kızlar özet geçiyorum size bir yardımcı olursanız sevinirim :
2 günden beri konuşmuyoruz kızlar daha doğrusu o arıyor ben açmıyorum dün en son hiç aramadı bu sabahta aradı açmadım en son mesaj attı bugün bana
bittiyse bitmişmiştir konuşmamak çözüm değil diye
ya ne yapsam bu söz üzerine ne demek istiyorsun dedim ama cevap yokk...
Niye açmıyorsun peki ?
neden konuşmuyorsunuz peki 2 gündür?
aayrıca telefonu acmamak gerçekten cözüm değil.anlaşılan sizde ayrılma taraftarı degilsiniz.ama böyle devam ederseniz evet ilişkiniz bitecek...doğru olan sorunları konuşarak cözüme kavuşturmaktır.kaçarak bi sonuca ulaşmazsınız ancak tüketirsiniz ilişkiyi.erkek arkadaşınız cok doğru söylemiş.konuşmamak çözüm değil.bence arayıp konuşmayı sorunları halletmeyi deneyin.
ya ben 2 gün öncesine kadar gel konuşalım dedim o ise bana ne desin beğenirsiniz bir süre mesajlaşalım gibi bi mesaj attı ya hiç bişey olmamış gibi davranıyor ve bana değer vermiyor gibi öncelikleri hep farklı birde biz farklı illerdeyiz kızlar
Uzaktan ilişki yürütmek gerçekten zordur..
Eğer böyle düşünüyorsanız bitirin..
ya ben 2 gün öncesine kadar gel konuşalım dedim o ise bana ne desin beğenirsiniz bir süre mesajlaşalım gibi bi mesaj attı ya hiç bişey olmamış gibi davranıyor ve bana değer vermiyor gibi öncelikleri hep farklı birde biz farklı illerdeyiz kızlar
evet ki ben onun askerlinide bekledim şimdi ise ailesinin yanında ve gerçekten zor olduğu yetmiyormuş gibi birde ilgisizliği dahada çıkmaza sokuyor bizi sürekli işşte boş olduğunda bile bana zaman ayırmıyor ya gelde çıldırma işten ondan bundan bana ne zaman ayırıyor ne güzel iki kelam of of ama buna rağmen seviyorum ama düzelmiyor kii be adam bak 2 yıla yaklaştı uzak olalı ya bu sözüyle bitirmek mi istiyor sence ?
o zaman ona hatalarını anlat .sen bunu yaptıgın icin ben böyle davranıyorum de.sen değiştin de.mesajlaşmakla bi ilişki yürümez biraz caba göster de.baktın bi değişim yok tamamen bitirmen en dogrusudur canım ya.
ayrıca uzaktan ilişki yürütmek zordur belki ama daha heyecanlıdır.Seni sevse o bi yolunu bulur gelir zaten .sana süpriz yapar .seni şaşırtır sevdiğini ispatlar.eger bunları yapmıyorsa sadece mesajaşarak ''sanal ilişki'' gibi yürütüyorsa ve bu durumdan memnunsa bu insandan hayır gelmez canm kusura bakma
o mutlu az ve öz konuşmamızdan yetiyor ona mesajdı konuşmaydı ama bana yetmiyor bi ilişki için ayrı olmak yetmiyor bi adam ilgisiz anlatmaya gelincede canım tınlamıyor bence artık bak mesajda bile söyledim hazır olduğunda ara konuşalım diye tahammül bile edemiyor ya of vide şu attığı son mesaj kafamı karıştırdı
2 günden beri konuşmuyoruz kızlar daha doğrusu o arıyor ben açmıyorum dün en son hiç aramadı bu sabahta aradı açmadım en son mesaj attı bugün bana
ee önce siz açmamışsınız telefonu şimdide karşı taraf açmıyor herşey karşılıklı
zamana bırakın..
üstüne gitmeyinn...
Aç telefonu konuş benimle diyor..Konuşmamak çözüm değil, bittiyse de konuşarak bitirelim diyor..
Geçenler de bir psikologun makalesini okumuştum bu konuya benziyordu örneği.. Onun söyledğine göre eğer ortada gerçk sevgi varsa zaman mekan mesafe önemli değil bir şekilde atlatılır fakat erkek kuşkuda ve karmaşadaysa karşı tarafın birşeyler yapması lazım ... şöyleki sen o kadar tel açma sonrada o bitti kelimesini kullnınca ne demek diye msj yaz bu olmamış çünkü adam senin hala onu sevdiğini anlıyor ve kuşkusuna devam ediyor.. Şimdi o arayana cvp yazana kdar sen bişey yapma .. msjı nbr! iyi cumalr! iyi bayramlar gibi işte günü kurtarıcak sözlerse cvp yazma bi düşünsün eğer zaten bitmişse sende kendini dinlemiş olursun ha bitmediyse zaten bir şekilde döner ama zamana bırakmak telaşa kapılmamak en iyisi... ben psikologa hak verdim sen ne düşünürsün bilmiyorum bol sabır ve mutluluklar :)
bitmesi icin cabalamissin zaten.
telefonlara cikmamak vs....
biraz ustune gitme belki arar....
Yapman gerekeni yapmamışsın,aradığında açmamışsın.Şimdi ararsan da aynısını o yaparsa hiç kızma.
bu sebepten değil ama başka bi sebepten dolayı ayrılmak istedi kızlar teli g-sosyal ağlarımı herşeyi kappattımmoralim çok bozukkk
Başka sebep ne peki,özel değilse tabi ? :26:
dün gece konuştuk çalıştığı yerde bi kız varmış kız bundan hoşlanıyormuş geçenlerde elindeki yüzük falan ne diye sormuş kız buna bizimkide nişanlım var alan dedemiş bende kıskandım aynı yerdeler sonuçta gece beraber kapatıyolar bide yılbaşında gelemiceni söyleyince bende üzüldüm trip attım sonra açmadım uyuycam dedim sonra konuştuk bu hallernden nefret ediyorum dedi böyle yapıcaksam istemiyorum dedi bende asıl ben seni istemiyorum dedim iyi tamam dedi ayrılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?