islerin kimin idaresinde olacagi durumu bireylerin gecmisleriyle alakali, tüm cocuklugunu anne-baba-abla-abi gibi birilerine birakmis insanlarda ayni davranislar iliskilerinde de görülüyor. bu aslinda isin kolayina kacmak. ben degil o planlasin, isime gelirse yaparim gelmezse bahane bulurum. kadin nazlanir yapmaz, erkek baski kurar yapmaz... ama karsimizdakinin talebi isimize geldigi sürece yönetilmeye bayiliyoruz galiba...
iliskimde ise birseyleri planlayan, tasarlayan, hazirlayan ben olurum.. karar asamasina gelindiginde ise ya aynen kabul edilir ya da degisikler olur... ama bazen, herseyden elimi cekip, canimcigimin sirtindan gecinmeyi de cok severim
en önemlisi "ortak alani" yakalayabilmek, yakalayabilenlerin iliskisi devam ederken, yakalayamayanlar ya ayriliyor ya da birseylere "katlanmak" zorunda kaliyor...
Herkesin cook ama coook mutlu olmasi dilegiyle..............
iliskimde ise birseyleri planlayan, tasarlayan, hazirlayan ben olurum.. karar asamasina gelindiginde ise ya aynen kabul edilir ya da degisikler olur... ama bazen, herseyden elimi cekip, canimcigimin sirtindan gecinmeyi de cok severim

en önemlisi "ortak alani" yakalayabilmek, yakalayabilenlerin iliskisi devam ederken, yakalayamayanlar ya ayriliyor ya da birseylere "katlanmak" zorunda kaliyor...
Herkesin cook ama coook mutlu olmasi dilegiyle..............