• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskilerde baskici olmak

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Gece gece aklima takilan soruyu sizle paylaşmak istiyorum kızlar.
Iliskilerde bazi durumlarda baski altinda kaldığımız oluyor. Bunu şöyle açıklayacağım. Eşiniz sevgiliniz nisanliniz fark etmez bi gün yillardir görüşmediği liseden kiz arkadasiyla gorusmek yemek yiyip alkol icmek istedi. Tepkiniz ne olurdu ?
Benim basima böyle bi sey geldi. Erkek arkadaşım gidersen direkt beni sil öyle git dedi.
- bu durumda hayatima mudahil olmus oluyor mu yoksa bazen bu tür seyleri alttan almak zorunda miyiz eger seviyorsak ?
Geçmiş iliskilerimden dolayi temkinli gitmeyi çalışıyorum. Vazgeçilmez havasi vermek istemiyorum. Konuyu simdilik kapattim ama bu saatten sonra nasil davranmaliyim ve nasil yol izlemeliyim.

kendisi böyle ortamlara girip sıra bana gelince ters yapıyorsa o iş biraz sıkar. ikimiz de hoşlanmıyorsak o ayrı.

Direkt siler giderdim
Kimse vazgeçilmez değildir
İnsanın vazgeçmemesi gereken öz sagısı özgürlüğüdür
Size güvenmiyor demek ki
Yada size güveniyorda çevreye güvenmiyor bla bla bla

Bı kere evlenince ben değil biz oluyorsun..Biz e saygindan dolayida karşılıklı razı olmadığımız durumlar oluyor.illa bunu baskicilik olarak algılama.izin vermezse makul karsilardim bu dediğiniz durumu.kendisinin de gitmesine rıza göstermezdim.anlasmak,anlaşamıyorsakta uzlaşmak bir ilişkinin olmazsa olmazıdır.

Direkt öyle beni sil öyle git diyorsa gözden çıkardığını düşünürdüm. İlk ben yol verirdim. Bunu söylemek bçyle basit sebeplerden olmamalı. Aklı selim insan istemediğini bu şekilde anlatmaz. Mesele izin verip vermemesi değil zaten. Bir de sevgili statüsündeyse umrumda olmaz açıkçası.
Evlilik nişanlılık durumları varsa zaten bu tavırla söyleyen birisiyle ben ciddi adım atamam , öylesi hayatımda olmaz.

yılllardır ne kadar yıl?
yıllardır görüşmediğim adamla içki içmeye gitmem ne gerek var yani.
buluşur bir kahve içersiniz olur biter.
4 yil felan.
Yani icki dediysem oturup bi sise değil tabi yemegin yanında.
Kahve olayina cevirdim onada restlesti baştan kılına gittim herhalde.

Direkt öyle beni sil öyle git diyorsa gözden çıkardığını düşünürdüm. İlk ben yol verirdim. Bunu söylemek bçyle basit sebeplerden olmamalı. Aklı selim insan istemediğini bu şekilde anlatmaz. Mesele izin verip vermemesi değil zaten. Bir de sevgili statüsündeyse umrumda olmaz açıkçası.
Evlilik nişanlılık durumları varsa zaten bu tavırla söyleyen birisiyle ben ciddi adım atamam , öylesi hayatımda olmaz.
Yani ani çıkışlarına bende uyuz olmuyor degilim aslında. Direkt "sil beni, bitir git" muhabbeti olunca ne kadar kolay vazgeçebiliyosun oldum. Isin komik tarafı iliskinin basinda böyle değildi kisitlamalara girmezdi istedigini yap ozgursun derdi su son 1 ay bayağı kısıtlamaya girmeye basladi. Ipin ucunu bırakırsam avucunda olduğumun hissini vermek istemiyorum

Eski kız arkadaşıyla selamlaşmak, "benimle birlikte" bi şeyler içmek tabi ki hoş karşılanacak bi şey. Ama benimle. Ben olucam. Olmam lazım.

Direkt siler giderdim
Kimse vazgeçilmez değildir
İnsanın vazgeçmemesi gereken öz sagısı özgürlüğüdür
Size güvenmiyor demek ki
Yada size güveniyorda çevreye güvenmiyor bla bla bla
Her halukarda guvenmedigi bi taraf var :)
Isin icine belkide alkol mevzusunu karistirmayacaktim bilemiyorum ama bayagi restlestik bu da beni rahatsiz etti.

Silmek kelimesi ağır olmuş evet,ama içki falan da girecekse işin içine, çoğu erkeğin vereceği "haklı" tepkiyi vermiş.

Yani ani çıkışlarına bende uyuz olmuyor degilim aslında. Direkt "sil beni, bitir git" muhabbeti olunca ne kadar kolay vazgeçebiliyosun oldum. Isin komik tarafı iliskinin basinda böyle değildi kisitlamalara girmezdi istedigini yap ozgursun derdi su son 1 ay bayağı kısıtlamaya girmeye basladi. Ipin ucunu bırakırsam avucunda olduğumun hissini vermek istemiyorum
Sevgilin mi nişanlın mı eşin mi? Bir de kimle buluşacaksın?

Sevgilin mi nişanlın mı eşin mi? Bir de kimle buluşacaksın?
Sevgilim kendisi.
Ben liseden bi arkadasimla görüşücektim 4 yildir gorusemedik. Yarin bigun bu olayin ciddiye baglanirsa beni hayatından komole cikarmak zorunda kalirsin son bi kez en azından gorusup yemek yiyelim dedi

Her halukarda guvenmedigi bi taraf var :)
Isin icine belkide alkol mevzusunu karistirmayacaktim bilemiyorum ama bayagi restlestik bu da beni rahatsiz etti.
Bak adam diyeceksin senin iznine onayına ihtiyacım yok sen her dakika yanımda değilsin diyeceksin istersem giderim senin ruhunda duymaz diyeceksin ben bu sorumluluğu durumu taşıyamayacaksam ne sana yar olurum nede birey olurum
Senin iplerini kontrol ettiğin kukla olup çıkarım

Ben sorun etmezdim, etmedim de şimdiye kadar ama eskiden aralarında bir yakınlaşma söz konusu olmuşsa o zaman istemezdim bak. Eski bir arkadaşla sıradan bir buluşmanın kime ne zararı olur yahu

Back
X