İlişkilerinizi nasıl unuttunuz?

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
2 yıl süren ilişkim bitti..önceki konularımdan hatırlayanlar vardır..
karşılıklı olarak birbirimizi aldatmış bulunduk ve ilişkimiz bitti.
Fakat bu ilişkiyi nasıl aşacağımı bilmiyorum..
Sürekli onu düşünüyorum ve başkası ile olacak mı olursa nasıl olacaklar mutlu olacak mı diye düşünüyorum..
Onun başkalarıyla olmasını düşünüyorum.Beni sevdiği gibi başkasını sevecek başkasını öpecek benimle yaşadığı şeyleri yaşayacak falan içten içe üzülüyorum aslında 🥺 Nasıl aşacağım hanımlar ya :KK43:
Bir de bir daha hiç sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum.Ona karşı yaptığım hatalardan dolayı kötü biriydim bir daha sevilmeyecek mutlu olmayacak gibi hissediyorum

E karşılıklı aldatmışsınız. Zaten başkalarını öpüp koklamışsınız çoktan. Ne gereksiz bir duygusallık şimdi bu? Kaybedince değere binmiş alt tarafı
Aslında şöyle ben gözüm dışarda gibi hareket ediyordum yani başkalarına baktım sadece ama o başkasıyla görüştü

Tek çaresi zaman.Simdi düsününce acıtan her ne var ise zamanla o kadar can yakmayacak.Aklına geldigi an ugras bul kafanı dagıtacak birşeylerle meşgul ol yalnız kalma.

Nasıl hareket ediyordunuz? Yoldan geçeni mi kesiyordunuz?
Lütfen beni kınamayın :(
Birilerine bakıyordum evet hayatımda biri varken başkalarına bakıyordum stalk falan ( eski görüştüklerim) İhanet sayılır bu da

Aldattığınıza göre sevmiyordunuz. Sevseydiniz aldatmazdınız. Ben uzun süren aşk acılarını biraz fazla depresif buluyorum. Üzülür geçersin. Bir daha sevemem sevilmem aşık olamammm kafası gereksiz melankoliye giriyor. Eşimi çok seviyorum ama yarın yollarımız ayrılsa yine sever yine sevilirim.

Sevseniz aldatmazdiniz
Sevmediginiz birini unutamayacaginiz bişey yok

aslında yaptığım aldatmak sayılıyor mu bilmiyorum başkalarına bakıp stalk yapıyordum hayatımda erkek arkadaşım varken :KK43:
Bence aldatmak kafada başlar

İhanet etmemissiniz da evet ama sadakatinizi de korumamissiniz.

Ki inanın hayatımızda biri varken başkası ilgimizi cekebiliyorsa, merak uyandırıyorsa vs hayatimizdaki kişiyi kesinlikle sevmiyoruzdur

İlişkide araniza üçüncü kişi giriyorsa, üçüncüyü seçin diye bir söz vardir, çok severim. Sizin kaç kişi girmiş ya da çıkmışlar mi belli değil.

Onu dusunmeniz unutamamak ya da hala sevmekten değil ki zaten sevmemissiniz, onu unutmamanizin nedeni egonuz. Benim üstüme nasıl gül koklar egosu.

Koklamis, koklayacak. Yolunuza bakın. Bundan sonra da, hayanizda biri varken, kimseyle bakisip, takip etmeyin.

Back
X