- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
inşallah uzlaşabilirizAslında yaptıklarınız çok normal ama YALAN olmamış
Belkide bunu size bunu yaptıran baskıları ama konuşulabilir ve uzlaşabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah uzlaşabilirizAslında yaptıklarınız çok normal ama YALAN olmamış
Belkide bunu size bunu yaptıran baskıları ama konuşulabilir ve uzlaşabilirsiniz
Ben sana alinti yapmadım ki, niye celallendin?komik olan bişey yok ama siz gülün inş başınıza gelmez iyi günler
Senin yazdığından bu sonuç çıkıyor. Kahretsin ki bende doğru bildiğimi söylemeden duramamkonunun benimle ne alakası var anlayamadım ?
sevgisi varmış ama duyguları azalmış
Senin yazdığından bu sonuç çıkıyor. Kahretsin ki bende doğru bildiğimi söylemeden duramam
Ecel gelmiş can almaya, baş ağrısı bahane..1 bucuk senelik ilişkim bitiyor .
sevgisi varmış ama duyguları azalmış benim yaptıgım hatalar yüzünden . sevgisinden sühpem yok başkası da yok .
zaten ayrılmadık ama benım yuzumden duyguları azalmış .
kavga esnasında söyledi napmam lazım ?
ilişkimin biitmesi isstemiyorum .
hata dedigimde onun yapma dedıklerını yapmam.
tekrar eskisi gibi olmak istiyorum onla
aramızın düzelmesini benden çok istedigini söyledi ama ben üstüne gittikçe herseyı mahvediyomuşum.
Evet haklisin giydigine, konuştuğuna karışan bir erkek gerçekten seni olduğu gibi kabul etmişben onu oldugu gibi kabul ettim kendimle alakalı bi detay vermedim , elbet benimde ona kötü gelen yönlerim vardır onunda beni bu şekilde kabul ettiği. ilişki fedakarlık ister demek istedim . kahretsinki bende saçma gelen şeyleri söylemeden duramam
kendisine köle arayan bir erkeğe tapmaya devam asla tahammül edemediğim birşeydir şunla görüşme şu giyme diyen erkeksınıfımda 2 erkegi sevmiyo . biz sınıfca ders bitimi kahve içmeye gittik ona eve gıdıyorum dedim . sonra tabi anladı 1.bu .
genel olarak çok kıskanc sorun bu yani .
şunu yapma şunu giyme şunla görüşme bende yaptım hep .
Evet haklisin giydigine, konuştuğuna karışan bir erkek gerçekten seni olduğu gibi kabul etmiş. hadi şimdi de o bana karışmıyor nereden çıkardin falan de. ayrıca senin ilişkin beni ilgilendirmiyor. Sadece senin ilk söylediğine Gore seninki seni sevmiyor. ilk söylediğine inanıyorsan gözünü aç o halde
He he Deneyimledigim icin 10 yıllık evliyim. Benim adıma uzulecegine sevgilini olduğu gibi kabul etmek zorunda kaldigin için kendine üzül.Dikkat edersen erkek arkadaşımın kıskançlığının boyutu hakkında detay vermemiştim ama aklına ilk olarak bunlar geldiğinde göre çok deneyimlemişsin üzüldüm senin adına :)
Evet beni sevmiyor o yüzden benimle beraber kesinlikle sevmiyor çok haklısın canım![]()
He he Deneyimledigim icin 10 yıllık evliyim. Benim adıma uzulecegine sevgilini olduğu gibi kabul etmek zorunda kaldigin için kendine üzül.