- 31 Ekim 2016
- 17
- 7
- 1
- 36
- Konu Sahibi Begonvil-27
-
Siz zaten memursunuz uzak yere tayın isterdiniz size oyle labali davrandıklarında ben böyle hareket ve sözlerden hoşlanmıyorum deyip mesafe koyardınız araya. Eyer arkadaşınızı gercekten seviyorsanız.Estağfurullah beğenmemek değil ama ben onun aileisine hep saygı gösteriyorum evlerine gittiğimde küçük hediyeler alıyorum her hareketime sözüme dikkat ediyorum bi iş yapılıyorsa hemen kalkıp yardom ediyorum sadece beklediğim saygı en basitinden abisi piknikte suratıma çekirdek atıyor erkek arkadaşımın diğer kardeşi manyak diye hitap ediyor eltim olucaklar zaten beni kabullenemedi biri tam 5 ay evine gittiğimde surat yaptı sadece kapıdan hoşgeldin diyip sonra tek bir söz bile etmedi yüzüme bile bakmadı ya düşünüyorum ben bunları hakedicek ne yaptım beklediğim sadece hoşgeldin nasılsın iyimisin evlilik hazırlıklarınız nası yapıcaksınız gibi sıradan muhabbet ama hiçbiri konuşmuyor bunları erkek arkadaşıma söylediğimde sen kaynaş onlarla diyor ama hep cıvık mıhabbetler bende onlara katılamıyorum en sonunda ayrılmak zorunda kaldım doğrumu yaptım bilmiyorum ama
Abisi yuzunuze cekirdek atiyor kardeşi manyak mi diyor? Bende karadenizliyim amaa bunlarin akdenizle karadenizle alakasi yok. İnsanin kendisiyle alakali. Mesela sevgilim de karadenizli. Kardesleri yuzume cekirdek atsa manyak dese topuklarina sikarEstağfurullah beğenmemek değil ama ben onun aileisine hep saygı gösteriyorum evlerine gittiğimde küçük hediyeler alıyorum her hareketime sözüme dikkat ediyorum bi iş yapılıyorsa hemen kalkıp yardom ediyorum sadece beklediğim saygı en basitinden abisi piknikte suratıma çekirdek atıyor erkek arkadaşımın diğer kardeşi manyak diye hitap ediyor eltim olucaklar zaten beni kabullenemedi biri tam 5 ay evine gittiğimde surat yaptı sadece kapıdan hoşgeldin diyip sonra tek bir söz bile etmedi yüzüme bile bakmadı ya düşünüyorum ben bunları hakedicek ne yaptım beklediğim sadece hoşgeldin nasılsın iyimisin evlilik hazırlıklarınız nası yapıcaksınız gibi sıradan muhabbet ama hiçbiri konuşmuyor bunları erkek arkadaşıma söylediğimde sen kaynaş onlarla diyor ama hep cıvık mıhabbetler bende onlara katılamıyorum en sonunda ayrılmak zorunda kaldım doğrumu yaptım bilmiyorum ama
Arkadaşlar bu çocuk beni çok seviyor sevgisinden hiç şüphem yok ben tek yaşıyorum benim evime gelir ben temizlik yapıyosam hemen o da yardım eder süpürgeye tutar vileda yapar keyfim yoksa kalkar yemeğimi yapar bulaşığımo yıkar evde bişi bozuk olsun ben demedeb onu tamir eder cimri değil gezmeyi yedirmeyi içirmeyi sever kötü bi alışkanlığı yok ben desemki sol elime oje süremiyorum gelir sürer o derece :) ikimizin araaında hiçbir sorun yok tek sıkıntı ailesinin dengesizlikleri dengeyi kuramadı geçen konuşmak istedi tamam diyo ben sana laf söylettirmiycem swn haklısın ben sustum tepkisiz kaldım herşeyi düzeltcem zaten uzakta yaşIycaz az görcez diyor bi şans daha vermelimiyim ?
Evet ya kalbim evet mantığım o aileden bişi olmaz diyo ben antalyaya tayin istiycem onun kardeşleri istanbul kocaelide annnesi babasıda karadenizde mesafe baya olucak senede en fazla iki kez grşz o da 10 gün felan siz olsanız napardınız ya başka birisi çıkcak bu sefer ilerde kocamla off bu işler çok zormuş çok
Kötü insanlar değiller kimse kimsenin evine çok müdahale etmiyo 5 kardeşin beşide farklı illerde biz hiçbirinle aynı ilde yaşamıycaz yakında olmıycaz 10 saat uzakta zaten kendileri bile birbirlerini yılda 2 kez görebiliyorlar sevgilim çok iyi biri hep neşelidir sinirlendiğin görmedim bile rahat hatta bu bazı şeyleri basite aldığından oldu bunları şimdi ayrılınca biraz farkrtti durumu bilincine vardı ama bakalım hayırlısı
İnşallah ben ayrıldıktan sonra ailesine sizin yüzünüzden oldu demiş onlarda biz ısınamadık demişler halbuki hiçbirine köt. Bir lafım hareketim olmadı ama onlar gibi çok içli dışlı davranmadım sanırım ondan açıkcası bana çok sıcak bakmıyorlar bu durumlardan anneminde haberi var babam yok zaten 18 yıl önce vefat etti annemde onaylamıyor çok rahatlar diyor hatta ayrılınca içi rahatladıyani eski sevgilime çok iş düşüyor bende dedim herşeyi sen düzeltcEksin sen müsade ettin bunlara dedim ben annemi çiğneyemem ara konuş dedim herşeyi düzelt o zaman bi şans daha veririm dedim bakalım bu ay sonuna kadar süre tanıdım ama yinede hemen evlenmiycem 2018 de acele etmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?