İlişkilerde taktik

benzer bi durum benim basima geldi, flort basinda taklalar atan cocuk ona karsi bi seyler hissetmeye basladigimi soyledikten hemen sonra ilgi alakayi kesti.

hayir sanki platonik takilmak mi istiyodu? ne guzel karsilik veriyorum iste di mi

bi iki saflikla(uzuun zamandir flort etmiyodum) ben mesaj attim (hata) ama onun disinda tik yok. en son goruselim haftaici dedim ama beklentim kalmamisti artik. nitekim haber veririm sana dedi. son mesaj oydu. 3 gun sonra numarasini sildim. bi daha da yazmadi tabii ki.

Çok teşekkürler senin için de , bu arada sildim ben numarasını
Canimm yazdı benim ki....
Valla hayatımda ilk defa taktik yapim dedim cidden tuttu.
Msj atti bu kadar mı sürdurdun ilişkiyi diye :)
Hahahahha bide trip atiyo ya. Neyse ben bunu baya surundurDüm Özür diledi şu an barıştik ..

Sevindim canım demek işe yaradı sizde hayırlısı

Taktik yaptığım durumlar oluyor bazen. Ama bu son ilişkimde taktiksiz günüm yok neredeyse. Valla kızlar bu plan proje işleri insanı çok yoruyor sürekli şöyle yapıyım böyle davranıyım derken doğal olamıyorsun. Bence bi ilişkide taktik yapma gereği duyuyorsan o ilişkide bi problem vardır. Normal düzgün gidebin bi ilişkide asla böyle şeylere ihtiyaç duymazsın

Neler yapıyorsun işe yarıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…