- 31 Ekim 2016
- 17
- 7
- 1
- 36
- Konu Sahibi Begonvil-27
merhaba arkadaşlar benim içimden çıkamadığım bir sıkıntım var size danışmak ve fikir almak istiyorum 1,5 yıllık bir ilişkim var ikimizde memuruz fakat yetiştiğimiz bölge farklı o karadenizli ben akdeniz ikimiz çift olarak çok uyumluyuz ben tek çocuk büyüdüm onun ailesi kalabalık 4 kardeşler ve ailesinle tanışınca hiç uyum sağlayamadım çok rahat davranışlar sergiliyorlar yani onların normal olarak söylediği sözü veya hareket bana çok yanlış geliyor arkadaşlarıma ve benden büyüklerime anlattığımda onlarda kabul edilemez şeyler olduğunu söylüyor çıktığım kişiyle 3 ay sonra nişanlanacaktık bende bulunduğum yerden yaklaşık 10 saat uzaklıkta bir yere tayin isteyecektim uzak olursak ilerde evlendiğimizde çok görüşmeyiz diyordum ama bayramda bir patlama yaşadım dayanamadım ailesinin laflarına hareketlerine ve ilşkimi bitirdim çünkü bana karşı saygısız davrandıklarını düşünüyorum nişanlanacak olmamıza rağmen bu durum hiç konuşulmuyor çıktığım çocukla hiçbir sorunum yok çok uyumluyuz ama o da ailesine bağlı değil bağımlı onlar öyle diyor bende ilşkimi bitirdim o beni hala seviyor bende onu ama mantıklı olmayacağını düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?