İlişkileriniz hala eskisi gibi mi?

şimdiye kadar birkaç defa arkadaşlarımlarla çıktım, bir defa gece saatlerde diskoya gittik. söylediğimden daha uzun kaldım arayıp sormadı bile geri dönünce de hiç bir şey demedi hala oyun oynuyordu, çok şaşırdım.

diskoda da oyun oynadığını yazmıştın daha önce. oyun bağımlılığı gerçekten bir rahatsızlık. bir arkadaşımın eşinde de oyun bağımlılığı vardı ve boşanmanın eşiğinden döndüler. çok şükür artık çok daha iyi bir durumda ama çok yıprandılar, çünkü kabul etmiyordu başta.

Benimki de asla kabul etmez. Ona sorsak o mükemmel bir insandir, psikolojik sorunlusu olan benim! Psikoloğa gitmeye karar verdik (ta 2 ay önce hala da değişik mazeretlerle bir türlü gidemedik), birkaç kere tekrarladı 'aslında ben iyiyim de, senin sorunların var'. Ne yapacağımı bilmiyorum, oyun tek sorunumuz değil, eşim hep kendini haklı bulan bir insan, ona katılmayan psikolojik sorunlu / assosiyal / pessimist / olgun olmayan insan vs vs Hayatımda herşey onun istediği gibi olmalı, olsun diye kandırmaya çalışıyor, kandıramayınca da işte psikolojik sorunlusu oluyorum...

Back