İlişkilerim aniden bitiyor

alice_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
10
0
36
Ankara
arkadaşlar şu ana kadar hayatımda iki kisi oldu.bütün ilişkilerim kısa sürüyor hayatıma kendileri girmek istiyor,hoşlandıklarını söylüyorlar ve birden ne oluyorsa aniden bitiyor.ilkiyle konuşalı 5 hafta olmuştu aramızda ufak bir tartışma geçti ve aniden ayrılalım dedi,şok olmuştum bu kadar kolay vazgeçmesine.aradan zaman geçmesine rağmen tekrar denemeye korkmam ve güven problemime rağmen ikinci ilişkime başladım umarım bu defa aynı şey olmaz diyerek.başlarda çok iyiydik hediyeler güller sürprizler...daha tanışalı 3 hafta olmuş öpüşmeye kalktı bende henüz erken dedim ve müsade etmedim ayrıca bide evine cagırıyordu sürekli üniversitede okuyorum oda arkadaşlarıyla evde kalıyordu.tüm teklifleri reddedince birden değişti davranışları soğudu,mesajlar azaldı saatlerce cevap atmıyor falan baktı istediklerini elde edemicek benden,nasılsa ortalık bunlara kolayca ulaşabileceği kızlarla dolu.böylece ben anladımış oldum asıl niyetini kendiside açıkca söyleyemiyor.herşey ortada ben senin niyetini anladım ayrılalım artık görüşmesek daha iyi olur diye mesaj attım ne o gün nede daha sonrasında cevap attı karaktersiz en azından bir tamam yazar yollar insan.
artık kimseye güvenemiyorum ilişkiler o kadar sahte ve ciddiyetsiz ki kızlar... ya adam gibi adam yok mu yoksa bütün karaktersiz erkekler bana mı denk geliyor ben anlamadım.tüm bunları sizinle paylaşıp dertleşmek istedim belki benzer şeyleri yaşayan yada söyleyecek şeyleriniz vardır diye.

Maalesef böyle karaktersiz insan sayısı gittikçe artıyor..Artık evliliklerde ilişkilerde zor. En önemlisi zarar görmeden yaşamak zor.
Sen doğru olanı yapmışsın demek ki öpüşseydin,evine gitseydin işim bitti deyip seni bırakacaktı...

Temkinli olmak ama umutsuz olmamak lazım. Emin ol kadına değer veren,vicdan sahibi iyi insanlar hala var. Allah herkese böyle insanlarla karşılaşmayı nasip etsin. Mutluluk çok zor elde ediliyor,hele ki günümüzde...Umarım Sen de sana değer veren birlikte mutlu olacağın birini bulursun..

teşekkürler.haklısınız gerçekten çok zor.umarım dediğiniz gibi olur,umudum tükenmek üzere olsada inanmak istiyorum.kadınlara gerçekten değer veren,karakterli insanların olduğuna ve umarım öyle biriyle karşılaşırım.

canım çoğunun niyeti bozuk böyle temkinli davranman çok güzel olmuş elbet bir gün gerçek aşkı bulacaksın ve gülüp geçeceksin diğerlerine

Son düzenleme:
Evet diyerlerininde söylediği gibi Yok değil kadınıda erkeğide hep var.Sen kendini bırakma yeter.İnş bir gün istediğin birini bulur istediğin şeyleri yaşarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…