Kızlar merhaba,
5 aydır hayatımda biri var, güzel giden bir ilişkimiz vardı. Görünürde yine hiçbir sorun yok ancak biraz zaman geçtikçe, konuştukça ve takıldığı olayları gördükçe maalesef yeterli olgunluğa ulaşamamış olduğunu fark ettim ve ışık hızıyla soğudum.
Bunun dışında inanılmaz fazla konuşuyor ve bunalmaya başlıyorum. Örneğin Instagram'ı açıyor fotoğraflara bakarken "bak bu benim dayımın torununun kız arkadaşı, bu kızın hayatında böyle böyle olaylar vardı şimdi çok iyi" gibi gereksiz ve yersiz detaylar veriyor. Üstelik bunu herkese ve her seferinde tekrarlıyor.
İnanın görünürde çok iyi biri, 30 yaşında, anlayışlı ve saygılı. Hayatıma müdahale etmeye yeltenmiyor bile, ne giyeceğini nerede nasıl davranacağını en iyi sen bilirsin diyor ve niyeti evlenmek. Evli kadınlar çok daha iyi bilir ki evlilik bazı şeyleri kaldıramaz maalesef. Basit örneklerle açıklamaya çalışacağım:
Twitter'da attığım bir tweete cevap veriyor ve "ben sana cevap verdim sen neden bana cevap vermedin

" diye soruyor.
Instagram'da fotoğraf paylaştığım an yorum yazıyor ve yine aynı şekilde yoruma neden cevap vermedin diyor.
Geçen gece inanılmaz sancım vardı ve 1 saat boyunca Whatsapp'ında bir sorun olduğunu ve kapattığında çevrimiçi olup olmadığına bakmamı falan istedi.
Son olarak bugün, evimin adresini istiyordu bir süredir. Ancak ben açık adres vermeye çok sıcak bakmıyorum. Halam merdivenden düşmüş ve ameliyata alınmış, evden acil çıkmam gerekiyor mesaj atıp durumu söyledim ve bana cevap olarak "bana acil adresin lazım" dedi, bu konudaki duyarsızlığına da ayrıca sinirlendim.
Bu gece artık daha fazla dayanamayarak çok çocukça davrandığını ve benim ilişkide kendimi anne gibi hissettiğimi, kafamın karışık olduğunu söyledim. Kendini düzelteceğine yeminler etti, sözler verdi falan bilirsiniz klasik. İkna olmadım ancak "benim zamana ihtiyacım var üstüme gelme lütfen" dedim. Cevap olarak da "sen düşün ben bu arada seni ikna edeceğim, değiştiğimi göstereceğim" falan dedi.
Uzun oldu biraz canlar, ben bu ilişkide mutlu olabileceğime inanmıyorum. Gerçekten çok büyük sorun değil belki ama ilerisini düşündüğüm zaman inanın allak bullak oluyorum. Benim ideal ilişki tanımımda karşımdaki adam böyle bir adam değil maalesef. Şimdi sizce anında kestirip atmalı mıyım yoksa zamana yayarak mı sonlandırmalıyım?
Not: Annem ve erkek kardeşim de tanıştılar ancak asla sana göre değil, seni taşıyamaz diyerek onay vermediler. Karar yine senin ama en fazla 2 ay dayanabilirsin, senin yapına çok ters ailesi de aile yapımıza uymuyor diyerek kesinlikle onaylamadıklarını belli ettiler.
Not 2: Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, o İzmir'de ben Ankara'dayım. Ayda 1-2 kere görüşüyoruz.