İlişkilerinizi nasıl unuttunuz?

2 yıl süren ilişkim bitti..önceki konularımdan hatırlayanlar vardır..
karşılıklı olarak birbirimizi aldatmış bulunduk ve ilişkimiz bitti.
Fakat bu ilişkiyi nasıl aşacağımı bilmiyorum..
Sürekli onu düşünüyorum ve başkası ile olacak mı olursa nasıl olacaklar mutlu olacak mı diye düşünüyorum..
Onun başkalarıyla olmasını düşünüyorum.Beni sevdiği gibi başkasını sevecek başkasını öpecek benimle yaşadığı şeyleri yaşayacak falan içten içe üzülüyorum aslında 🥺 Nasıl aşacağım hanımlar ya :KK43:
Bir de bir daha hiç sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum.Ona karşı yaptığım hatalardan dolayı kötü biriydim bir daha sevilmeyecek mutlu olmayacak gibi hissediyorum
Sana oyle geliyor 1 sene içinde tam düzeliyorsun hele daha iyisi karşına çıkarsa anında unutup ne salakmisim bunca zmn uzulmusum diyorsun.geçmişteki tecrübem bu yönde

Ablam ben de geçen gün aylardır karnıma ağrılar sokan saçma sapan ilişkimi bitirdim. Tabii mod falan düşüktü bende. Sonra bu akşam ev sahibi aradı dedi ki kiraya zam zamanı geldi. Zammı yaptı, zam beklentim doğrultusundaydı zaten şükür onda sorun yok ama ben şimdi düşünüyorum ya seneye enflasyon %50 açıklanırsa diye. Şimdi bu düşünceler içinde hiç de eximi düşünemiyorum zam muhabbetini duyduğum an unuttum kendisini. Kirayı annemle bölüşüyoruz Allah anneme sağlık, iş rastlığı versin de geri kalan her şey boş işler yani. Boşver. Dolarla borcu olan birini düşün mesela sence bu kişi ilişki mi düşünür? Hayatta daha önemli şeyler var onları aklına getir bak nasıl silinir eski sevgilin. Sonra Bi bakmışsın aaaa başka birine karşı titriyor kalbin.

Ilişki yokmuş ki ne ilişkisinden bahsediyorsunuz
Karşılıklı aldatma ve dışarıya bakan gözlerin olduğu yerde hiç bir şey olmaz
bunun adı karsilikli kandırma olmus

Sadakatsizlik ettiğiniz adam için mi bu kadar hüzün? Üstelik aldatılmışsınız da.
Arada hiçbir yüz kızartıcı hata, kötü söz geçmeyen 8 yıllık ilişkimi bitirmiş, acısını yaşamış ama sonra çok daha farklı güzel bir aşkla yeniden sevmiş biriyim.Oluyor yani.
İnsan, yaşadıkça sevebilir bence.
Ama hepsinin yeri, hissettirdikleri farklı olur o ayrı.

Sizinki ayrılma acısı mı aldatma pişmanlığı mi?
Karmadan mı korkuyorsunuz?

“Sizi geçmişe eski sevgiliniz değil, şu anki sevgisizliğiniz götürür.” diye bir söz var.
Önce kendinizi dinleyin. Bu ilişkide neleri yaptığınızın muhasebesini yapın. Sonra kendinizi hazır hissedince yeni bir ilişkiye başlayın. Geçmişten ders alarak ama geçmişe takılmayarak önünüze bakın.

Gerçekten tek çaresi onun gibi heyecanlandıran kafa karıştıran birini bulmak.. sıradan birini bularak olmaz . 24 yaşına gireceğim. Hayatımda önemli yer edinen insanları hep bu şekilde unuttum.. ve şunu da bilin kimse vazgeçilmez değil. Çocukluk aşkımı 4 senelik sevdiğim adamı unuttum

Back
X