ilişkilerinizin ömrü ne kadar???

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
41
Ankara
arkadaslar ilişkilerınızın omru ne kadar gunubırlık mı yasayanlardansınız yoksa olumune sevip,bırakmayanlardan mı??

2-3 yıl sürüyo genelde ne tuhaftır kardeşimde de oyle sonra bi şekilde bitiyo, gunu birlik yaşayanlara karşı değilim ama benım tercihim değil
sefiom çok sanslısın allah bozmasın canım, hep sürsün iyi gitsin die beklerken insanlar neler yaşıyo

BENCE HİÇBİR BAYAN GÜNÜBİRLİK DİE Bİ İLİŞKİYE BAŞLAMAS.EN AZINDAN BANA TERS. LİLİ ARKADAŞIM SANADA "En uzun süren 3 yıl ama bir süreden sonra kopma noktasına geliyor ve bitiyor. " BU SÖZÜNDEN DOLAYI KATILMIYORUM. AĞUSTOS 11DE 4YILIMIZ DOLUCAK NİŞANLIMDA VE 4YILDIR Bİ KAVGAMIZ DAHİ OLMAMIŞTIR..

2-3 yıl sürüyo genelde ne tuhaftır kardeşimde de oyle sonra bi şekilde bitiyo, gunu birlik yaşayanlara karşı değilim ama benım tercihim değil
sefiom çok sanslısın allah bozmasın canım, hep sürsün iyi gitsin die beklerken insanlar neler yaşıyo

canım kım ısterkı bıtırmeyı, demekkı yolunda gıtmeyen bişeyler oluyor.tek taraflıda degıl tabııı, belkı ilişkı monotonlasıyo vs vs vs dilegım hıc bıtmeyen,ama heyecanınıda hıc yıtırmeyen bı ask yasaman
sevgiler...

Herkes ömür boyu sürsün ister kimse birgün ayrılacağım diye başlamaz ki bir ilişkiye. Keşke hiç kimse ayrılmasa da herkes mutlu olsa. İşte bir şey oluyor kopuyorsun. Kendim çok şükür yaşamadım böyle bir şey ama kimi arkadaşlarımdan biliyorum bazen sevmek de yetmiyor. Benim de uzun süredir bir arkadaşlığım var. Ha laylay lom la mı geldik bu güne tabi ki hayır. arada sırada tabi ki tartışmalar oluyor ama önemli olan toplayabilmek belki. Biz toparlamayı başaranlardanız. Bunu başaramayanlar için bitiyor. Hiçbir şey tek taraflı değil bence iki tarafın da mücadelesi gerek buna. Konuyu dağıtıyorum galiba özür arkadaşlar. :utangac: İnşallah herkes çok mutlu olsun. :1hug:

aslında dogru seyler yazmıssın canım.tek taraflı tabıkı yurumuyor.ve hersey sokakta el ele dolasmaktan ibaret degıl bır suru sorumluluk alıyosun uzrıne hele bide nişanlanınca işler daha da buyuyor

nnilüfern sen iyi bir ilişki yaşıyorsun diye herkes aynı şeyi yaşıyacak diye bir kural yok , kavgalar ve haledilmez sorunlar olunca ister istemez ilişki bitiyor ki bitmelide zaten..

tabiki canım benim her ilişki benimki gibi deildir bunu biliyorum fakat 3yıl die sınırlama koyunca ona istinaden söledim. kavgalar belki 4yılınsonunda olur busefer ilişki 4yıl sürer ve biter yani buna zamanlama koyamayıs.allah herkese bi ömür boyu sürecek ilişki nasip etsin inşallah..:nazar:

biz de 3 yılı deviriyoruz 13 ağustosta..ilk başta bile ömürlük sürsün diye başladık biz bu ilişkiye ilk günümüzde evlilik hayali kurduk ben de ölümüne sevenlerdenim umarım sevenler hiç bi zaman ayrılmazlar..

aslında ben ölümüne sevenlerdenim ama en uzun ilişkim 8 ay oldu ya gerçi önceki de 3 ay sürdü güya ama 2 sene kopamadık sevgili gibiydik...benim biraz karışık galiba ya neysefisfisfis

dikkatimi çekti hep bekar arkadaşlar cevap vermişler ben günübirlik ilişkilere karşı değilim ama çok bana göre olmamakla birlikte çok uzun süreli ilişkiler yaşamayı becerenlerden de değilim doğrusu
ilk erkek arkadaşımla 4 sene çıktık, ilk evliliğim 1,5 sene sürdü şimdiki evliliğim sanırım en uzun süreni 8 sene oldu ama çatırdamalar çoktan başladı açıkcası bakalım ne kadar dayanacak :1rolleyes:

Aşka aşık biriyim ben.Öle iki-üç günlük ilişkiler,yok ondan buuna gitler bana göre değil...Yaşım çok küüçük ;ama hiç öle olmadım...Zaten ilk aşkım ilk sevdamla da 40. ayımızı devirdik....Ömürlük sevda isterim ben...Acısı da olacak tatlısı da ama hep onunla!:teselli::1hug:

Aşka aşık biriyim ben.Öle iki-üç günlük ilişkiler,yok ondan buuna gitler bana göre değil...Yaşım çok küüçük ;ama hiç öle olmadım...Zaten ilk aşkım ilk sevdamla da 40. ayımızı devirdik....Ömürlük sevda isterim ben...Acısı da olacak tatlısı da ama hep onunla!:teselli::1hug:

valla takdır ettım senı.masallah canım nıce 40.aylara:teytey::teytey:

Allah ayırmasın canım bizim de ayın 13ünde 36. ay bitecek :asigim:

hiçkmse bitsn die başlamaz ilşkiye..bn uyuşmadıımı anladıım an bırakırım..en fazla ilşkm 5ay sürdüüüü..

hiçkmse bitsn die başlamaz ilşkiye..bn uyuşmadıımı anladıım an bırakırım..en fazla ilşkm 5ay sürdüüüü..

tabıkı canım kım bıtmesı için baslarkı ama olmayınca da olmuyor işte tek taraflı olmaz yurumez ılıskı ıkı tarafında fedakarlık yapmnası gerekıyor,ınsallah bulursn gonlune gore bırını

bundan 5 yıl önce bi ilişkiye başladım başlarken uzun süreli olsun veya 2 gün laylaylom yapım bitsin diye düşünürek başlamadım yani başlarken hiç bişey düşnmedim ama sonralari herşeyin o varken daha bi güzel oldugunu farkettim hayatımdaki herşeye dahada bir anlamlaştıran adam bukadar aşıkken hiç sorun çıkmadımı tabiki çıktı kavgalar küslükler kırgınlıklar bunlarıda yaşadık ama herşeyin üstesinden geldik Allahın izniyle ve şimdi 1,5 aylık evliyiz yani kimse kısa süreli bir ilişki istemez ama bunada kendimiz karar veremiyoruz zaman ve kısmet ne gösterir bilemiyoruz önceden yani tercih meselesi degil bence kısmet neyse çok uzattım galiba allah herkeze uzun süreli hayırlı ilişkiler nasip etsin Şeniz

Back
X