• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskilerde baskici olmak

Arada yazdığınız mesaj önemli. "Bu olayın ciddiye binerse bir daha görüşemeyiz zaten" Ben görüşmezdim bu adamla. Tuhaf bir bakış açısı var. Normal bir arkadaş neden ilişki ciddiye binince hayattan çıkıyormuş ki? Erkek arkadaşınız çok mu baskıcı ya da arkadaşlarınıza mı öyle tanıttınız da bu cümleyi kurdu? Niyeti iyi gelmedi bana, akşam yemeğe çıkalım diyip mekan önerisini de o yapmıştır sanırım. Siz sevgilisi için arkadaş sildi konumunda kalmak istemiyorsunuz ama bu adam tam da o tip değil mi? Demek ki evlilik yoluna girince facebook'tan arkadaş sildiren tiplerden olacak.
Yok benim erkek arkadaşım anlayislidir gezerim takilirim alkolumude icerim disarda. Bu konu problem oldu ve buyuk tepki verdi kirildim acikcasi.

Çok mu geri kafalıyım bilmiyorum ama bence sonuna kadar hakli sevgiliniz. Şimdi siz uzun zamandır erkek bi arkadaşınızla görüşmüyorsunuz onunla alkollü bi yemek yerseniz ne farkedicek ki hic gerek yok benim fikrimce ama şu da önmli tabi eğer karşılıklı olarak böyle şeyler sizin için normalse üslubu çok yanlış olmuş . Ama öyle söyledi diye büyütülcek bisey yok bu üslubunun rahatsızlık verdiğini anlatırsınız bidaha yapma kalbim kırılıyor dersiniz o da dikkat eder. Yani istemedigini belli etmek için öyle söyledi bence.
Ben onun o ani cikislarina alistim aslinda ama kirilmiyor da degilim. Zaten oyle dedigi zaman cok istiyosan gidebilirsin biterebilirsin iliskiyi diyip uste cikiyorum. O da tabi hemen u dönüşü yapiyo. Yani onlari ciddiyetle söylediğini de dusunmuyorum ama ayrilik bitirmek kelimeleri sık sık kullanilmamasi gerek.

Yok benim erkek arkadaşım anlayislidir gezerim takilirim alkolumude icerim disarda. Bu konu problem oldu ve buyuk tepki verdi kirildim acikcasi.
evet üslubu biraz kırıcı olmuş tabi ama bence bunu gerçekten mutlu bi zamanınızda beraberken dile getirin . Bu üslubun beni kırdı normalde çok anlayışlı birisin böyle konusunca ben üzülüyorum istemediğini soylesen de dikkate alırım seni zaten gibi bi şekilde anlatırsanız bence o da anlicaktir

evet üslubu biraz kırıcı olmuş tabi ama bence bunu gerçekten mutlu bi zamanınızda beraberken dile getirin . Bu üslubun beni kırdı normalde çok anlayışlı birisin böyle konusunca ben üzülüyorum istemediğini soylesen de dikkate alırım seni zaten gibi bi şekilde anlatırsanız bence o da anlicaktir
Teşekkür ederim deneyecegim:)

Ben onun o ani cikislarina alistim aslinda ama kirilmiyor da degilim. Zaten oyle dedigi zaman cok istiyosan gidebilirsin biterebilirsin iliskiyi diyip uste cikiyorum. O da tabi hemen u dönüşü yapiyo. Yani onlari ciddiyetle söylediğini de dusunmuyorum ama ayrilik bitirmek kelimeleri sık sık kullanilmamasi gerek.
evet bu konuda çok haklisiniz ayrılık kelimesi çok kullanıldığı zaman yıpranıyor ilişki . belki farkında değildir dediğim gibi bence her şeyin çözümü konuşmakta tatlı tatlı saygı sevgi aşılmadan

Back
X