• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerde en çok yıpranan taraf hangisidir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede genellikle kadınlar yıpranıyor
fedakarlık yapan taraf oluyor
kendisine zaman ayırmak yerine karşısındaki insana zaman ayırıyorsunuz
ama ondan aynı şeyi göremiyorsunuz genelde
hep verici taraf oluyor

kesınlıkle kadınlar
kendısını cok seven ya da nazıyla oynayabılecek bır adam yoksa karsılarında hele kı benımkı gıbı karsılarında bu kadar bencıl bırı varken kadınlar bence

kesinlikle kadınlar daha çok yıpranıyor çünkü kadınlar daha verici oluyor erkekler hiç düşünmeden kalp kırabiliyor ama kadınlar kalbimiz kırılsada sevdiğimizin kalbini kırmamak için kendimizden ödün vermek zorunda kalıyoruz

emeği en çok kim verdiyse:gitme:

benim dırdırlarımla sevgilim daha çok yıpranıyor valla :)))

ince düşünen, verici ve kaybetmekten korkan taraf yıpranıyo :delphin:
yani bizde öle oluyo :delphin:
o çok rahat çünkü, çok kolay kırabiliyo beni, sonra umursamıyo :çok üzgünüm:
çok rahat çokkkk :tomato:

Kadin-erkek farketmez..
Fedakarlik yapip,ödün verip,bunun karsiligini göremeyendir yipranan taraf :delphin:

bence kesinlikle kadınlar her konuda bayanlar ince detayları bile atlamaz fakat erkek ruhu öyle değil çoğu şeyde detay nedir bilmezler buda demektirki bayanlar her yönden çok verici olduğu için çok yıpranandır.................

şimdi burda feministlik yapmıyım bence her iki tarafta yıpranıyo yerni gelince yani bence ben çok bilirim sevgilimle karşılıklı hıçkıra hıçkıra ağladığımızı hemde seni seviyorum diyişlerimizi hatırlarım hıçkırıkların arasında yani nasıl içim yanıyodu o anlarda anlatamam onun da öyle olduğunu çok hissediyodum tabi ahh ahh o günler:gitme:

kadın-erkek hiç fark etmez
her iki tarafta yıpranır.

Back
X