ilişkilerdeki aynı sorun

Bunu birkac kisiden daha duydum ama sunu anlamiyorum.

Beraberliginiz nasil basliyor?

Yani hop diye baslamiyorsa once bir yerlere gidiliyor kafa yapiniz uyuyor mus vs diye bakiliyorsa birlikteyken olan tavirlarinizdan, konusmalarinizdan cinsellige bakis acinizi anlar zaten.

Size dokunursa rahatsiz olup olmayacaginizi vs.

Bunu anladigi halde talepkar oluyorsa ayrilirsiniz.

Bunu anlamiyorsa da tacizde bulunacak veya tecavuz edecek degil ya bu konular acilmaz zaten.

Yani karsinizdaki sapik degilse iliskilerde sozlu ya da fiili isigi kadin yakar, fitili kadin atesler.

Iyi de dün bir bugün iki tanıdığın kişiye öpüşüp koklaşırken mesafe bırakmaz sonra da bakireyim diye açıklarsan aynı filmi çokk izlersin daha...

Demek ki karşınıza size uygun biri çıkmamış. Kimi erkek var senelerce bekler, kimi var sekssiz bir ilişki düşünmez ayrılır. İkisi de yanlış değil.

Forumda çoğu üye yazıyor eşinin senelerce hiçbir şey yapmadan/istemeden beklediğini. Ben kendi hayatıma giren erkekleri veya normal arkadaşlarımı düşünüyorum, büyük çoğunluğu seks ve sevgililiği ayırmaz birbirinden.

Sizin bu konuda fikriniz netse, kendi istediğiniz zamanda yapmak istiyorsanız ve karşınızdaki buna saygı göstermiyorsa, yol verirsiniz. Bu, o erkekler kötü veya siz yanlış yapıyorsunuz demek değil. Herkesin hayat görüşü ayrı, siz kendi görüşünüze uygun birini bulamamışsınız.

Gerçekten akıllıysan erkeklerle yakınlaşma yaşamazsın. Anlattıklarına bakılırsa seviyesi biraz düşük bir ortama ait erkekler var çevrende. Kendini kullandırtma, sürekli sevgilin olsun diye uğraşma. Yoksa en sonunda seviyesi yerlerde bir erkekte karar kılarsın, bugünlerini ararsın.

ç.küne sahip çıkabilerlerle karşılaşırsın umarım....

Ne saçma ya bu işler kendiliğinden gelişir.
Bu erkekler de ne istediğini bilmiyor hem sevgilimle herşeyi yaşayım.
Evleneceksem de hiç birşey yaşamamış olsun.
Yav he he diyip geç.
Elbet çıkar karşına düzgün bir adam.

doğru kişi karşına çıktığında bu konuların önemi bu kadar büyük olmaz merak etme...

İlginç, benimki 6 yıl bekledi...Ondan önceki nişanlım da 5 yıl bekledi.
Yaşlar ve hormonlar gereği öyledir diye düşünüyorum bir de siz eğer "illa ki evlenince olsun değil ama özel olsun" gibi bir şeyi onlara söylüyorsanız açık kapı bırakmış gibi oluyorsunuz ve acaba mı diyerek ısrar ediyor olabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…