Yaklaşık 4 yıllık ilişkimi uzaklık aileler vs sebeplerden bitirmiş bulunuyorum. 4 gün oldu.Ama şuan onu özlemek, mesaj atmak hisleri yerine korku var biraz. Ve neden böyle bir insan oldum bilmiyorum. Aslında şuan tek isteğim kendimi geliştirmek, mesleğime katkı sağlayacak faaliyetler yapmak. 3 yıldır kaybettiğim kendimi bulmak. Yeni şeyler öğrenmek hayata yeniden başlamak istiyorum kısaca.Daha 22 yaşındayım ama Bi türlü ya başkasını sevemezsem ya başkası beni sevmezse aldatırsa ya kimseye güvenemezsem ya hiç Bi daha mutlu olamazsam gibi saçma sapan düşüncelere girdim. Özgüvenimi bu kadar kaybetmiş olmak sanki bir erkeğe bağlıymışım gibi bunları düşünmek o kadar çok kötü hissettiriyor ki. Uzun ilişkiden çıktığım için böyleyim belki de bilmiyorum. Ama bu yeni hayata nasıl alışmam gerektiğini nerden başlalamam gerektiğini bilmiyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum bilmiyorum. Fikrinizi merak ediyorum. Ve gerçekten uzun ilişkiden sonra öyle mi oluyo kimseyi sevemiyor musun? Veya güvenemiyor musun?