Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ölümüne sevenlerdenim.günübirlik şeyler bana uymaz.İlk aşkımla yıllardır beraberiz ve nasipse son aşkım olarak benim olacak.
2-3 yıl sürüyo genelde ne tuhaftır kardeşimde de oyle sonra bi şekilde bitiyo, gunu birlik yaşayanlara karşı değilim ama benım tercihim değil
sefiom çok sanslısın allah bozmasın canım, hep sürsün iyi gitsin die beklerken insanlar neler yaşıyo
Herkes ömür boyu sürsün ister kimse birgün ayrılacağım diye başlamaz ki bir ilişkiye. Keşke hiç kimse ayrılmasa da herkes mutlu olsa. İşte bir şey oluyor kopuyorsun. Kendim çok şükür yaşamadım böyle bir şey ama kimi arkadaşlarımdan biliyorum bazen sevmek de yetmiyor. Benim de uzun süredir bir arkadaşlığım var. Ha laylay lom la mı geldik bu güne tabi ki hayır. arada sırada tabi ki tartışmalar oluyor ama önemli olan toplayabilmek belki. Biz toparlamayı başaranlardanız. Bunu başaramayanlar için bitiyor. Hiçbir şey tek taraflı değil bence iki tarafın da mücadelesi gerek buna. Konuyu dağıtıyorum galiba özür arkadaşlar.İnşallah herkes çok mutlu olsun. :1hug:
nnilüfern sen iyi bir ilişki yaşıyorsun diye herkes aynı şeyi yaşıyacak diye bir kural yok , kavgalar ve haledilmez sorunlar olunca ister istemez ilişki bitiyor ki bitmelide zaten..
Aşka aşık biriyim ben.Öle iki-üç günlük ilişkiler,yok ondan buuna gitler bana göre değil...Yaşım çok küüçük ;ama hiç öle olmadım...Zaten ilk aşkım ilk sevdamla da 40. ayımızı devirdik....Ömürlük sevda isterim ben...Acısı da olacak tatlısı da ama hep onunla!:teselli::1hug:
Aşka aşık biriyim ben.Öle iki-üç günlük ilişkiler,yok ondan buuna gitler bana göre değil...Yaşım çok küüçük ;ama hiç öle olmadım...Zaten ilk aşkım ilk sevdamla da 40. ayımızı devirdik....Ömürlük sevda isterim ben...Acısı da olacak tatlısı da ama hep onunla!:teselli::1hug:
Allah ayırmasın canım bizim de ayın 13ünde 36. ay bitecek :asigim:
hiçkmse bitsn die başlamaz ilşkiye..bn uyuşmadıımı anladıım an bırakırım..en fazla ilşkm 5ay sürdüüüü..