İlişkilerde taktik

Benim ilk ilişkim üniversitede olmuştu ve üç ay mı beş ay mı flörtleştik ve komple taktikti yani o süreçlerim. Kıskançlık krizlerine girdiğimde oldu ama hiç belli etmedim ne çok umrumda gibi davrandım ne de çok umursamaz davrandım hatta eski sevgilisi otogardan beni al demişti, o da koşa koşa gitmişti ben hiçbirşey demedim tabi ama açıklama yapmıştı o benim sınıf arkadaşım ne olursa olsun sonuçta kız başına bilmem ne demişti. Hepsini sineme çektim, zaten flörttük de umrumda değilmiş gibi davranmıştım. Sonra zamanla ilerledi arkadaşlığımız sevgili olduk bir yıl mı iki yıl mı ne sürdü ayrıldım bırakmadı önce en sonunda bırakmak zorunda kaldı . En son evlenemeden önce mesaj atmıştı gel beyaz bi sayfa açalım diye ki ayrılalı üç dört yıl geçmişti üstünden hatta şaşırmıştım. Ne zaman taktik yapsam meyvesini alırım ilişkilerimde ne zaman taktiksiz bir şekilde ilişkide doğal olayım desem erkekler kendini bi halt sanıyor

Kesinlikle taktik olmayınca doğal dürüst olunca kaybediyoruz

Vay nerde o hatunlar bize ders versin

Konu Sahibi bu arada tam konunla ilgili şeyler yaşıyorum şu an. Yeni flörtumle aslında sevgili olduk ama.. Neyse ben bunun ilgisizliginden sikayetciyim. Yani Günaydın napiyosun iyi geceler dışında konuşulan bi konu yoktu aramızda. Bende soğuk davrandim biraz tartıştık ta ama anlamadı beni. Neyse ben buna trip atıyorum ya 2 gündür yazmıyor oda. Şu an içim yansa bile msj atmiyorum. Bekliyorum.
Baya bi geri çekildim eğer kıymet verdiyse gerçekten illa ki gelecek yazacak arayacak.
Yoksa da defolsun gitsin mantığı var.
İlk defa taktik uyguluyorum ve ne olacak bilmiyorum.
Bana kalsa doğal olurum ben ararım ama erkekler gerçekten çok değişik varlıklar. Bugüne dek hep ben giden oldum. Doğal olayım diye egosuz bi insan oldum. Ama noldu hep bi yerleri kalktı ve üzülen biz olduk.
Bakalım yazacak mi .
Zaten bugün 3. Gün artık yazmazsa yol vercem.
Taktikte ise yaramamis olcak sanirim

Hahaha bu kadar tesadüf olamaz benim de bugün 3. Gün asla aramayacam

Bugün de yazmadi
İnstg koyduğum her hikayeye bskiyor .
Ama yazmiyor . Hafta sonu ve buluşmamız çok kolaydı yazmadi. Hafta içi yazcagini hiç sanmıyorum .açıkçası canım yanıyor çok Üzgünüm ama asla yazmayacam
Bi ara gaza gelip msj atasım geliyo biz neyiz diye.
Arkdslrim engel oluyo.
Yazmiycam .
O kadar pesimden koştu şimdi noldu da naza çekti kendini anlamıyorum

Ayrıca ben trip atmisım ya kizmisim neden arayıp neye kizdin gel konuşalım halledelim demiyor anlamıyorum. Demek ki beni iplemedi hiç.
İlk defa taktik uyguluyorum bakalım nolacak.
Normalde engellicektim ama canım da yanıyor . 1 hafta daha bekliycem

Evet aynen bu erkekler niye böyle hiç anlamıyorum acaba aramayarak yanlış mı yapıyoruz

Evet aynen bu erkekler niye böyle hiç anlamıyorum acaba aramayarak yanlış mı yapıyoruz
Bilmiyorum ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum ..
Ama arayınca en ufak biseyde bizden bekleyecekler.
Kendi adıma benim durum o kadar saçma ki ya.
Ben trip attım adam nedenini bile bilmeden iplemedi beni

Bilmiyorum ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum ..
Ama arayınca en ufak biseyde bizden bekleyecekler.
Kendi adıma benim durum o kadar saçma ki ya.
Ben trip attım adam nedenini bile bilmeden iplemedi beni
Çok doğru artık cepte biliyorlar resmen ben pazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum, bu kaçıncı küsüp barışmamız artık saymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…