünmemiştim
5 gün sonrasında evlendik
Hay masallah Allah mutlu etsin :)
3 yildir bi iliskim var seviyorum da ama yarin obur gun ciddi ciddi evlenme teklifi alirsam kacacak delik ararim sanirim cok korkuyorum :)

Benimde eşiminde aklında hiç evlilik düşüncesi yoktu 6 ay içinde evlenelim dedi 6 ay sonrada evlendik. Şuan 7 senelik evliyiz. Bu evlilik işi tamamen erkeğin karakteriyle ilgili

Biz de tanışmamızın 4.yılındayız ve kısmetse 4 ay sonra evleniyoruz :) uzun ilişkinin iyi yönleri mutlaka var ama bizim bu kadar beklememizin sebebi biraz aileseldi. Yoksa ben bu kadar beklemek istemezdim açıkçası :) Ayrıca arkadaşların dediği gibi aynı eve girmeden bazı huylar anlaşılmayabilir ancak ben nişanlımın bırak ses tonunu sms inden bile moralinin bozuk olup olmadığını anlarım. Bu süreç birbirimizi çok iyi tanımamıza sebep oldu.

Bizde sekiz yıl beraberdik. Ancak herkesin ki gibi sevgiliyiz diye dolasabilen bir iliski degil. Hala birbirimize askim falan demeyiz de :D
Onun annesi pek istemiyordu hem beni hem de onun simdi evlenmesini.. ancak o karar verdi. Babami aradi tanismak icin bir anda gelisti olaylar :) hic evlilik teklifi etmedi etmeye niyeti de olmadi bem de beklemiyordum :)
ancak kacan kovalanir taktigi san8rim gecerli. Ben kacmadim kovalanmadim vakti geldigi icin oldu aslinda her sey.. birbirimize cok deger veriyoruz gelecegimize dair umutlarimiz beklentilerimiz var. (: uzun iliski yipratici oluyor yenilenmek gerekiyor onun solugunun kesildi zaman siz sizinki kesildiginde o yardimci olmaliki hayat bulasiniz birlilte

14 haziranda tanıştık 8 temmuzda nişanlandık ve 9 eylülde evlendik 10 yıllık evliyim topu topu 3 ay içinde tanışıp evlendim niyet ciddiyse ve ortak noktalarda buluşuyorsanız uzatmak niye?yani ben öyle uzun uzadıya ilişkileri sevmiyorum ikimizde olgun, kariyer sahibi insanlardık saygımız sevgimiz hiç bitmedi halen daha ilk günkü gibi aşığız çünkü saygı ve sevgi üstüne kurduk evliliğimizi, sana tavsiyem canım içinin ısındığı biri olsun ve her daim ciddi yaklaş tabi niyetin yuva kurmak ise, bir birinizi tanıyın ve en önemlisi mantığınıda dinle liseli gençler gibi gezip tozmak, eğlenmek bir zaman sonra sıkar en azından benim düşüncem bu....

Biz tanistigimiz ilk gunu esim "ben ciddi olarak devam ediyorum bilgin olsun" dedi. 2 ay sonra istemeye geldi ama iki sene nisanli kaldik :KK70: Guzel de bir evliligim var cok sukur. Yalniz sunu farkettim, birbirine saygisi olmayan ve birbiriyle arkadas olamayan ciftlerin iliski omru pek olmuyor. Simdi bakiyorum da esimle birbirimize bir kere bile hakaret etmemisiz, kucumsememisiz aksine baskalarinin yaninda onore etmeye calismisiz. Birbirimizin en iyi arkadasiyiz, bir yere gidilecekse ilk tercihimiz yine birbirimiz oluyoruz. Yani birlikte cok egleniyoruz. Boyle bir iliskiniz yoksa devam etmeyin bence.

Benim eski sevgilimle olan ilişkim böyleydi 1 buçuk yıl sonunda terkedildim sebebi hala muamma :) seviyorum ölüyorum diyen adam bir ay içinde değişti asosyal biriydi ve benim senden başkasına ihtiyacım yok derdi birlikte çok eğlenirdik ve iyi arkadaştık herşeyden önce kendisi hep inkar ediyor ama bizim ki din farklılığı yüzünden bitti 7 ay oldu hala toparlanmaya çalışıyorum bundan sonra da evlenebileceğimi sanmıyorum ve birine bir sene mi bile vermek aynı şeyleri tekrar yaşamak da istemiyorum :(

Benim eski sevgilimle olan ilişkim böyleydi 1 buçuk yıl sonunda terkedildim sebebi hala muamma :) seviyorum ölüyorum diyen adam bir ay içinde değişti asosyal biriydi ve benim senden başkasına ihtiyacım yok derdi birlikte çok eğlenirdik ve iyi arkadaştık herşeyden önce kendisi hep inkar ediyor ama bizim ki din farklılığı yüzünden bitti 7 ay oldu hala toparlanmaya çalışıyorum bundan sonra da evlenebileceğimi sanmıyorum ve birine bir sene mi bile vermek aynı şeyleri tekrar yaşamak da istemiyorum :KK43:

Sebebi muamma demissiniz de belliymis aslinda. Din kultur vs. tarzi ayriliklarda direkt olarak "senin dinin yuzunden" denmez. Genelde iliskinin baslarinda "ne var ki yea" kafasinda olupta is ciddiye bindikce aileden cevreden gelen yorumlarla fikir degisir. Iste tam da burada kisinin karakteri ortaya cikar. Iyiki de cikar... Benim esimin ailesi de 7 sulalesine kadar mesela basortuye karsilar. Onlar icin olaganustu imkansiz birsey fakat ben tesetturluyum. Esime evlilik icin olumsuz yorum yapildigi zaman "sizden izin almiyorum, durum bildiriyorum" demis ailesine. Zaten beni goren herkes ufak capli bir sok yasiyor. Esim arkamda dimdik durunca kimse de bir sey diyemiyor.

Allah karsiniza karakterli insanlar cikarsin ;)

3.5 yıllık bir ilişkimiz var, daha en az 2 yıl okul var, iş güç yok, 23 yaşındayız henüz küçüğüz evlilik için. Hep hayırlısı olsun diyorum gerçekten evlenmek isteyeceğim adama sahibim şuanda ama bazen önümüzde zorlu bir süreç varmış gibi geliyor, bu kadar uzun ilişki ilerde çok sıkacakmış yıpranacakmış ve bitecekmiş gibi geliyor. daha doğrusu ben çok zora gelebilen bir insan değilim, sabırsızım , o emeği 3,5 yıldır verdim daha da dengeli bir şekilde verebilecek miyim merak ediyorum.

Evlenmeyi düşünmüyorum dediğim dönemde eşimle tanıştım 3 ay sonra nısanlandın 3 ay sonrada evlendik:) 9 seneyi güle oynaya çok şükür devirdik.Sanırım bunun bir formulu yok sadece dogru insan dogru zaman ve kader kısmet faktoru..

Sormamda bir sakinca yoksa, sizin sorunlariniz neler?
Sevgimden bi şüphem yok. Onun da sevgisinden yok. Ama şu sıralar iş yoğunluğundan falan ilgi azaldığını düşünüyorum. Ve ben biraz her şeyi abartırım. Ama uzun senelerden dolayı mı ne bilmiyorum sürekli tartışma yaşıyoruz. Yüz yüze olmadığımız için mi ne problemlerimizi halledemiyoruz. Yorulduk biraz

Bizde 4 yilin sonunda evlendik. Okuyordum ilk baslarda oyle aman evlenelim edelim demedik ama zamanla dusunceler basladi ve sonradan aileler tanisti

Eşimle sevgili olduktan 9 ay snr nişanlandık
Nişandan 5 ay snr evlendik
Beni ilk gördüğünde evlenmek istediğini söyledi
:)))
Evlenelim diye baslamadık tabiki de
Ama bu yönde ilerledik hep
Anlasamasaydık olmazdi ama biz güzel gunler gecirdik
Evleneli 2 yıl bitti

Sizin neden bitti ilişkiniz

10 yıllık flört
2.5 yıllık evlilik :)
Ben 15 eşim 18 yaşındaydı tanıştığımızda.
O yaşlarda evlilik zaten düşünmüyorsun yaş 20lere geldiğinde okullarımız bitsin evimizi alalım diye karar verdik.Şartlar yerine geldiğinde evlendik ve allaha şükür çok mutluyuz.
Eğer uzun ilişkinin cıvkı çıksaydı bizimkinin çıkardı Hoppa
Flört olayı yaş ve ekonomik duruma bağlı olarak değişebilir.Herşey yolundaysa bile en az 1yıl tanımanın fadalı olduğunu düşünüyorum.

Back
X